روایتی از سفرساده فرزند رهبری به مشهد
پرواز که نشست منتظر بودیم درهای هواپیما باز شود میان مردم حاج آقا مجتبی پسر آقا را دیدم که آقای بروجردی هم کنارشان بودند. میان مردم پیاده شدند فکر کنم خیلی ها کنجکاو بودند ببینند که آیا ایشان با خودروی اختصاصی پاویون می روند یا نه.

روایتی از سفرساده فرزند رهبری به مشهد

پرواز که نشست منتظر بودیم درهای هواپیما باز شود میان مردم حاج آقا مجتبی پسر آقا را دیدم که آقای بروجردی هم کنارشان بودند. میان مردم پیاده شدند فکر کنم خیلی ها کنجکاو بودند ببینند که آیا ایشان با خودروی اختصاصی پاویون می روند یا نه.

به گزارش تسنیم محمد سعید احدیان مدیر مسئول روزنامه خراسان در کانال تلگرامی خویش روایتی از سفر ساده فرزند مقام معظم رهبری به مشهد برای عیادت از آیت الله واعظ طبسی به شرح ذیل نوشته است:

پرواز که نشست منتظر بودیم درهای هواپیما باز شود  میان مردم حاج آقا مجتبی پسر آقا را دیدم که آقای بروجردی هم کنارشان بودند.  میان مردم پیاده شدند فکر کنم خیلی ها کنجکاو بودند ببینند که آیا ایشان با خودروی اختصاصی پاویون می روند یا نه.  با شناختی که داشتم می دانستم جوابش چیست اما چون فاصله داشتیم این جواب را شخصا ندیدم.

درهای اتوبوس که باز شد تا پیاده شویم من و خیلی های دیگر جواب را دیدیم ایشان هم بین مردم از اتوبوس پیاده شدند. حالا دیگر من هم کنجکاو شده بودم ببینم ایشان کجا و با چه خودرویی سوار می شود. به پائین پله ها که رسیدند آقای بروجردی از ایشان جدا شد چون خودروی پلاک قرمز وی پایین پله ها منتظر بود. از نظر من طبیعی بود که حاج آقا مجتبی هم همانجا سوار خودرو شود یعنی اگر من جای ایشان بودم چنین عمل می کردم اما دیدم ایشان رفت سمت جایی که خودروهای عادی می آیند مسافران شان را پیاده می کنند و مردم سوار تاکسی می شوند.

فردی که کنار ایشان بود و من فکر می کردم محافظ است با علاقه و شوری ویژه در حالیکه مصافحه می کرد از ایشان خداحافظی کرد تازه فهمیدم شخصی از مردم است که فرصت را غنیمت دانسته و خیلی راحت هم کلام فرزند رهبر انقلاب شده.

حاج آقا مجتبی بعد از خداحافظی با وی جایی که همه مسافرانشان را پیاده و سوار می کنند، سوار خودروی پژو 405 بدون شیشه دودی شد و رفت و من با خود گفتم بیخود نیست که هیچ کس برای مردم، "آقا" نمی شود چون هیچ کس مثل "آقا" و تربیت شدگان توسط  ایشان مردمی نمی شود.



:: موضوعات مرتبط: دینی و مذهبی , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : دانشجو
تاریخ : چهار شنبه 12 اسفند 1394
رونمایی خاتمی از رمز گام سوم اصلاح طلبی/ بازی اصلاح طلبان با مهره هاشمی

روحانی، در جبران حمایت انتخاباتی خاتمی، اسحاق جهانگیری وزیر معادن و صنایع دولت اصلاحات و از نزدیک ترین افراد به خاتمی را بعنوان معاون اول خود برگزید و حلقه اول تیم اقتصادی خود را به اصلاح طلبان سپرد همانطورکه وزارت اقتصاد و دارایی، معاون اجرایی رئیس جمهور، ستاد هماهنگی اقتصادی، مشاور رئیس جمهور در امور اقتصادی به اصلاح طلبان واگذار شد.

رونمایی خاتمی از رمز گام سوم اصلاح طلبی/ بازی اصلاح طلبان با مهره هاشمی

روحانی، در جبران حمایت انتخاباتی خاتمی، اسحاق جهانگیری وزیر معادن و صنایع دولت اصلاحات و از نزدیک ترین افراد به خاتمی را بعنوان معاون اول خود برگزید و حلقه اول تیم اقتصادی خود را به اصلاح طلبان سپرد همانطورکه وزارت اقتصاد و دارایی، معاون اجرایی رئیس جمهور، ستاد هماهنگی اقتصادی، مشاور رئیس جمهور در امور اقتصادی به اصلاح طلبان واگذار شد.

سید محمد خاتمی دهم اسفند پس از مشخص شدن نتایج انتخابات مجلس و خبرگان 94، در پیامی با فرار از پذیرش مسئولیت حمایت از روحانی و دولت تدبیر و امید، در پیامی مطالبه گرانه خواهان رونق اقتصادی و گشایش در امر معیشت مردم شد و از دولت یازدهم خواست که به وعده های داده شده عمل کند.

به گزارش رجانیوز؛ خاتمی، رئیس دولت اصلاحات در پیامی پس از پیروزی لیست اصلاح طلبان و حامیان دولت در حوزه تهران انتخابات مجلس دهم شورای اسلامی در پیامی به مردم و دولت که در سایت وی آمده است، نوشت:

مردم خواستار عملی شدن همه شعارها و برنامه هایی هستند که رئیس جمهوری محترم عرضه داشته و مردم به آن رأی داده اند.
و اینک نوبت دولت و دیگر ارکان حکومت و بخصوص منتخبان محترم ملت است که در خدمت به این مردم و تأمین خواست‌ها و مطالبات آنان، بخصوص ایجاد رونق اقتصادی و گشایش در امر معیشت مردم و ایجاد فضای باز و سالم سیاسی بکوشند.

این در حالیست که روحانی با حمایت جدی جبهه اصلاحات در سال 92، بعنوان کاندیدای منتخب اصلاح طلبان رئیس‌جمهور شد؛ بطوریکه محمدرضا عارف با توصیه  خاتمی از کاندیداتوری ریاست جمهوری یازدهم انصراف داد و در نامه ای اعلام کرد:

ایشان طی این نامه در مقام رهبری اصلاحات، ادامه حضورم را در صحنه انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری مصلحت ندانسته اند.

بعد از این نامه بود که خاتمی نیز در پیامی ویدئویی که در صفحه فیس بوک روحانی منتشر گردید از کاندیداتوری روحانی حمایت کرد و روحانی را کاندیدای اصلاح طلبان نامید و گفت:

[محمدرضا عارف] با ترجیح مصالح کلی بر منافع شخصی و تلاش برای جلوگیری از تشتت آراء و تفرقه و پراکندگی نیروها ظرفیت ممتاز خود را نشان داد.
اینک در حالی که دیگر فرزند توانمند ملت جناب آقای دکتر حسن روحانی که اهل خیر و خدمت و اندیشه و تدبیر در صحنه است و مواضع استوار خود را که در مسیر خیر و نیاز و مطالبه مردم شریف است به خوبی اعلام کرده است، علاقمندان به کشور و سرنوشت آن و خواستاران تحول مثبت در عرصه حیات سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و بین المللی می توانند به انتخابی دست بزنند که به یاری خداوند جامعه را به سوی آینده بهتر رهنمون شود.
اینجانب به حکم وظیفه سنگینی که نسبت به کشور و سرنوشت ملت شریف دارم رأی خود را به برادر گرامی جناب آقای دکتر روحانی خواهم داد و از همگان به ویژه اصلاح طلبان و تحول خواهان و خواستاران عزت و سربلندی میهن و وفاداران به آرمانهای بلند و مطالبات روشن ملت می خواهم که با هوشیاری وظیفه مهم خود را در این انتخابات به جا آورند.

 

حمایت خاتمی از روحانی در انتخابات 92 صرفا به یک بیانیه سیاسی و انصراف عارف، خاتمه نمی یابد؛ بلکه اصلاح طلبان از تمامی ظرفیت خود در کشور برای تبلیغات روحانی استفاده کرده و نیروهای اصلی تشکیل دهنده ستادهای انتخاباتی و اتاق های فکر و حامیان مالی ستاد روحانی را تشکیل می دادند؛ بطوریکه نام محمد ستاری فر (رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی دولت خاتمی)، حسین عبده تبریزی (دبیرکل بورس اوراق بهادار تهران و مشاور خصوصی‌سازی وزارت امور اقتصادی و دارایی دولت خاتمی) و محمدحسین شریف‌زادگان ( وزیر رفاه و تامین اجتماعی و رئیس سازمان تامین اجتماعی دولت خاتمی) در میان حامیان مالی روحانی در انتخابات ریاست‌جمهوری 1392 دیده می شود.

این یکپارچگی با پایان انتخابات 92 پایان نپذیرفت، چرا که روحانی، در جبران حمایت انتخاباتی خاتمی، اسحاق جهانگیری وزیر معادن و صنایع دولت اصلاحات و از نزدیک ترین افراد به خاتمی را بعنوان معاون اول خود برگزید و حلقه اول تیم اقتصادی خود را به اصلاح طلبان سپرد همانطورکه وزارت اقتصاد و دارایی، معاون اجرایی رئیس جمهور، ستاد هماهنگی اقتصادی، مشاور رئیس جمهور در امور اقتصادی به اصلاح طلبان واگذار شد.

علی طیب نیا وزیر امور اقتصادی و دارایی دولت فعلی در دولت اصلاحات معاون طرح و بررسی نهاد ریاست جمهوری و عضویت در شورای پژوهشی سازمان بررسی و نظارت را عهده دار بود.

مسعود نیلی مشاور روحانی در امور اقتصادی و دبیر ستاد هماهنگی اقتصادی؛ در دوران ریاست جمهوری محمد خاتمی به عنوان معاون سازمان برنامه و بودجه و سرپرست کمیتهٔ خصوصی‌سازی برگزیده شد. وی سند استراتژی توسعه صنعتی کشور را در آن مقطع زمانی تدوین و نگارش نمود.

محمدعلی نجفی مشاور امور اقتصادی روحانی نیز در دولت اول خاتمی رییس سازمان برنامه و بودجه بود.

حضور چهره های شاخص دولت اصلاحات در دولت روحانی آنقدر گسترده است که صرفا به تیم اقتصادی دولت تدبیر و امید خلاصه نگردیده و وزارت های زیر را نیز شامل می گردد:

(سیاسی) محمد جواد ظریف؛ وزیر امور خارجه روحانی که در دولت خاتمی 5 سال معاون وزیر امور خارجه و نماینده دولت در تیم مذاکره کننده هسته ای و 3 سال سفیر و نمایندهٔ دائم ایران در سازمان ملل متحد بود.

(آموزشی) علی‌اصغر فانی؛ وزیر آموزش و پرورش روحانی که در دولت خاتمی معاون آموزش و پرورش بود. وی یک فعال اصلاح طلب بشمار آمده و رئیس ستاد فرهنگیان میرحسین موسوی در انتخابات ریاست جمهوری ایران (۱۳۸۸) بوده است.

(آموزشی) رضا فرجی‌دانا؛ یک سال وزیر علوم، تحقیقات و فناوری روحانی بود. وی یک سیاستمدار اصلاح طلب است که توسّط سید محمد خاتمی، برای تصدّی سمت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به مجلس ششم معرفی شد و ریاست دانشگاه تهران را عهده دار بود.

(آموزشی) محمد فرهادی؛ وزیر علوم، تحقیقات و فناوری روحانیست که وزیر بهداشت دولت اول خاتمی بوده است.

(آموزشی) جعفر توفیقی؛ سرپرستی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری را درابتدای دولت روحانی عهده دار بود و پس از آنکه نتوانست برای در اختیار گیری این وزارت رای اعتماد از مجلس بگیرد بعنوان مشاور عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گارده شد. وی به مدت دو سال وزیر علوم، تحقیقات و فناوری دولت خاتمی بوده است.

(اجتماعی) علی ربیعی؛ وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی دولت تدبیر و امید است که در دولت اصلاحات، مشاور اجتماعی سید محمد خاتمی بود.

(اقتصادی) محمود واعظی؛ وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات دولت یازدهم است که 2 سال  معاون اقتصادی وزارت امور خارجه دولت خاتمی بوده است.

(اقتصادی) حمید چیت‌چیان؛ وزیر نیرو دولت کنونی است که معاون وزیر نیرو در دولت خاتمی بوده است.

(اقتصادی) محمدرضا نعمت زاده؛ وزیر صنعت، معدن و تجارت دولت تدبیر و امید است که معاون وزیر نفت و مدیرعامل پتروشیمی در دوران ریاست جمهوری محمد خاتمی بود.

(اقتصادی) بیژن نامدار زنگنه؛ وزیر نفت مشترک دولت روحانی و دولت خاتمی به شمار می رود.

(اقتصادی- اجرایی) محمد نهاوندیان؛ رئیس دفتر رئیس جمهور و نهاد ریاست جمهوری دولت روحانیست که 4 سال اول دولت اصلاحات معاون وزیر بازرگانی و 4 سال دوم نیز مشاور اقتصادی سیدمحمد خاتمی، رئیس مرکز ملی جهانی شدن را عهده دار بوده است.

16 استاندار دولت روحانی دارای سوابق اصلاح طلبی گسترده ای بوده بطوریکه افرادی چون جمشید انصاری، محمود زمانی قمی، ابراهیم رضایی بابادی، قربانعلی سعادت، مجید خدابخش، عبدالحسن مقتدایی، عبدالمحمد زاهدی، اسدالله رازانی استانداران فعلی در دولت یازدهم، سابقه استانداری در دولت خاتمی را نیز داشته اند؛ سید طاهر طاهری، سید حسین هاشمی و محمدرضا خباز نماینده اصلاح طلبان در مجلس پنجم بوده اند. علی اوسط هاشمی فرماندار تهران در دو دولت اصلاحات بوده و رسول زرگرپور، سید محمدعلی افشانی و محمدناصر نیکبخت نیز از چهره‌های اصلاح طلب هستند
البته باید به حضور بی سابقه معاونان وزیر و مدیران میانی دو دولت سید محمد خاتمی در دولت روحانی نیز اشاره شود که تعداد بسیار زیاد آنها مانع از آوردن اسامی و سمتشان در این مطلب می شود.
بعبارت دیگر حضور گسترده اصلاح طلبان در دولت یازدهم بگونه ایست که می توان نام دیگر دولت اعتدال را دولت رده دومی اصلاحات نامید.

 

گام سوم؛ عبور از روحانی؟
حضور اصلاح طلبان در دولت یازدهم از سوی شورای سیاستگذاری اصلاح طلبان به عنوان گام اول تلقی شده و با حمایت از تمامی اقداماتی که در دو سال گذشته در دولت روحانی (دولتی که عناصر اصلی تشکیل دهنده آن را اصلاح طلبان تشکیل می دهند)، گام دوم را تشکیل ائتلاف فراگیر اصلاح طلبان و حامیان دولت در نظر گرفته و فهرستی 30 نفره از نامزدهای انتخاباتی در تهران به سر لیستی عارف معاون اول خاتمی شکل گرفت که حضور گسترده حامیان دولت یازدهم همچون علی مطهری، کاظم جلالی، بهروز نعمتی را با خود همراه داشت. همچنین لیست هایی با همین رویه در شهرستان ها برای مجلس دهم شورای اسلامی از سوی شورای سیاستگذاری اصلاح طلبان منتشر گردید. همچنین این شورا فهرست کاندیداهای خبرگان رهبری تدوین شده از سوی هاشمی رفسنجانی را مورد حمایت قرار داد و آن را فهرست خود اعلام کرد و برای این دو لیست مجلس و خبرگان ستادها و برنامه های تبلیغاتی گسترده ای در تهران و سراسر کشور راه اندازی و  اجرا کرد.

در بیانیه شماره هشت شورای سیاستگذاری اصلاح طلبان در این خصوص آمده است:

شورای عالی سیاستگذاری انتخاباتی اصلاح طلبان و ائتلاف آن با حامیان دولت، در پی تحقق انسجام و یکپارچگی کامل، فهرست واحد نامزدهای این ائتلاف را منتشر کرد. ائتلاف هشیارانه «اصلاح طلبان و اعتدال گرایان» در خرداد ۱۳۹۲، زمینه ساز حضور مشتاقانه مردم در پای صندوق های رای شد که نتیجه آن تشکیل دولت «امید و تدبیر» بود. این انتخاب توانست راه را برای «تعامل سازنده» با جهان بگشاید. به دنبال این رخداد مهم، بسیاری از معادلات قدرت، نه تنها در داخل، بلکه در منطقه دگرگون شد. توافق هسته ای با قدرت های جهانی و گشایش های ناشی از آن، بهبود فضای کسب و کار و خروج کشور از رکود را به همه مردم ایران نوید داد.
اینک در آغاز فعالیت های تبلیغاتی انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی برای برداشتن گام دوم، اصلاح طلبان با اندوخته ای ارزشمند از ائتلاف حیات بخش ۱۳۹۲، برای برداشتن گام دوم تلاش می کنند. بی تردید حضور آگاهانه و هشیارانه همگان برای برگزیدن نمایندگانی دانا، متعهد و مسئول، ضامن تحقق «امید، آرامش و رونق اقتصادی» در سراسر این سرزمین پرافتخار خواهد بود.

در روزهای پایانی تبلیغات انتخابات مجلس دهم و خبرگان پنجم بود که خاتمی نیز در پیامی ویدئویی به میدان تبلیغاتی وارد شده و در این پیام اعلام نمود:

بعد از گام اول که با موفقیت در سال ۹۲ برداشته شد این ائتلاف گام دوم را برای مجلس برمی‌دارد. با ائتلاف قابل تقدیری که از سوی اصلاح‌طلبان و دیگر نیروهای علاقمند به دولت و ملت پدید آمد اینک دو فهرست در اختیار مردم است. یکی برای مجلس شورای اسلامی و دیگری برای مجلس خبرگان. پیشنهاد من این است که همه‌ی جریانات توافق کنند که لیست‌ها به نام «لیست امید» در اختیار مردم قرار گیرد. ضمن احترام به همه‌ی نامزدهای حاضر در صحنه‌ی انتخابات و هم جریانات فعال در انتخابات عرض می‌کنم ‌آنان‌که به صلاح کشور، اصلاح‌ امور، پیشرفت کشور و رفع تهدیدها و تنگناها می‌اندیشند بکوشند تا با رای دادن به هر دو فهرست، به تمامی افراد هر دو فهرست، تکرار می‌کنم، به تمای افراد هر دو فهرست، گامی در جهت سربلندی کشور، تقویت امنیت و ثبات کشور و بهبود و اصلاح امور بردارند.

نتیجه این ائتلاف در انتخابات مجلس شورای اسلامی دهم، رای آوری هر 30 کاندیدای ائتلاف گام دوم در تهران و 30 درصد آرای کل کشور از سوی لیست اصلاح طلبان و حامیان دولت شد.

آنچه در پیام خاتمی قبل از انتخابات ریاست جمهوری 92 شاهدیم حمایت از شخص حسن روحانی است که حضور وی را در مسند ریاست جمهوری ضامن ایجاد یک تحول مثبت در کشور درعرصه حیات سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و بین المللی خواهد گردید. رئیس دولت اصلاحات در این پیام این امید را با رای آوردن روحانی می دهد و از مردم و تمامی بدنه اصلاح طلبی می خواهد که از روحانی حمایت کنند و به وی رای دهند.

در گام دوم، خاتمی به واسطه شورای سیاستگذاری اصلاح طلبان در بیانیه شماره 8 و همچنین در پیام ویدئویی 2 اسفند خود، بر طبل حمایت از دولت یازدهم کوبیده و با آوردن جملاتی چون بهبود فضای کسب و کار و خروج کشور از رکود، بر اقدامات دولت یازدهم صحه گذاشت و تکمیل مسیری که در سال 92 برداشته شد را رای دادن به لیستی با نام امید دانست که حضور اعضای آن در مجلس شورای اسلامی می تواند ضامن تحقق "امید، آرامش و رونق اقتصادی" باشد.

به عبارتی دیگر تا قبل از پایان انتخابات مجلس دهم، خاتمی راه حل مشکلات اقتصادی کشور را در رای دادن به روحانی در گام اول و رای دادن به لیست امید در گام دوم دیده است و تمامی قوای اصلاحات را برای رای آوری روحانی و لیست امید بسیج و از تمامی افراد شاخص و توان خود برای تحقق یافتن اهداف این گام که همان رونق اقتصادی، بهبود فضای کسب و کار و حل مشکلات اقتصادی مردم است استفاده نمود؛ ولی به یکباره پس از رأی آوری لیست امید در انتخابات مجلس تهران در حالیکه تاکنون خود به رهبری این جریان را بر عهده گرفته بود، در مقام مطالبهگری  بر آمده و دولت خود ساخته را در پیامی دعوت به عمل نمودن وعده ها کرد.

صحبت های خاتمی در پیام اخیر خود نشان می دهد که اصلاح طلبان به دنبال سهیم شدن در پیروزی ها و همچنین قدرت دولت یازدهم و فرار از پاسخگویی در برابر اشتباهات و عملکرد نامطلوب دولتی با نام اعتدال ( که خود شاکله اصلی آن را تشکیل می دهند) می باشند تا پس از پایان دوره 4 ساله این دولت، پس از آنکه روحانی نتوانست به وعده های خود عینیت ببخشد؛ خود را به عنوان یک بدیل و جایگزین معرفی نمایند.

مطمئنا اینگونه مطالبه گری از دولت تدبیر و امید از سوی اصلاح طلبان در این 2 سال بیشتر خواهد شد تا در گام سوم، اصلاح طلبانی که 30 درصد از کرسی های مجلس را بدست آورده، خود در جایگاه قاضی به عملکرد دولت نگریسته و با مطالبه گری بر خود ساخته ای که نه توان پاسخگویی داشته و نه خواهان پاسخگویست، با عبور از مهره هاشمی، آرای مردمی را برای نشستن بر صندلی ریاست جمهوری دوازدهم با خود همراه سازند.



:: موضوعات مرتبط: اخبار و سیاست , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : دانشجو
تاریخ : چهار شنبه 12 اسفند 1394
طرح عربستان و اسرائیل برای منطقه فتنه‌انگیزی است/ کمک سعودی به ارتش با مرگ ملک عبدالله لغو شد
دبیرکل حزب‌الله لبنان با تأکید بر اینکه عربستان قصد ایجاد فتنه در لبنان را دارد، گفت: طرح عربستان در منطقه فتنه انگیزی است و این طرح اسرائیل نیز هست.

تسنیم:سید حسن نصرالله در سخنرانی خود اعلام کرد که افزایش حملات سیاسی و رسانه‌ای لبنان را وارد فضای بحران شدید در سطح سیاسی و ملی کرده است.

وی اضافه کرد: پس از آنکه سعودی‌ها توقف کمک‌های مالی را که قرار بود به ارتش انجام دهد اعلام کرد، در لبنان و منطقه حملات سیاسی و رسانه‌ای بسیار گسترده‌ای را چه از جانب سعودی‌ها و برخی کشورهای حوزه خلیج فارس و چه از سوی برخی گروه‌های سیاسی در لبنان شاهد بودیم. این تشدید حملات سیاسی و رسانه‌ای لبنان را وارد بحران شدید در بعد سیاسی و رسانه‌ای و کلی کرد به‌گونه‌ای که باعث هراس لبنانی‌ها و کسانی که در این کشور اقامت دارند، گردید.

دبیرکل حزب‌الله لبنان افزود: شایعه‌های گسترده‌ای منتشر گردید و برخی از شبکه‌های سعودی اقدام به انتشار برنامه‌های بسیار اهانت آمیزی کردند. از 19 فوریه که قطع کمک‌های عربستان اعلام گردید وارد مرحله جدیدی از درگیری‌های سیاسی و رسانه‌ای از سوی عربستان شدیم.

وی در ادامه این سخنرانی به اوضاع سیاسی و امنیتی در لبنان پرداخت و گفت: پس از شرایط تشدید حملات از سوی سعودی‌ها، دیگر گروه‌های سیاسی  به تشدید اوضاع پرداخته و در این شرایط چندین موضوع حاصل شد.

1 ــ بیانیه‌های مجهول المصدری منتشر شد که طی آن ادعا شده بود حزب‌الله به‌دنبال وارد شدن در برخی مناطق بوده و از این بیانیه‌ها صدای فتنه میان شیعه و سنی شنیده می‌شود.

2 ــ عربستان و برخی کشورهای عربی حوزه خلیج فارس از سفر شهروندان خود به لبنان ممانعت کردند و از شهروندان خود نیز خواستند تا این کشور را ترک کنند و درباره برخی چالش‌های امنیتی در لبنان صحبت کردند، این در حالی است که هیچ اشاره‌ای به این چالش‌ها نکردند.

3 ــ مقاله‌ و تحلیل و برنامه ریزی برای هفت می جدید.

4 ــ برخی خبرها در پایگاه‌های الکترونیکی و انتشار دروغ درباره بروز درگیری.

حوادثی که در خیابان اتفاق افتاد هیچ ارتباطی به حزب‌الله ندارد

سید حسن نصرالله در بخش دیگری از سخنان خود درباره برخی از اعتراض‌های خیابانی که طی چند روز اخیر در ضاحیه جنوبی بیروت اتفاق افتاده بود، گفت: حزب‌الله هیچ‌گونه ارتباطی با آنچه در خیابان رخ داده است، ندارد. این حوادث یک عکس العمل ناخودآگاه به مسائلی است که آن را اهانت تلقی کرده‌اند و ممکن است که برخی افراد به این اعتراض‌ها نفوذ کرده باشند. بستن راه‌ها مناسب نیست و عکس العمل باید مناسب و بررسی شده باشد.

وی افزود: نیازی به ریختن به خیابان‌ها وجود ندارد و باید پاسخ‌هایی متمدنانه بدهیم که در خدمت اهداف ما باشد. مسئولان حزب‌الله باید با کسانی که به خیابان‌ها ریختند جلسه بگیرند و آنها را از آمدن به خیابان منع کنند چرا که در مرحله بسیار حساسی قرار داریم.

طرح عربستان و اسرائیل برای منطقه فتنه‌انگیزی است

سید حسن نصرالله در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهداف مشترک عربستان و اسرائیل گفت: طرح عربستان در منطقه فتنه انگیزی است و این طرح اسرائیل نیز هست. ما هرگونه اهانت به نمادهای اسلامی را رد می‌کنیم، این تنها یک اشتباه نیست بلکه گناه نیز است.

اهانت به نمادهای اسلامی خطرناکترین باب برای فتنه است و برخی از گروه‌ها با حمایت آمریکا، عربستان و اسرائیل به‌روی آن کار می‌کنند.

کمک عربستان به ارتش لبنان از زمان مرگ ملک عبدالله لغو شد

دبیرکل حزب‌الله لبنان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به لغو کمک 3میلیاردی عربستان به ارتش لبنان گفت:  کمک عربستان به ارتش لبنان از زمان وفات ملک عبدالله متوقف شد و دلیل توقف آن موضع ما در برابر عربستان نیست. برخی از گروه‌های لبنانی هستند که امیدوارند عملیات طوفان قاطعیت مانند یمن در لبنان هم تکرار شود.

سید حسن نصرالله با اشاره به برخی از سخنان در کشورهای عربی حوزه خلیج فارس و رسانه‌های وابسته به آنها درباره عرب بودن و نسب عربیت که لبنان را خارج از این دایره اعلام کرده بودند، گفت: چگونه برخی از افراد در مورد  نسب عربیت حرف می‌زنند در حالی که اصل عرب بودن را فراموش کرده‌اند.

اقدامات کشورهای عربی حوزه خلیج فارس حزب‌الله را هدف قرار داده است

دبیرکل حزب الله لبنان همچنین تأکید کرد: حزب‌الله توانایی، شایستگی و آمادگی مقابله و مقامت به‌تنهایی را دارد و از هیچ‌یک از همپیمانان خود نمی‌خواهیم که خود را در تنگنا قرار دهند. تمامی اقداماتی که در کشورهای عربی حوزه خلیج علیه لبنان و لبنانی‌ها انجام می‌شود تنها حزب‌الله را هدف قرار  داده است. ما مسئولیت را می‌پذیریم و بر مواضع خود پایدار هستیم و حتی اگر تنها بمانیم بر حق خود پافشاری می‌کنیم.

حملات عربستان علیه حزب‌الله از سال 2005 شروع شد

نصرالله همچنین در مورد فشارهای برخی از گروه‌های سیاسی لبنان به حزب‌الله گفت: از دولت و گروه‌های سیاسی لبنان می‌خواهند که به حزب‌الله فشار بیاورند تا از مواضع خود در برابر عربستان عقب نشینی کند. جنگ عربستان علیه ما جدید نیست، این کشور از سال 2005 به ما حمله می‌کند. این عبارت که «باید حزب‌الله در جنگ تموز 2006 نابود شود» تعبیر یک امیر سعودی است. جو بایدن پیشتر گفته بود که عربستان میلیاردها دلار و هزاران تن از اسلحه برای ضربه به نظام سوریه به کار گرفته است. خودروی‌های بمب‌گذاری شده که از قلمون به‌سوی لبنان می‌آمد با مدیریت عربستان بوده است.

ملت یمن به‌دلیل حمله عربستان مظلومترین ملت دنیا هستند

دبیرکل حزب‌الله لبنان با اشاره به جنایت‌های عربستان سعودی علیه ملت‌های مسلمان در منطقه گفت: عربستان روزانه در یمن مرتکب کشتار می‌شود و دنیا ساکت است و ما نمی‌توانیم در برابر این جنایت‌ها سکوت کنیم. بزرگترین و شرافتمندانه‌ترین کاری که در زندگی انجام دادم، آن سخنرانی بود که در دومین روز از حمله عربستان به یمن ایراد کردم. هیچ مظلومیتی به‌روی کره زمین به‌اندازه مظلومیت مردم یمن نیست که در نتیجه حمله عربستان سعودی به وجود آمده است. هنگامی که جهان عرب در برابر حمله عربستان به یمن سکوت می‌کند به‌معنی این است که به عربستان برای حمله به یک کشور دیگر مشروعیت داده است. به‌نفع هیچ کشوری نیست که به عربستان اجازه حمله به یک کشور دیگر را بدهد.

دبیرکل حزب‌الله لبنان در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به اقدامات عربستان علیه لبنان گفت: بر اساس کدام معیار عربستان حق دارد با ملت لبنان این‌گونه برخورد کند؟ عربستانی که این‌گونه با یمن، سوریه، عراق و بحرین برخورد کرده است، با لبنان هم همین برخورد را می‌کند. اگر عربستان با حزب‌الله مشکلی دارد پس باید به‌تنهایی با حزب‌الله مقابله کند و دیگران گناهی ندارند.هرآنچه می‌توانید در مورد حزب‌الله انجام دهید ولی این مسئله ربطی به کشور و مردم لبنان ندارد.



:: موضوعات مرتبط: اخبار و سیاست , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : دانشجو
تاریخ : چهار شنبه 12 اسفند 1394
می‌گویند انقلاب کردیم که به «جمهوری» برسیم

این انحرافی است که در اطرافیان امام شکل گرفته و موجب شده که رهبر انقلاب در واکنش به این مواضع در طول سال گذشته بیش از پنج بار بر ادامه و استمرار انقلاب تأکید کردند. رهبر انقلاب در پاسخ به این دست انحرافات در دیدار سال جاری با فرماندهان نیروی هوایی ارتش فرمود که انقلاب هنوز به اهداف و نتیجه خودش نرسیده است.

حسن عباسی در یادواره شهید رحیمی:

می‌گویند انقلاب کردیم که به «جمهوری» برسیم و نباید به عقب برگردیم! این انحراف از سیره امام است/ کف خواسته‌های انقلاب اسلامی‌ تشکیل «جمهوری اسلامی‌» و سقف آن «ظهور» است/ راه حل مقابله با توطئه آمریکا در جنگ بین مسلمانان «وحدت بر مبنای توحید» است

این انحرافی است که در اطرافیان امام شکل گرفته و موجب شده که رهبر انقلاب در واکنش به این مواضع در طول سال گذشته بیش از پنج بار بر ادامه و استمرار انقلاب تأکید کردند. رهبر انقلاب در پاسخ به این دست انحرافات در دیدار سال جاری با فرماندهان نیروی هوایی ارتش فرمود که انقلاب هنوز به اهداف و نتیجه خودش نرسیده است.
یک کارشناس مسائل سیاسی گفت: در دوره‌ای از شهید رحیمی‌ یاد می‌کنیم که بعضی‌ها انقلاب اسلامی‌ را تمام شده قلمداد می‌کنند. این دسته که در واقع جزو اطرافیان امام بودند یک انحرافی را ایجاد نموده‌اند که امروز به عنوان تهدید انقلاب اسلامی‌ شناخته می‌شود.
 
به گزارش رجانیوز حسن عباسی رئیس اندیشکده یقین که در «یادواره مجاهد فرهنگی بدون مرز انقلاب اسلامی؛ شهید سید محمد علی رحیمی»، سخنرانی می‌کرد سخنان خود را با تبیین مسیر زندگی شهید رحیمی‌آغاز کرد و گفت: بعضی از افرادی که از اطرافیان امام راحل بوده و در مسئولیت‌های کلان کشوری هم حضور داشتند بیان داشتند که می‌خواهیم انقلاب اسلامی‌باشیم یا جمهوری اسلامی؟ اگر انقلاب اسلامی‌ باشیم باید انقلاب‌مان را صادر کنیم و باید دست به تولید قدرت بزنیم که این برای ما هزینه دارد، اما اگر جمهوری اسلامی‌باشیم تولید ثروت می‌کنیم، بعد در ادامه می‌گویند که ما انقلاب کردیم که به جمهوری اسلامی‌برسیم، دیگر نباید به عقب رجعت کنیم.
 
عباسی بیان کرد: این انحرافی است که در اطرافیان امام شکل گرفته و موجب شده که رهبر انقلاب در واکنش به این مواضع در طول سال گذشته بیش از پنج بار بر ادامه و استمرار انقلاب تأکید کردند. رهبر انقلاب در پاسخ به این دست انحرافات در دیدار سال جاری با فرماندهان نیروی هوایی ارتش فرمود که انقلاب هنوز به اهداف و نتیجه خودش نرسیده است.
 
کف خواسته‌های انقلاب اسلامی‌ تشکیل «جمهوری اسلامی‌» بود
 
وی در نقد مبحث مذکور بیان کرد: کف خواسته‌های انقلاب اسلامی، جمهوری اسلامی‌ بود و سقف خواسته‌ها، ظهور است و تا آن‌موقع انقلاب اسلامی‌ استمرار دارد. چطور انقلاب اسلامی‌تمام شده که هنوز شیخ زکزاکی حرکت را در نیجریه به جلو می‌برد و یا اسلام به سرعت در حال گسترش در اروپا و آمریکاست؟!
 
عباسی پیام اینگونه نشستها را چنین عنوان کرد: خون شهیدان و مفهوم ثار الله این را به ما نشان می‌دهد که ما آرمان تحقق تمدن نوین اسلامی‌و تحقق جامعه آرمانی را نباید از بشریت بگیریم.
 
عباسی با ذکر این نکته که ویژگی شهید رحیمی، ایجاد وحدت بود، گفت: عنصر وحدت، امروز بیش از پیش مورد نیاز ماست زیرا خطری که امروز اساس اسلام را تهدید می‌کند تفرق است. دشمن در یک سال و نیم گذشته از مفهومی‌به نام جنگ مذهبی جدید ۳۰ ساله یاد کرده است.
 
آمریکا اعلام کرد که جنگ مذهبی ۳۰ ساله آغاز شده‌ است
 
رییس اندیشکده یقین اظهار کرد: آمریکا رسما اعلام کرده است که یک جنگ مذهبی ۳۰ ساله در جهان اسلام بین شیعه و سنی شروع شده است. غایت این جنگ در انتها، نابودی اسلام و حذف آن از صحنه اجتماعی و سیاسی است. این نکته را طی یک سال و نیم گذشته از رئیس شورای روابط خارجی آمریکا تا هنری کیسینجر و جان کری و برژینسکی اشاره کرده‌اند.
 
وی خاطرنشان کرد: ریشه تاریخی این جنگ به جنگ‌های ۳۰ ساله مذهبی میان کاتولیک‌ها و پروتستان‌ها باز می‌گردد، زمانیکه در شب عید سن بارتلمی‌ ۸۰۰۰ نفر از اعضای مذهب پروتستان را می‌کشند و باعث ایجاد نفرت میان کاتولیک‌ها و پروتستان‌ها شده و جنگ‌های ۳۰ ساله‌ای را میان آنها ایجاد می‌کنند که در انتها به حذف دین از مناسبات سیاسی و اجتماعی و در نهایت رنسانس در غرب می‌انجامد.
 
عباسی افزود: شهدای مدافع حرم، شهدای جنگ مذهبی ۳۰ ساله جدید هستند. این شهدا و امثال شهید رحیمی‌افرادی بوده و هستند که به بصیرت رسیده و دشمن و نقشه شوم او را شناخته و با شهادت‌شان در صدد خنثی کردن آن توطئه برآمدند.
 
انقلاب جهانی یا جنگ جهانی
 
این تحلیلگر سیاسی گفت: امروز با وضعیت فروپاشی اقتصاد جهانی و افول لیبرالیسم، تنها دو سناریو در مقابل جهانیان است: یا «انقلاب جهانی» و یا «جنگ جهانی».
 
عباسی علمداران جریان انقلاب جهانی را مجاهدین فرهنگی انقلاب اسلامی‌ و شهدای عرصه فرهنگی دانست و در مقابل آن سناریو جنگ جهانی را دارای دو جریان بیان کرد و گفت: اول جریان داخلی که معتقد به این است که اقتصاد جهان خوب است و فقط ما بدبختیم زیرا که انقلاب کردیم، دوم جریان خارجی که جریان داخلی را جاده صاف کن اهداف خود دانسته و خودش هم برای تضعیف چهره اسلام در برابر لیبرالیسم اقدام به ایجاد جنگ مذهبی جدید ۳۰ ساله نموده است.
 
عباسی با طرح این پرسش که «آیا شهید رحیمی‌ با عملش که ایجاد وحدت میان شیعه و سنی است، بین اعتقاد و علقه مذهبیش با رفتارش تعارض ایجاد نمی‌شود؟» پاسخ داد: راه حل این مسئله، معرفت توحیدی است که زبانش همان زبان فطرت است. وحدت از معرفت توحیدی ایجاد می‌شود و باید ائمه خود را از منظر توحید به برادران اهل سنت‌مان معرفی نماییم. او مسلمین را به بازگشت به فهم دقیق معرفت توحیدی فراخواند و آن را حلقه مفقوده فرهنگی کار امروز دانست.
 
عباسی در پایان گفت: دانشگاه از آنجایی که مطلق علوم انسانی‌اش غیر توحیدی است می‌تواند بزرگ‌ترین ضربه را به جامعه معرفتی و اعتقادی ما بزند.


:: موضوعات مرتبط: اخبار و سیاست , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : دانشجو
تاریخ : چهار شنبه 12 اسفند 1394
توهین حسین مرعشی به شهرستانی ها

حسین مرعشی پس از مشخص شدن نتایج انتخابات در سراسر کشور، مردم شهرستان‌ها را عقب‌مانده سیاسی دانست!

شمارش آرای مردم در انتخابات مجلس دهم و خبرگان پنجم روز یکشنبه در کلانشهرها ادامه یافت.

به گزارش وطن امروز، نتایج اولیه در روز شنبه حاکی از پیروزی قاطع اصولگرایان بود به گونه‌ای که در روز شنبه و پس از شمارش آرا، ۶۰ درصد راه‌یافتگان به مجلس شورای اسلامی را نمایندگان اصولگرا و لیست ائتلاف بزرگ اصولگرایان تشکیل می‌داد. این روند موفقیت، دیروز نیز ادامه یافت و نتایج تکمیلی حاکی از پیروزی قطعی لیست ائتلاف اصولگرایان در انتخابات مجلس و نیز لیست جامعتین در انتخابات خبرگان بوده است. براساس نتایج به‌دست آمده، ائتلاف اصولگرایان نزدیک به ۱۰۰ کرسی مجلس دهم را از آن خود کرده است.

از سوی دیگر ائتلاف هاشمی، دولت، اصلاحات و لاریجانی نیز تاکنون توانسته است ۸۰ کرسی را از آن خود کند. حدود ۴۳ حوزه نیز برای انتخاب نمایندگان خود در پارلمان دهم، باید یک بار دیگر در اردیبهشت‌ماه سال آینده انتخابات برگزار کنند. براساس بررسی‌ها، نزدیک به ۵۰ نماینده راه یافته به مجلس شورای اسلامی نیز به صورت مستقل کاندیدا شده بودند و توانستند اعتماد مردم را به خود جلب کنند.

بر این اساس بیشتر از ۵۰ درصد ترکیب مجلس آینده نسبت به مجلس دهم تغییر کرده است. در مجلس خبرگان رهبری اما شرایط همانند مجلس شورای اسلامی نیست.نزدیک به ۹۰ درصد ترکیب مجلس خبرگان رهبری ثابت مانده است و تقریبا بیش از ۸۰ درصد ترکیب این مجلس را کاندیداهای جامعتین تشکیل می‌دهند.در مجموع بررسی‌ها حاکی از تداوم قدرت اصولگرایان در مجلس دهم است. فراکسیون اصولگرایان در مجلس نهم اکثریتی با تعداد قریب به ۱۰۰ نماینده را تشکیل داده بود؛ موضوعی که در مجلس دهم نیز تکرار شده است و همچنان این فراکسیون را به عنوان قدرتمندترین فراکسیون‌ مجلس تثبیت کرده است.

در مجلس خبرگان رهبری نیز ترکیب اعضا ثابت مانده است و رویکرد‌ها و جهت‌گیری‌های این مجلس نیز همانند گذشته خواهد بود.بر همین اساس به اعتقاد کارشناسان، نتیجه انتخابات ۷ اسفند نشان‌دهنده تداوم پیروزی اصولگرایان و ادامه اعتماد حداکثری مردم ایران به این جریان سیاسی است.

البته در انتخابات امسال برخی رخدادها در نوع خود قابل تامل بود که به عنوان پدیده‌های انتخاباتی باید مورد بررسی قرار گیرد. به عنوان نمونه رفتار متفاوت مردم نسبت به جریان‌های سیاسی باعث شد در یک حوزه انتخابیه مانند تهران، هر ۳۰ نماینده منتخب از لیست مورد حمایت ائتلاف هاشمی، دولت، لاریجانی و اصلاحات باشند.

اما در کلانشهر دیگر یعنی مشهد، مردم این شهر هر ۵ نماینده خود را از لیست اصولگرایان انتخاب کردند. این رفتار متفاوت در برخی استان‌های دیگر نیز مشاهده شد. از سوی دیگر افت رأی حسن روحانی در انتخابات خبرگان نسبت به انتخابات ریاست‌جمهوری قابل تامل بود. او در انتخابات خبرگان در حوزه انتخابیه تهران پس از هاشمی‌رفسنجانی و امامی‌کاشانی در رتبه سوم قرار گرفت. در همین حوزه انتخابیه آیات یزدی و مصباح نتوانستند وارد مجلس خبرگان رهبری شوند.

عدم راهیابی آیت‌الله مصباح‌یزدی به مجلس خبرگان از حوزه انتخابیه تهران درحالی است که در حوزه انتخابیه استان البرز، آیت‌الله‌میرباقری از شاگردان ارشد آیت‌الله مصباح توانست به عنوان برگزیده مردم این استان وارد مجلس خبرگان رهبری شود! در حوزه انتخابیه استان مازندران نیز آیت‌الله آملی‌لاریجانی با کسب اکثریت آرا توانست جلوتر از آیت‌الله طبرسی به عنوان برگزیده اول این استان وارد مجلس خبرگان رهبری شود.

با در نظرگرفتن تمام این جوانب، پیروزی قاطع جریان انقلابی، بزرگ‌ترین نشانه انتخابات ۷ اسفند بوده است. البته جریان انقلابی با پذیرش شکست در برخی حوزه‌ها مانند شهر تهران، نشان داده است همزمان با پیروزی در سراسر ایران، پذیرش شکست در یک حوزه انتخابیه را به عنوان یک وجه از سیاست‌ورزی اخلاقی و عالمانه پذیرفته است. این موضوع اما متاسفانه از سوی جریان رقیب رعایت نشد و باز هم همانند همه دوره‌هایی که جریان رقیب انقلابیون، باخت خود را با شورش و بددهنی و توهین پاسخ داده بود؛ این بار نیز با استدلال‌های محیرالعقول، تلاش کردند مردم ایران را به دلیل عدم اعتماد به آنها مورد اهانت قرار دهند.

اگرچه سابقه توهین به شعور سیاسی مردم همواره به عنوان یکی از رفتارهای ثابت جریان مدعی اصلاح‌طلبی در حافظه سیاسی مردم ایران ثبت شده بود اما این بار یکی از اعضای خاندان هاشمی‌رفسنجانی زبان به توهین به مردم ایران گشود.

حسین مرعشی، از اعضای ارشد حزب کارگزاران و از نزدیکان خانواده هاشمی‌رفسنجانی روز گذشته و پس از قطعی شدن شکست جریان ائتلاف هاشمی، دولت، اصلاحات و لاریجانی در سراسر کشور، مردم شهرستان‌ها را عقب‌مانده سیاسی دانست. او همچنین مردم تهران – که به لیست مجلس ائتلاف هاشمی رأی دادند- را در حوزه سیاسی توسعه‌یافته دانست! عضو خاندان هاشمی به خبرگزاری ایسنا گفت: اکنون می‌توان شاخص توسعه سیاسی ایران در تهران را ۱۰۰، در مراکز استان‌ها ۵۰ و در شهرستان‌ها ۳۰ در نظر گرفت. ظرف ۱۰ سال آینده توسعه‌یافتگی سیاسی به سراسر ایران سرایت می‌کند و مردم می‌آموزند به جای تکیه بر شناخت خود به سمت انتخاب بسته‌های سیاسی پیش بروند.

مرعشی البته در حالی مردم تهران را مردمی توسعه‌یافته در حوزه سیاسی دانسته که در کلانشهر مشهد، مردم هر ۵ سهمیه خود برای مجلس شورای اسلامی را به اصولگرایان دادند! آیا مردم مشهد در این تعریف مرعشی، توسعه‌یافته نیستند؟ یا در تبریز، از ۲ کرسی یکی به ائتلاف هاشمی و دیگری به اصولگرایان رسید و برای دیگر کرسی‌ها رقابت میان ۳ اصولگرا و ۳ عضو ائتلاف هاشمی به مرحله دوم رفته است. آیا در تبریز مردم این کلانشهر به دلیل عدم انتخاب کامل لیست هاشمی، باید جزو عقب‌مانده‌های سیاسی قرار گیرند؟

در کنار بنیان سست حسین مرعشی که به عنوان یکی از جنجالی‌ترین اعضای خاندان هاشمی به حساب می‌آید؛ موضوع توهین همیشگی این جریان به مردم ایران به دلیل عدم اقبال به آنها، باید به صورت جدی مورد بررسی قرار گیرد. این جریان سیاسی که پیش‌تر و در موعد باخت در انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۸۴، موضوع رأی کمی و رأی کیفی را مطرح کرده بود تا از این طریق، یعنی با توهین به حامیان کاندیدای رقیب، آتش درون خود را خاموش کند؛ همان جریانی است که سال ۸۸ نیز به دلیل پایین بودن ظرفیت سیاسی، دست به فتنه ۸۸ زد.

ماهیت رهبر این جریان یعنی هاشمی‌رفسنجانی نیز برای مردم ایران کاملا شناخته شده است چرا که در موعد باخت، از تقلب می‌گوید و در موعد پیروزی، مدعی برگزاری پاک‌ترین انتخابات می‌شود! به نظر می‌رسد آنچه حسین مرعشی از آن به عدم توسعه‌یافتگی سیاسی یاد می‌کند؛ بیشتر متوجه امثال او و رهبر جریان سیاسی متبوع او است. اولین و بدیهی‌ترین اصل در فعالیت سیاسی بر بستر دموکراسی، پذیرش آرای عمومی و نظر اکثریت است. این اصل بدیهی همواره و در موارد مختلف از سوی هاشمی‌رفسنجانی و جریان سیاسی وابسته به او نقض می‌شود.



:: موضوعات مرتبط: اخبار و سیاست , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : دانشجو
تاریخ : دو شنبه 10 اسفند 1394
سفر هیئت بلندپایه اسرائیلی به عربستان
سفر هیئت بلندپایه اسرائیلی به عربستان

به گزارش شبکه خبری المیادین، رسانه‌های رژیم صهیونیستی از سفر یک هیئت بلندپایه اسرائیلی به عربستان خبر دادند.

بر اساس این گزارش، این سفر چند هفته قبل صورت گرفته است.

این در حالی است که برخی منابع از طرح مشترک عربستان و اسرائیل برای حمله به سوریه و لبنان خبر می‌دهند.



:: موضوعات مرتبط: اخبار و سیاست , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : دانشجو
تاریخ : دو شنبه 10 اسفند 1394
نامگذاری خیابان یا معبری به نام «سلحشور»
رئیس کمیته عمران شورای شهر تهران ضمن پیشنهاد نامگذاری خیابان یا معبری به نام فرج‌الله سلحشور، گفت: شهرداری جزییات لایحه جدیدعوارض طرح ترافیک را منتشر کند.

تسنیم:به نقل از شورای اسلامی شهر تهران، اقبال شاکری در دویست و چهل و دومین جلسه شورا ضمن اشاره به حضور پر شور کمردم در انتخابات 7 اسفند گفت: در وهله اول از دوستان درخواست داریم با توجه به اتمام بودجه بندی سال 95 فایل بودجه‌ای که برای فرمانداری ارسال کردند در اختیار اعضای شورا نیز قرار گیرد.

وی در ادامه با اشاره به لایحه پرداخت عوارض طرح ترافیک گفت: با توجه به اینکه هدف ما در لایحه جدید امکان ادامه سفر درون شهری بوده نه فروش بیشتر طرح ترافیک بنابراین از شهرداری تهران درخواست داریم جزییات این لایحه را منتشر کنند تا مردم از آن آگاه شوند.

شاکری افزود: در این لایحه امکان انتخاب روز بر حسب ضرورت ورود به محدوده وجود دارد و سازمان‌ها نیز بهتر است بر اساس نیاز و روزهای دارای ضرورت نسبت به خرید طرح ترافیک اقدام کنند.

رئیس کمیته عمران در خاتمه با اشاره به درگذشت فرج‌الله سلحشور گفت: به پاس خدمات این هنرمند عزیز شایسته است مکانی در شهر تهران به نام وی نامگذاری شود.



:: موضوعات مرتبط: اخبار و سیاست , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : دانشجو
تاریخ : دو شنبه 10 اسفند 1394
تاکید عربستان به راه حل نظامی در سوریه
در حالی که تمامی طرف‌های درگیر در پرونده سوریه بر راه حل سیاسی بحران این کشور تاکید دارند، وزیر خارجه عربستان بار دیگر به امکان راه حل نظامی در سوریه اشاره کرد.

 روزنامه الاخبار: «عادل الجبیر» وزیر خارجه عربستان در کنفرانس خبری مشترک با وزیر خارجه دانمارک در ریاض مدعی شد در صورتی که مشخص شود سوریه و همپیمانانش به آتش بس ملزم نبوده‌اند، نقشه "بی" در مورد سوریه اجرا خواهد شد.

در حالی که هنوز ترکیه از داخل مرزهای خود کُردهای سوریه را هدف حمله قرار می دهد و حملات گروه های مورد حمایت ریاض به مناطق غیر نظامی ادامه دارد، عادل الجبیر روسیه و سوریه را به نقض آتش بس متهم کرده و گفت که عربستان این موضوع را با قدرت های جهانی مطرح خواهد کرد.

عادل الجبیر که حرف های جان کری را تکرار می کرد گفت: اگر نتوانیم به آتش بس ادامه دهیم گزینه های دیگری خواهد بود.

وی با تکرار سخنان پیشین خود در مورد سوریه گفت: راه حل واضح است، اسد باید برود، این خواسته جای هیچ چانه زنی ندارد که آیا با یک راه حل مسالمت آمیز کنار خواهد رفت یا با راه حل نظامی؟

منبع: تسنیم



:: موضوعات مرتبط: اخبار و سیاست , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : دانشجو
تاریخ : دو شنبه 10 اسفند 1394
چامسکی: آیت‌الله خامنه‌ای کاری کرد که دشمنانش هم برای حضور مردم پای صندوق‌های رای تبلیغ کنند!

چامسکی: آیت‌الله خامنه‌ای کاری کرد که دشمنانش هم برای حضور مردم پای صندوق‌های رای تبلیغ کنند!

نوام چامسکی مشهورترین تئوریسین و تحلیلگر غرب: آیت_الله_خامنه‌ای زیرک_‌ترین و  سیاست_‌مردترین فرد جهان است، کاری کرده که حتی دشمنان بزرگ ملتش هم برای حضور مردمش در صحنه‌ی انتخابات تبلیغ میکنندسیاستمداران پر مُدعای غرب، برای فیلم او نقش بازی میکنند!وقتی مشارکت زیاد شود، پیروز  واقعی دنیا آیت‌_الله  خامنه ایست نه غربی‌هاامروز سیاست‌مداران دنیا با تایید دموکراسی واقعی در ایران، حقارت خود را در برابر آیت‌الله به تصویر کشیدند.

اللّهُم اِحفظ امام خامنه اي



:: موضوعات مرتبط: اخبار و سیاست , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : دانشجو
تاریخ : دو شنبه 10 اسفند 1394
رییس اتحادیه مشاوران املاک تهران: بازار مسکن از رکود به سمت ورشکستگی می‌رود

رییس اتحادیه مشاوران املاک تهران:
بازار مسکن از رکود به سمت ورشکستگی می‌رود

رییس اتحادیه مشاوران املاک تهران با بیان این که لیزینگ مسکن طرح موفقی نیست گفت: بازار مسکن نه تنها در این برهه در رکود به سر می برد بلکه رو به ورشکستگی است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، حسام عقبایی گفت: بازار مسکن از سال 92 تاکنون در رکود به سر می برد و باعث زمین گیری بسیاری از صنایع مرتبط این حوزه شده است.

عقبایی ادامه داد: بیش از 1300 شغل مرتبط با این صنعت است که در این شرایط وضع مناسبی ندارد و زمین گیر شده است.

عقبایی ادامه داد : بازار مسکن نه تنها در این برهه در رکود به سر می برد بلکه رو به ورشکستگی است.

وی درباره تحرک بازار مسکن درسال 95 گفت : تا پایان سال 94 تحرک خاصی در بازار مسکن نخواهیم داشت و امید است در شش ماه سال 95 فرصتی برای بازیابی بازار مسکن داشته باشیم.

عقبائی درباره افزایش قیمت اجاره در سال‌های اخیر گفت: رشد قیمت اجاره به دلیل شاخص قیمت مسکن نبوده است، زیرا از سال 92 تاکنون افزایش قیمتی نداشتیم؛ بنابراین رشد اجاره‌بها به دلیل قیاس مردم با منافع سپرده‌های بانکی بوده است.

وی افزود: لیزینگ مسکن طرح موفقی نیست زیرا در جهت منافع عمومی به کار نمی‌رود ضمن آنکه بنگاه‌های املاک ظرفیت آن را دارند تا به عنوان کارگزاران لیزینگ با همان حق‌الزحمه همیشگی فعالیت کنند.



:: موضوعات مرتبط: اخبار و سیاست , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : دانشجو
تاریخ : یک شنبه 9 اسفند 1394