سردار سلیمانی در کنار فرمانده ارتش پاکستان+تصویر
 
صفحه منتسب به سردار سلیمانی در اینستاگرام عکسی از حاج قاسم در کنار فرمانده ارتش پاکستان را به اشتراک گذاشت.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان؛ صفحه منتسب به سردار سپاه پاسداران در اینستاگرام تصویری قدیمی را از وی به همراه فرمانده ارتش پاکستان منتشر کرده است.

حاج_قاسم سليماني و فرمانده ارتش پاکستان.




:: موضوعات مرتبط: مطالب و سامانه های نظامی , سرگرمی , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : دانشجو
تاریخ : یک شنبه 16 اسفند 1394
فانتوم 4 معرفی شد: باهوش‌ترین پهپاد DJI

 

شرکت DJI یکی از مدعیان صنعت پهپادهای جهان است و قصد دارد جایگاه برتر خود را در بازار حفظ کند. این شرکت به صورت پیوسته محصولات جدیدی را به بازار عرضه می‌کند و امروز نیز از پهپاد جدیدی به نام Phantom 4 رونمایی کرده که باهوش‌ترین پهپاد تولید شده توسط این شرکت تا به امروز است.

 

فانتوم 4 در حال حاضر بهترین مدل از یک پهپاد خودآگاه مصرفی هست که کاربران عادی می‌توانند آن را خریداری کنند. این پهپاد می‌تواند به صورت خودکار پرواز کند، موانع را پشت سر بگذارد و حتی کاربران را ردیابی کند. به این ترتیب این پهپاد نمونه‌ای کامل از یک ربات پرنده ضد تصادف است زیرا حتی کاربران نمی‌تواند به عمد این ربات را به دیوار بکوبند.
این پهپاد در قسمت جلو به دو دوربین و در قسمت عقب نیز به دو دوربین دیگر مجهز شده است، یک دوربین اصلی 4K نیز وظیفه ثبت عکس‌ها و فیلم‌ها را بر عهده دارد. تصاویر ثبت شده توسط دوربین‌های فانتوم 4 به نرم افزار دید کامپیوتری این پهپاد منتقل می‌شود تا یک الگوی سه بعدی از محیط پیرامونی ربات تهیه شده و پهپاد بتواند به صورت هوشمند از میان تمام موانع عبور کند.

 

کاربران می‌توانند قابلیت ضد تصادف این پهپاد را غیرفعال کنند، اما این ویژگی برای کاربران حرفه‌ای بسیار ارزشمند خواهد بود زیرا می‌دانند که فانتوم 4 چندان ارزان قیمت نیست. شرکت DJI همراه با این پهپاد از ویژگی جدید دیگری به نام TapFly پرده برداری کرده است که به تازه کاران امکان می‌دهد برای کنترل پهپاد از دسته کنترل آن استفاده نکرده و روی فید ویدیویی زنده آن ضربه بزنند.

 

فانتوم 4 به ویژگی دیگری نیز به نام ActiveTrack مجهز است. اگر کاربر قصد داشته باشد یک سوژه خاص را تعقیب کرده و به صورت پیوسته آن را در فریم ببیند، تنها کافی است یک دایره دور آن رسم کند. به این ترتیب کامپیوتر داخلی پهپاد یک مدل سه بعدی از سوژه تهیه کرده و به صورت خودکار آن را تعقیب می‌کند.

 

با توجه به گرد آوری تمامی این ویژگی‌ها می‌توان انتظار داشت که فانتوم 4 چندان ارزان قیمت نباشد. فانتوم 4 در حال حاضر قابل پیش خرید است و DJI قیمت 1400 دلار را برای جدیدترین محصول خود تعیین کرده است.

فانتوم 4
 
فانتوم 4منبع : www.shahrekhabar.com


:: موضوعات مرتبط: مطالب و سامانه های نظامی , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : دانشجو
تاریخ : یک شنبه 16 اسفند 1394
با بزرگترین ناو هواپیما بر جهان آشنا شوید!
 

با بزرگترین ناو هواپیما بر جهان آشنا شوید!

با بزرگترین ناو هواپیما بر جهان آشنا شوید!

ناو های هواپیما بر را می توان به مانند یک شهر کوچک بر روی آب دانست.شهری که برای زندگی تنها به امکانات درون خود وابسته است و کیلومترهای با خشکی فاصله دارد.وظیفه این ناوها حفاظت و ایجاد امنیتی است که برای عملی کردن آن نیازمند پرواز هواگردهای قرار گرفته بر روی خود هستند.در بسیاری از موارد اطلاعات چندانی از مکانیزم های کامپیوتر و الکترونیکی آنها در دست نیست اما اینبار شما را با بزرگترین ناو هواپیما بر جهان آشنا خواهیم ساخت.یک غول مدرن شناور بر روی آب!با ما همراه باشید.

ناو هواپیمابر USS Enterprise اولین ناو هواپیمابر اتمی دنیا محسوب می‌شود که پیشران آن از تعداد هشت راکتور اتمی و تعداد 4 محور شفت تشکیل شده‌است و هر راکتور متصل به دو محور شفت است. استفاده از پیشران اتمی تحولی در ناوهای هواپیمابر بوجود آورد و باعث شد تا استفاده از ناوهای هواپیمابر راحتتر شود برد این ناوها افزایش یابد و یا سایر مزیت‌ها و ویژگی‌هایی را بوجود آورد که این خصوصیات هم‌اکنون نیز در ناوهای هواپیمابر کلاس Nimitz دیده‌می‌شوند. ساخت ناو در سال 1958 و در کارخانه‌ی کشتی‌سازی Newport News آغاز شد و در 24 سپتامبر 1960 به آب انداخته شد. Enterprise در 25 نوامبر 1962 و با فرماندهی کاپیتان Vincent P. DePoix رسما وارد خدمت شد. بعدها بروزرسانی‌های متعددی بر روی ناو انجام گرفت. نام این ناو از یکی از شناورهای مورد استفاده در جنگ جهانی دوم گرفته شده‌است. این ناو بزرگترین شناور نیروی دریایی ایالات متحده است که 342 متر طول دارد و وزن جابجایی آن 89900 تن است. تنها شناورهای تقریبا هم اندازه با این ناو، ناوهای هواپیمابر کلاس Nimitz می‌باشند. این ناو یکی از قدیمیترین شناورهای حال حاضر ایالات متحده محسوب می‌شود که به گفته‌ی مقامات ایالات متحده بین سال‌های 2012 تا 2014 از رده خارج خواهد شد. پورت خانگی این ناو پورت Norfolk واقع در ویرجینیاست و افسر فرمانده آن در حال حاضر کاپیتان Ronald Horton است.

ناو USS Enterprise طلایه دار ناوهای هواپیمابر اتمی دنیا محسوب می‌شود. پیشران ناو قادر است سرعت این غول بزرگ را به 35 گره برساند و نیروی محرکه ناو را برای مدت 5 سال تامین کند که این مقدار انرژی برای 20 بار چرخیدن به دور کره زمین به همراه 100 هواپیما کافی است. رادارهای آرایه‌ی فازی نصب شده در این ناو قدرت راداری مناسبی را برای آن بوجود آورد. بعدها از این سیستم راداری در شناورهای مجهز به سیستم AEGIS و تعداد زیادی از شناورهای نظامی دیگر استفاده شد. طی سالیان گذشته بروزرسانی‌های متعددی بر روی ماشینری، هواپیماها، سیستم‌های الکترونیکی، تسلیحات و راکتورهای (تجدید سوخت) ناو صورت گرفته است. ورود این ناو به ناوگان سطحی ایالات متحده قدرت هوایی نیروی دریایی ایالات متحده را افزایش داد و باعث ایجاد جهشی در تکنولوژی ساخت ناوهای هواپیمابر شد، جهشی در حال حاضر منجر به ساخت ناوهواپیمابر CVN-78 شده‌است. Enterprise احتمالا در سال 1914 یعنی بعد از 54 سال خدمت از ناوگان نیروی دریایی ایالات متحده خارج خواهدشد؛ به همین علت به این ناو لقب \"دختر پیر دریاها\" داده‌شده است.

با توجه به به اینکه دختر پیر مدت زیادی در ناوگان ایالات متحده مشغول به خدمت بوده‌است در ماموریت‌های مختلفی شرکت داشته که در اینجا به دو مورد اشاره خواهیم کرد. بحران کوبا ناو USS Enterprise مدتی پس از وارد به خدمت شدن در اولین ماموریت مهم خود به کارگرفته شد. در آن زمان هواپیماهای جاسوسی U-2ایالات متحده موفق به کشف یک سایت موشکی مربوط به شوروی واقع در خاک کوبا و در فاصله‌ی 140 کیلومتری از بندر کالیفرنیا شدند. این سایت موشکی خطری جدی برای ایالات متحده بوجود می‌آورد و مقامات آمریکایی به شدت نسبت به این موضوع واکنش نشان دادند که از جمله‌ی این واکنش‌ها می‌توان به انتقال تعداد زیادی از واحدهای نظامی این کشور به بندر کالیفرنیا اشاره کرد. پرزیدنت Kennedy ذستور انتقال واحدهای هوایی و دریایی به منطقه را صادر کرد و از مقامات شوروی خواست تا پروژه‌ی ساخت سایت موشکی در خاک کوبا را متوقف کنند. بحران پیچیده‌تر شد ناوUSS Enterprise جهت کمک به ناوهای هواپیمابر USS Independence, USS Essex وUSS Randolph به منطقه اعزام شد. بحران روز به روز پیچیده تر می‌شد در 24 اکتبر احتمال وقوع جنگ به شدت افزایش یافته‌بود به همین علت سری دوم از واحدهای نظامی ایالات متحده جهت ایجاد فشار بیشتر و تنگ‌تر کردن محاصره‌ی کوبا به منطقه اعزام شدند. اما چهار روز بعد یعنی 28 اکتبر پس از انجام مذکراتی پنهانی بحران خاتمه یافت.حادثه‌ی سال 1969 در ژانویه‌ی 1968، USS Pueblo توسط قایق‌های گشتی کره‌ی شمالی به اسارت درآمد و باعث ایجاد یک بحران بین‌المللی گشت. مقامات نیروی دریایی ایالات متحده تصمیم گرفتند Enterprise را به منطقه اعزام کنند. صبح روز 14 ژوئن 1969 در حالی که یکی از هواپیماهای F-4 Phantom در حین بلند شدن بود گرمای حاصل از موتور به طور ناخواسته باعث گرم شدن یکی از راکت‌هایMK-32 Zuni و انفجار آن شد. این انفجار باعث ایجاد آتش سوزی و انفجارهای پی‌در‌پی دیگر شد. آتش بلافاصله مهار شد اما در این حادثه 27 نفر کشته و 314 نفر مجروح شدند، تعداد 15 فروند هواپیما از بین رفتند و عرشه‌ی ناو دچار آسیب جدی شد. به همین علت ناو جهت انجام تعمیرات به Pearl Harbor واقع در هاوایی منتقل شد. تعمیرات در مارس 1969 به پایان رسید.

خصوصیات سفارش ساخت:

 15 نوامبر 1957 شرکت سازنده: شرکت کشتی‌سازی Newport News قیمت: 451.3 میلیون دلار شروع ساخت: 4 فوریه 1958 تاریخ به آب انداختن: 24 سپتامبر 1960 تاریخ ورود به خدمت:‌ 25 نوامبر 1961 خروج از خدمت: 2013 تا 2015 (احتمالی) رده‌بندی: CVN-65 پورت خانگی: NS Norfolk وضعیت کنونی: فعال وزن جابجایی (فول): 93500 تن طول: 342 متر عرض: 40.5 متر آبخور: 12 متر سرعت: بیش از 30 گره (بیش از 58 کیلومتر بر ساعت) برد عملیاتی: نامحدود خدمه خدمه‌ی ناوبری: 3000 نفر 150 افسر، 150 مهندس و 2700 دریانورد خدمه‌ی هوایی: 1800 نفر 250 خلبان و 1550 پرسنل پشتیبان حسگرها: رادار کاوش هوایی سه بعدی AN/SPS-48 رادار کاوش هوایی دو بعدی AN/SPS-49 سیستم جنگ الکترونیک و فریب تسلیحات \"\"Decoy : سیستم جنگ الکترونیک AN/SLQ-32 و لانچرهای Mark 36 SRBOCتسلیحات: دو دسته لانچر هشت تایی موشک‌های NATO Sea Sparrow چهار توپ 20 میلیمتری فالانکس دو لانچر RIM-116 (منابع مختلف تسلیحات متفاوتی را ذکر کرده‌اند.) ظرفیت حمل هواپیما: بیش از 90 فروند شعار: Ready on Arrival; The First, the Finest; Eight Reactors, None Faster نکات: طراحی ناو توسط 915 مهندس انجام شده و تعداد 16100 نقشه فنی رسم شده است. 1006 کیلومتر کابل الکتریکی و 60 کیلومتر لوله‌ی تهویه در ناو بکارفته‌است.



:: موضوعات مرتبط: مطالب و سامانه های نظامی , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : دانشجو
تاریخ : یک شنبه 16 اسفند 1394
اخراج ایرانی‌ها از امارات طی ۳ سال
 
معاون رئیس پلیس دبی در جدیدترین حمله لفظی به ایران، خواستار اخراج تمام ایرانی‌های ساکن امارات شد.

به گزارش تسنیم، «ضاحی خلفان» معاون رئیس پلیس دبی و نزدیک به «محمد بن زاید» ولی‌عهد ابوظبی در ادامه جنجال‌آفرینی خود در شبکه‌ اجتماعی توئیتر خواستار اخراج ایرانی‌ها از امارات شد.

خلفان در صفحه توئیتر خود اعلام کرد طی سه سال باید از تمام ایرانی‌های که در دبی کار می‌کنند و کاری تجاری دارند، بخواهیم که امارات را ترک کنند و مجوز تجاری آنها لغو شود؛ فرزندان ما به باز کردن مغازه‌های تجاری به جای ایرانی‌ها بیشتر نیاز دارند تا ایرانی‌ها.

وی تاکید کرد تا زمانی که ایران و حزب‌الله به ادعای وی در امور کشورهای حاشیه خلیج فارس مداخله می‌کنند، این کشورها دست‌بسته نخواهند نشست.

خلفان مدعی شد: احترام ما به ایرانی ها زیاد است اما با کمال تاسف خیری در آنها نیست.

وی سپس خواهان تحریم کالاهای ایرانی توسط کشورهای حاشیه خلیج فارس شد و کشورهای مذکور را تشویق به این کار کرد.

این درخواست مقام اماراتی در پی تشدید فضای ضد ایرانی و ضد حزب‌الله است که عربستان به همراه دیگر کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس علیه تهران به راه‌ انداخته‌اند.

سیاست عربستان علیه ایران پس از مرگ «عبدالله بن عبدالعزیز» و «امضای توافق هسته‌ای» میان ایران و شش کشور موسوم به گروه «۱+۵» تشدید شده است.


:: موضوعات مرتبط: اخبار و سیاست , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : دانشجو
تاریخ : یک شنبه 16 اسفند 1394
کشف موشک "استرلا" در مرز اردن و سوریه؟!+تصاویر
اخیرا محموله ای از موشک "استرلا" در مرز اردن و سوریه کشف شده است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان؛ همسایگان سوریه اقدامات گسترده ای را از سال ۲۰۱۱ میلادی برای تقویت گروه های تروریستی موجود در سوریه انجام دادند که از جمله مهمترین آن ها می توان به حمایت تسلیحاتی از تروریست ها اشاره کرد.

اخیرا محموله ای از موشک های "استرلا" و ادوات ساخت ترکیه در مرز اردن و سوریه کشف شده است که برخی نیت ها را از توزیع این تجهیزات نظامی نشان می دهد که همسایگان سوریه در این اقدامات دخالت ویژه دارند.

نیروهای اردنی به تازگی در مرز این کشور با سوریه، یک محموله قاچاق تسلیحات نظامی را توقیف کردند که حامل شمار زیادی موشک دوش پرتاب و تسلیحات برای تروریست های در حال جنگ در سوریه بود. نیروهای اردنی به صورت روزمره با قاچاقچیان تسلیحات نظامی که با کامیون اقدام به قاچاق تسلیحات نظامی به سوریه می کنند، مواجه هستند. 

کشف موشک
رای الیوم در گزارشی اعلام کرد که روزانه انواع مختلف سلاح از جمله مهمات، بمب های دست‌ساز و مسلسل‌‌های ساخت چین یا ترکیه در مرز اردن با سوریه کشف و ضبط می شود. موشک های دوش پرتاب   "استریلا" (یا "استرلا" یا "سام 7") که برای هدف قرار دادن بالگرد در ارتفاع کم، به کاربرده می شود نیز از جمله تسلیحات کشف شده در مرز اردن با سوریه است.

**موشک "استرلا"
 
"کا۳۲ استرلا ۲ " با  نام پیمان آتلانتیک شمالی "سام 7" شناخته می‌شود که یک موشک دوش پرتاب برد بلند بوده و می تواند انواع هواپیماها و بالگردها را هدف قرار دهد و ضمنا یک آسمان امن با این موشک ایجاد می شود. 


"استرلا" اولین نسل از  موشک "سام 7 " زمین به هوا قابل حمل توسط نفر ساخت  اتحاد جماهیر شوروی سابق  به شمار می‌رود که در سال ۱۹۶۸ وارد خدمت گشته و تولید انبوه آن در سال ۱۹۷۰ آغاز شد. 


کشف موشک


کشف موشک

کشف موشک
این موشک با وزن قریب به 15 کیلوگرم  (وزن موشک و لانچر)، طول 140 سانتی متر، سرعت بیش از 400 متر بر ثانیه، برد 3 تا 4 کیلومتر در تمامی جنگ هایی که از ابتدا تاکنون بوده حضور داشته است. 

در منطقه غرب آسیا موشک های دوش پرتاب در جبهه های مختلف به کار گرفته شده و هواپیماها و بالگردهای مختلفی را سرنگون کرده است. کشورهایی همچون آلبانی، بوتسوانا، لبنان، مصر، گرجستان، غنا، هند ، عراق ، اندونزی و ... از این موشک در نیروهای مسلح خود استفاده می کنند.  

این درحالی است که مقامات اردنی اغلب در بیانیه های رسمی خود از ذکر نوع تسلیحاتی که در مرز این کشور با سوریه کشف وضبط می شود، خودداری کرده و تنها به ذکر این مطلب که مقادیری تسلیحات قاچاق توقیف شده است، اکتفا می کنند.

عربستان سعودی و ترکیه در یک ماهه اخیر تهدید کرده اند که به شورشیان در سوریه سلاح ها و موشک های ضد تانک خواهند داد و این اقدام در راستای مبارزه با نظام  "بشار اسد" رئیس جمهور سوریه خواهد بود. 

**تلاش سعودی در تحویل موشک های ضد هواپیما به تروریست ها 

"عادل الجبیر" وزیر خارجه عربستان سعودی  گفت: هیچ جایی برای  "بشار اسد"، رئیس جمهور سوریه در آینده این کشور نیست. اگر نظام سوریه و هم پیمانانش جدیت به خرج ندهند، طرح جایگزینی را برای سوریه بدون اسد خواهیم داشت. الجبیر گفت: بشار اسد باید میان برکناری به شکل مسالمت آمیز یا برکناری با زور یکی را انتخاب کند.

وی همچنین افزود: گفتگوها درباره عملیات زمینی در سوریه با ائتلاف تحت فرماندهی آمریکا همچنان ادامه دارد. اگر ائتلاف آمریکا تصمیم بگیرد دست به عملیات زمینی در سوریه بزند عربستان آماده مشارکت در عملیات است.

وزیر خارجه سعودی عنوان داشت: زیر خارجه عربستان افزود: مشخص است که دست‌یابی معارضان به موشک‌های زمین به هوا می‌تواند موازنه قوا را در سوریه تغییر دهد؛ همان‌گونه که در افغانستان پیش از این تغییر داد.

کشف موشک
"الجبیر " در گفتگو هفته نامه  "اشپیگل "  اعلام کرد: ارائه موشک های زمین به هوا به معارضان سوری می تواند نتیجه جنگ زمینی را تغییر و بشار اسد را شکست دهد. آنها با استفاده از این موشک ها می توانند حملات بالگردها و هواپیماها را خنثی کنند؛ اما باید مراقب بود این سلاح ها به دست افراد نادرست نیفتد. 

به نوشته "ایندیپندنت" این مقام سعودی مشخص نکرد چگونه می‌توان این امکان را فراهم کرد که سلاح ها به دست افراد نادرست نیفتد؛ زیرا عناصر گروه تروریستی داعش همچنان در تلاش برای تصرف مناطق مختلف و گسترش قلمرو خود هستند. آنها همچنین سعی دارند گروه های تروریستی دیگر -- از جمله القاعده -- را به خود ملحق کنند.

تحویل موشک های زمین به هوا (دوش پرتاب) به مخالفان مسلح و تروریست های داعش و جبهه النصره با هدف سرنگونی جنگنده های "مسکو-دمشق" صورت می گیرد ؛ چرا که در این یک ماهه اخیر عملیات ریف دمشق با قدرت و قوت پیش می رود و "داریا" در محاصره است. 

ترکیه و رژیم سعودی قصد دارند با تحویل موشک های ضد هواپیما ارتش و نیروهای دفاع وطنی سوریه و پیشروی های نیروهای سوری را کند کنند که تاکنون موفق به انجام این کار نشده اند.


:: موضوعات مرتبط: مطالب و سامانه های نظامی , اخبار و سیاست , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : دانشجو
تاریخ : یک شنبه 16 اسفند 1394
بحران سوریه و سفر داود اوغلو به تهران؛ آینده بشار اسد به کجا می انجامد
 
احمد داووداوغلو، در اولین سفر خود به ایران در مقام نخست‌وزیر ترکیه، شامگاه جمعه، ۱۴ اسفند در رأس هیئتی متشکل از وزرای اقتصاد، گمرک و تجارت، ارتباطات و توسعه، حمل و نقل و انرژی این کشور وارد تهران شد. سفر داود اوغلو دو روز ادامه می یابد و او دیروز با روحانی، جهانگیری و ظریف ملاقات کرد.

نگاهی به وزاریی که داود اوغلو را در این سفر همراهی می کنند نشان دهنده موضوعات احتمالی است که قرار است بین طرفین مورد بحث و مذاکره قرار گیرد. بحران سوریه، احتمال قدرت گیری بیشتر کردهای سوریه در منطقه، بحران در روابط آنکارا با مسکو، پرداخت غرامت گازی ۲ میلیارد دلاری ایران به ترکیه، گسترش و توسعه روابط اقتصادی بین دو کشور در دوران پسابرجام، حضور نیروهای نظامی ترکیه در عراق و ... احتمالاً از مهمترین موضوعاتی هستند که دو طرف به مذاکره و رایزنی درباره آنها خواهند پرداخت.

بحران سوریه و آینده بشار اسد
بدون شک مهمترین مسئله ای که در سفر داود اوغلو به تهران درباره آن بحث و گفت و گو شده؛ موضوع سوریه است.

رابطه دو کشور ایران و ترکیه در جریان بحران سوریه به شدت به سردی گرائید؛ چرا که دو طرف در بحران سوریه دقیقاً روبه روی هم قرار گرفتند. در حالی که ایران بر این عقیده بود که دولت قانونی دمشق، بشار اسد است و این مردم سوریه هستند که می بایست آینده سیاسی این کشور را رقم بزنند اما دولت ترکیه، عربستان و کشورهای غربی با حمایت از گروه های مسلح تروریستی در پی سرنگونی نظام سوریه بوده اند.

علاوه بر شکل گیری فضای تنش آلود بین دو کشور بر سر سوریه، اظهارات مداوم و چند باره اردوغان که ایران را به عنوان متهم اصلی درگیری های خاورمیانه معرفی کرد، موجب تشدید بیشتر تنش ها بین دو کشور شد.

اما در چند ماه اخیر معادله و توازن جنگ با حمایت مستشاری ایران و نیروهای حزب الله و دخالت روسیه به طور کامل به نفع دولت سوریه تغییر پیدا کرد. این در حالی است که ترکیه و عربستان خط قرمز خود را شخص بشار اسد قرار داده اند و به همین دلیل مذاکرات سوریه تا کنون نه تنها به نتیجه مشخصی دست پیدا نکرده بلکه داعیه استقلال طلبی کردهای سوریه که در نزدیکی مرزهای ترکیه مستقر هستند به شدت افزایش پیدا کرده که این امر می تواند دولت آنکارا با چالش های اساسی در آینده روبه رو سازد.

به همین دلیل است که رجب طیب اردوغان هنگام بازگشت از سفر گینه در گفتگو با خبرنگاران در هواپیما درباره سفر داود اوغلو به ایران گفت: وضعیت در منطقه خیلی حساس و خیلی خیلی جدی است. در این میان جناب نخست وزیر به ایران سفر خواهند کرد. این سفر هم خیلی مهم است و امیدوارم که جناب نخست وزیر با نتایج خیری از آنجا بازگردد.

همچنین روز شنبه مولود چاوش‌اوغلو، وزیر خارجه ترکیه، عنوان کرده بود که آنکارا تلاش می‌کند روابط خود با ایران را بهبود ببخشد، اگر چه طرفین در رابطه با چگونگی حل بحران سوریه اختلاف نظر دارند. داود اوغلو نیز روز شنبه در ایران گفته بود که ترکیه و ایران باید برای پایان دادن به تنش‌های فرقه‌ای در منطقه به دیدگاه مشترکی برسند.

این اظهارات چند روز پیش از آغاز گفت‌وگوهای صلح سوریه در ژنو بیان می‌شود. البته ناگفته پیداست بحران سوریه در حال حاضر به موضوعی پیچیده تبدیل شده که چشم انداز رسیدن به یک توافق و اجماع بین المللی در کوتاه مدت درباره آن چندان واضح و روشن نیست.

توسعه روابط اقتصادی
بحران سوریه، تنها یکی از دلایل سفر رسمی داود اوغلو به ایران است. بعد دیگری این سفر، مسائل اقتصادی و تجاری می باشد.

نخست‌وزیر ترکیه، وزیران اقتصاد، گمرک و تجارت، ارتباطات و توسعه، حمل و نقل و انرژی و ۱۶۰ نفر از بازرگانان ترکیه را با خود به تهران آورده است و به نظر می رسد ترکیه نیز همچون دیگر کشورها تلاش دارد تا روابط تجاری- اقتصادی خود با ایران را در دوران پسابرجام گسترش دهد. در چشم انداز میان مدت روابط اقتصادی دو کشور قرار است به بیش از ۳۰ میلیارد دلار افزایش یابد. داوود اوغلو به سرمایه‌گذاران ترک پیشنهاد داده تا در شهرهای جذاب و مهمی مانند تبریز، شیراز، اصفهان و دیگر شهرهای ایران برای رونق گردشگری سرمایه‌گذاری کنند.

با توجه به این توضیحات می توان گفت اگر چه بعید است که سفر داود اوغلو در بعد سیاسی به نتایج مشخص و کوتاه مدتی دست یابد اما احتمالاً در حوزه اقتصادی، روابط دو کشور رونق بیشتری خواهد یافت.


:: موضوعات مرتبط: اخبار و سیاست , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : دانشجو
تاریخ : یک شنبه 16 اسفند 1394
عکس: روحانی‌ای که از درخت آویزان شده

شهرستان بندرگز عرصه فعالیت روحانی جوانی است که از احترامی بالا در میان مردم و به خصوص جوانان و نوجوانان برخوردار است.

 
 
 
 
برچسب ها: سید هادی علوی


:: موضوعات مرتبط: سرگرمی , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : دانشجو
تاریخ : شنبه 15 اسفند 1394
صادق خرازی

"تک نگاری یک دیپلمات خاص"

 
بعد از سقوط دولت موقت و البته لیبرال مسلک مهدی بازرگان در آبان 1358 ، "کراوات"  مهمترین و شناخته شده ترین مظهر غربی در لباس بود از لباس رسمی مقامات دولتی ایران حذف شد، بعد از آن دیپلمات های جمهوری اسلامی به همراه کت و شلوارهای مشکی، پیراهنی سفید به سبک روحانیون به تن می کردند که به "یقه سفید" یا "یقیه دیپلماتیک" شهرت داشت، اما تنها دیپلمات ایرانی که می تواند کروات به گردن بیاویزد و هرگاه خواست به وضعیت  "یقه سفید"بازگردد، سید صادق خرازی است.

به گزارش پارسینه، صادق خرازی روحانی زاده ای با پیوندهای خوشاویندی محکم از هر دو طیف اصولگرا و اصلاح طلب، شاید همین نشانه های کوچک اما مهم کافی باشد که تیتر این تک نگاری(بر وزن فیلم مشهور  دیوید فینچر )"مورد عجیب صادق خرازی " باشد!



پدر سیدصادق، آیت الله سید محسن خرازی بر خلاف سایر روحانیون که غالبا کسوت روحانی را از پدر به ارث می برند، فرزند یکی از تجار معروف تهران بود و سید صادق نوجوانی خود را در حجره پدربزرگ گذراند تا تجارت و کسب را بیاموزد  تا بعدها تجربه معامله و چانه زنی در کسب را به عرصه دیپلماسی و لابی گری هم منتقل کند.


عموی نامدار سید صادق؛ سید کمال خرازی ، وزیر خارجه هشت ساله اصلاحات و مدیرعامل خبرگزاری جمهوری اسلامی در سالهای جنگ است، سید کمال خرازی ناظم مدرسه علوی بود، مدرسه ای که خاستگاه بسیاری از شخصیت ها و معتمدان امروز و دیروز نظام است، پیوندی مجسم از دین و دنیا، علم و دین، این مدرسه در سالهای اول انقلاب، همان نقشی را ایفا کرد که امروز "دانشگاه امام صادق(ع)" دارد. از سوی دیگر، پسر سیدصادق داماد سید محمد رضا خاتمی است و خواهرش هم عروس رهبرمعظم انقلاب.


رهبرمعظم انقلاب و سید صادق خرازی(1387)/عکس: سایت شخصی خرازی

اما شگفتی های صادق خرازی منحصر به اینها نیست، خرازی ( یا به بیان بهتر خرازی ها) یکی از معدود بازیگران اصلاح طلب صحنه سیاست ایرانی است که روابط چندان نزدیکی با "هاشمی رفسنجانی" و جریان کارگزاران ندارد، خرازی ها استثنایی جالب از فصل مشترک "اصلاح طلبان و "رهبری نظام" محسوب می شوند که دوره اصلاحات، نقش ویژه ای در تحولات آن دوره را بر عهده داشتند، بر همین اساس، شاید بتوان خرازی را سرحلقه یکی از معدود لابی های واقعا موجود اصلاح طلب (و نه خیالی و انتزاعی) در عرصه دیپلماسی ایرانی دانست،یک لابی کوچک اما موثر با ابزارهای فرهنگی و رسانه ای گسترده  که می تواند برای طرفهای مقابل در غرب و شرق "اعتماد آفرین" شود. 

اما شگفتی های صادق خرازی 47 ساله بازهم منحصر به اینها نیست، او یکی از مشهورترین صاحبان کلکسیون نسخ نفیس و قدیمی خطی است که اتفاقا خود هم خط بسیار خوشی دارد، سید صادق خرازی اوقات فراغت خود را صرف جمع اوری و نگه داری و خرید و فروش این نسخه های خطی می کند و البته علاقه خاصی به سیگار برگ اصل کوبایی دارد و خبرنگارانی که در خانه مجللش در شمال تهران به دیدن او رفته اند می دانند که عادت دارد در هنگام مصاحبه سیگار برگ بکشد، دوستان و اطرافیان نزدیک خرازی او را به "نظمی آمیخته با وسواس" می شناسند و اینکه خرازی علاقه دارد در منظر اطرافیانش به عنوان"میلیاردر خاکی و باصفا" شناخته شود.

خرازی در کنار فعالیت های دیپلماتیک و لابی گری هایش در امور فرهنگی نیز دستی بر آتش دارد، عضویت در هیات امنا نهادهایی چون سازمان میراث فرهنگی،انجمن مفاخر علمی-فرهنگی،بنیاد ایرانشناسی،دانشگاه مدیریت استراتژیک،شهر کتاب،خانه کتاب،کتابخانه ملی،کتابخانه و موزه ملی ملک(متغلق به آستان قدس)، عضو انجمن ایکوم ایران ، موسسه فرهنگی هرمس را در کارنامه خود دارد.



فرزند خرازی، داماد خاتمی

نگاهی به لیست مسئولیت ها و مشاغل سید صادق خرازی بهترین مکمل برای تکمیل شگفتی های خرازی است؛ مسئولیت های صادق خرازی به روایت خودش:

معاون ستاد تبلیغات جنگ شورای عالی دفاع  1988-1983
 
      ·  عضو شورای مرکزی ستاد پشتیبانی جنگ 1988-1983
 
      ·  عضو شورای عالی پدافند ملی 1988-1985
 
      ·  مشاور مدیر عامل خبرگزاری جمهوری اسلامی 1989-1986
 
      ·  مشاور وزیر فرهنگ وارشاد اسلامی 1989-1988
 
      ·  سفیر ایران در سازمان ملل متحد 1995-1989
 
      ·  مشاور شهردار تهران 1997-1995
 
      ·  مشاور وزیر امور خارجه 1998-1995
 
      ·   نماینده ویژه رئیس جمهور و رئیس ستاد برگزاری اجلاس سرانOIC 1998-1999
 
      ·  دستیار ویژه وزیر خارجه 2000-1999
 
      ·  معاون پژوهشی موسسه مطالعات تاریخ معاصر ایران 2002-1995
 
      ·  معاون فرهنگی آموزشی و پژوهشی وزارت امور خارجه 2002-1998
 
      ·  عضو هیئت مذاکرات قطعنامه 598 2000-1988
 
      ·  سفیر جمهوری اسلامی ایران در فرانسه 2006-2002
 
      ·  مشاور دبیر کل مجمع جهانی اهل بیت 2003-1999
 
      ·  مشاور وزیر امور خارجه 2005-2002
 
      ·  مشاور شهردار تهران  تاکنون-2005

از صادق خرازی به عنوان ترتیب دهنده اصلی ملاقات خاتمی-شیراک(2005) یاد می کنند، همچنین از وی به عنوان مغر متفکر و طراح اصلی نامه محرمانه ای که  گفته می شود دولت ایران رسما در سال 2003 به آمریکا نوشت، یاد می شود، بعد از پایان دوره اصلاحات و بعد از روی کار آمدن دولت احمدی نژاد ، خرازی به عنوان مشاور ارشد سید محمد خاتمی به او پیوست و  سفرهای زنجیره ای خاتمی به اروپا، آمریکا و آسیا را ترتیب داد،این همراهی تا آنجا پیش رفت که در هنگامه کاندیداتوری ناکام سید محمد خاتمی در زمستان 1387 ، به عنوان "سخنگوی ستاد انتخاباتی خاتمی" هم معرفی و منصوب شد اما این دولت، دولت مستعجل شد.


مرور بخشی از سفرنامه مکتوبی که صادق خرازی از این سفرها نگاشته است، خالی از لطف نیست:(سفرنامه مالزی 18 بهمن 1384/ سه شنبه به تهران بازگشتیم.سید بزرگوار ما حسابی از سرماخوردگی رنج می برد. حالت تب و التهاب در درون هواپیما باعث شد تا آقای خاتمی وضعیت نا مطلوب پیدا کند که حسابی نگرانی حال ایشان شدیم. هرچه بلد بودیم خواندیم و به آقای خاتمی فوت کردیم که صحت و عافیت خود را بازیابند.

نیمه های شب آقای خاتمی از خواب برخواست رفت و وضو ساخت او به خاطر آن شب که شب تاسوعا بود، منقلب بود. از داخل کیفش مفاتیح کوچکش را باز کرد و زیارت عاشورا می خواند. قطرات اشک از گوشه چشمانش جاری و صورت و محاسنش را مرطوب ساخته بود.محاسن سفید و روشنی که با ترنم اشک های پاک برای سیدالشهداء علیه السلام برق می زد! ما از نسل پاک امیر المومنین علی بن ابی طالب هستیم. به این روزها که می اندیشم به ایام سخت و تلخی که بر اجدادمان و خاندان آل الله رفته است منقلب می شویم. 



صادق خرازی ارتباط نزدیک و خانوادگی با دکتر سیدحسین نصر نظریه پرداز اسلام سنتی در جهان معاصر هم دارد بطوری که خرازی کتاب "قلب اسلام" دکتر نصر را برای "نشر نی" به فارسی ترجمه کرده است.


صادق خرازی،اواخر دهه شصت شمسی


خرازی همراه با  سید محمد خاتمی در کنار اهرام ثلاثه مصر 1385

به گزارش پارسینه، اما بعد از سکوت طولانی صادق خرازی در سال 1388 و حوادث بعد از  انتخابات ریاست جمهوری ( که البته به دلیل دست و پنجه نرم کردن خرازی با یک بیماری جانکاه و سخت هم بود) او  در اولین روزهای کاری سال جدید (15 فروردین) در مصاحبه ای مفصل با سایت "ایران دیپلماسی" (متعلق به خودش) نکاتی را بیان کرده است که فرازهایی از آن قابل توجه است و شاید سرآغاز فصل جدیدی از فعالیت های این دیپلمات خاص باشد:

 چند پرونده ای که در شورای حکام بوده و به شورای امنیت رسیده چه سرانجامی داشته است. یکی پرونده کره شمالی بوده که از دست نهادهای بین المللی خارج شده و آمریکا آن را دو جانبه پیگیری می کند. یکی پرونده لیبی بود که باز هم براساس مناسبات آمریکا و لیبی حل شد و یکی هم پرونده عراق بود که متاسفانه به گونه دیگری رقم خورد و یک پرونده هم پرونده ایران است و بالاخره پرونده دیگر هم پرونده باز اسرائیل در موضوع هسته ای است که ظاهراً کسی قصد یا جرات رسیدگی به آن راندارد.

***

البته تصورم این است که اگر با آمریکایی ها وارد مذاکره شویم، در موضوعات مختلف از جمله موضوع هسته ای با آن ها می توان به توافقی برسیم که با برخی از کشورهای اروپایی نمی توانیم به آن دست یابیم.»میدان همکاری ایران و آمریکا دنیای وسیعی از همکاری هاست در همین مسئله فلسطین ما می توانیم با آمریکایی ها گفت و گو کنیم.

***

رهبری دیدگاه های استراتژیکی دارند. ایشان دنبال این نیست که ایران یک قدم بردارد و آمریکایی ها دو قدم عقب تر بروند؛ سیاست خارجی جزوی از مدیریت رهبری نیست بلکه جزوی از قلمرو رهبری است. منتهی ما در شیوه ها و روش ها و نحوه کلام و بیان حرف داریم. اگر کسی هم از اصلاح طلبان رفته واداد گی انجام داده است ما تایید نمی کنیم. قرار نیست ما در قالب یک بسته هر چیزی که برای آن دوره گفتند (اصلاحات) قبول کنیم و هر چیزی که این دوره بوده را رد کنیم. اگر دولت احمدی نژاد به صورت منطقی وارد گفت وگو با آمریکا بشود و بتواند حق مردم ایران را بگیرد، نه تنها ما انتقاد نمی کنیم بلکه از او حمایت هم می کنیم؛ «عقلای سیاسی که در راس آن رهبری هستند مخالف مذاکره نیستند اما مذاکره ای که مشخص باشد که برای چیست و دستور کار آن چیست و روی میز چه چیزی قرار می گیرد و آیا از مذاکره می توانیم موفق بیاییم بیرون یا خیر.»  



چشم انداز اتاق ویژه سفیر ایران در پاریس به سلیقه سیدصادق خرازی


کانادا-آیت الله مصباح یزدی-صادق خرازی(با سبیل و سیگار)دکتر محمد رضی،حجت السلام علی مصباح یزدی-۱۳۶۹


خاندان خرازی ها در لندن(1386) به همراه دکتر دامغانی
     


:: موضوعات مرتبط: سرگرمی , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : دانشجو
تاریخ : شنبه 15 اسفند 1394
سروده مقام معظم رهبری


من از اشکی که میریزد ز چشم یار میترسم
از آن روزی که مولایم شود بیمار میترسم!
.
همه ماندیم در جهلی شبیه عهد دقیانوس
من از خوابیدن مهدی درون غار میترسم!
.
رها کن صحبت یعقوب و کوری و غم و فرزند
من از گرداندن یوسف سر بازار میترسم!
.
همه گویند این جمعه بیا اما درنگی کن
از اینکه باز عاشورا شود تکرار میترسم!
.
سحر شد آمده خورشید اما آسمان ابریست
من از بی مهری این ابرهای تار میترسم!
.
تمام عمر خود را نوکر این خاندان خواندم
از آن روزی که این منصب کنم انکار میترسم!
.
طبیبم داده پیغامم بیا دارویت آماده است
از آن شرمی که دارم از رخ عطار میترسم!
.
شنیدم روز وشب از دیده ات خون جگر ریزد
من از بیماری آن دیده خونبار میترسم!
.
به وقت ترس و تنهایی، تو هستی تکیه گاهم
مرا تنها میان قبر خود نگذار، میترسم!
.
دلت بشکسته از من، لکن ای دلدار رحمی کن
که از نفرین و از عاق پدر بسیار میترسم!
.
هزاران بار رفتم، ولي شرمنده برگشتم
ز هجرانت نترسیدم ولی این بار میترسم!
.
دمی وصلم ، دمی فصلم، دمی قبضم، دمی بستم
من از بیچارگیِ آخرِ این کار میترسم!



:: موضوعات مرتبط: دینی و مذهبی , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : دانشجو
تاریخ : شنبه 15 اسفند 1394
ادعای روزنامه ترکیه‌ای: نام مسی درقرآن آمده ‌است!

ادعای روزنامه ترکیه‌ای: نام مسی درقرآن آمده ‌است!

یک روزنامۀ ترکیه ایِ نزدیک به حزب اردوغان، ادعا کرد که نام "لیونل مسی" ستارۀ تیم بارسلونا، در قرآن کریم آمده است.

 "سلیمان کراکولوک" در مقاله ای در روزنامۀ "میلاد" که به حزب حاکم ترکیه نزدیک است، ادعا کرد که نبوغ مسی، ناشی از ذکر او در آیه 275 سورۀ بقره است که تصریح دارد: "لا یَمَسُّهُ الّا المُطَهَّرون".

به نوشتۀ وبگاه یوروسپورتِ عربی، نویسندۀ این مقاله، برداشتِ عجیبِ خود از این آیه را از تفسیرِ مفتی منطقه باغچیلار در استانبول استنباط کرده است. این مفتی بر این باور است که مصدر "مَس" که در این آیه آمده است، به معنی "لَمس" یا "لمس" به وسیلۀ برخورد است.

نویسندۀ این مقاله در ادامه ادعا می کند که لیونل مسی، ترجمۀ زندۀ این آیه است، زیرا با هر مدافعی که او را لمس کند، برخورد می کند. وی همچنین ادعا می کند که علت نبوغ این بازیکن آرژانتینی، به این آیه وابسته است، زیرا او کاملاً نماد بیرونی این آیه است.!!

این گونه تفسیرها در حالی در روزنامۀ نزدیک به حزب اسلام گرای ترکیه مطرح می شود که تنها هدفِ آن جلب نظر مخاطبانی است که این روزها مجذوب بازی های جذاب لیونل مسی هستند. غافل از این که این گونه تفسیرها، به گفتۀ پیامبر اسلام (ص) آتش جهنم را در پی دارد. پیامبر اکرم (ص) می فرماید: مَن فَسَّرَ القرآنَ بِرَأیهِ فَلیَتَبَوّأ مَقعَدَهُ مِنَ النّار. "هر کس قرآن را به اساس هوای خود تفسیر کند، جایگاه خود را در جهنم آماده کرده است".

منبع:شبکه العالم



:: موضوعات مرتبط: اخبار و سیاست , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : دانشجو
تاریخ : شنبه 15 اسفند 1394