پرویز پرستویی در صفحه اینستاگرام روایتی از یک تجربه عجیب را به اشتراک گذاشته است.

 

پرستویی نوشته: «دلارهای ریخته شده در خیابان و مردم دلسوز
مدتی قبل برای تبدیلِ پنج هزار دلار امانتی یکی از اقوام به طرف بانک میرفتم. پاکت محتوی دلارها را در داخل یک پوشه گذاشته بودم و متأسفانه بر اثر بی دقتی آن را برعکس بدست گرفته بودم! و هنگام گذر از عرض خیابان بی آنکه خودم متوجه شده باشم، دلارها پی در پی از آن خارج می شدند و از زیر دستم به زمین می‌ریختند!
با صدای بوق ماشین های در حال عبور و همهمه و نگاه های پر از حیرت رهگذران پیاده‌رو روبرو متوجه شدم که صداها و نگاه‌ها مربوط به من است. به عقب که برگشتم دیدم در فاصلۀ گذرم از خیابان، کل دلارها از داخل پوشه خارج و در بخش نسبتآ وسیعی از کف خیابان و به صورتی پراکنده ریخته شده و بر اثر باد هم مرتباً در فضای اطرافِ آن خیابانِ پر از ازدحام و عبور و مرور جابجا می شود. از شانسم در همان لحظه نیز دانش آموزان ابتدایی مدرسه‌ای در آن نزدیکی که تعطیل شده بودند هم به خیابان رسیدند!
یک لحظه خشکم زد و در خیالم امانت مردم را کاملا بر باد رفته تصور کردم و مبهوت و مستأصل، نظاره گر نتیجۀ این بی دقتی و اهمال خودم شده بودم .
صدای یک خانم محجبۀ جوان با فرزندی در بغل که به سرعت مشغول جمع‌آوری دلارها ازروی زمین بود، مرا به خود آورد که داد می زد: چرا ایستادی؟ جمعشون کن خب...!
با این تلنگر بخودم آمدم و در کمال ناباوری مردمی را دیدم که همه شان تبدیل به "من" شده بودند !
از رهگذران جور وا جور پیاده‌رو تا کودکان دبستان تعطیل شده و چندین دختر و پسر جوان که برخی جلوی عبور و مرور ماشینها را گرفته بودند و بقیه هم به شدت مشغول جمع‌آوری آن دلارها .
چند دقیقه ای بیشتر طول نکشید که اطرافم پر شده بود از مردمانی دلسوز و امانتدار که دلارهای مچاله شده در دستانشان را به طرف من گرفته بودند و من مانده بودم که دلارها را تحویل بگیرم و یا بر انسانیت و شرافتشان زانوی تعظیم زنم.
کاسبی از آن اطراف مرا به طرف مغازه اش هدایت کرد و لیوانی آب به من داد و دلارها را از مردمی که حتی برای یک تشکرِ خشک و خالی من هم صبر نکرده بودند و بی درنگ رفته بودند تحویل گرفت.
بعد از شمارش، حتی یک برگ هم از آن دلارها کم نبود !
آن روز دوباره باور کردم که جامعۀ خوب را لزومآ دولتها به ارمغان نمی‌آورند، خودمان هم می‌توانیم آن را بسازیم.

هنوز هم دیر نشده...»



:: موضوعات مرتبط: سرگرمی , ,
:: برچسب‌ها: پرستویی , دلار , مردم , امانت ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : دانشجو
تاریخ : شنبه 22 اسفند 1394
کری: آزمایش موشکی ایران نقض توافق هسته‌ای نیست

وزیر امور خارجه آمریکا در مصاحبه با شبکه تلویزیونی سی‌تی‌وی کانادا گفت ایران می‌داند که براساس قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل متحد آزمایشات موشکی تخلف محسوب می‌شود.

تسنیم:جان کری وزیر امور خارجه آمریکا در مصاحبه با شبکه تلویزیونی سی‌تی‌وی کانادا اعلام کرد ایران می‌داند که براساس قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل متحد، آزمایشات موشکی‌اش، تخلف محسوب می‌شود.

 مجری این شبکه کانادایی پرسید: مطمئناً خبرهای مرتبط با ایران و رسانه‌های داخلی این کشور را شنیده‌اید که آنها در حال انجام آزمایشات موشکی جدیدی هستند و جو بایدن معاون رئیس جمهور آمریکا اعلام کرده است اگر این خبرها تأیید شود واشنگتن اقداماتی انجام خواهد داد، منظور شما چه اقداماتی است؟

کری در پاسخ گفت: ایران می‌داند که بر اساس قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل متحد، آزمایشات موشکی‌اش تخلف محسوب می‌شود. و علاوه بر این، بر اساس توافقی که ما بدان دست یافتیم، روند آزمایشات موشکی را طی هشت سال تحت تحریم قرار دادیم. از این رو، در حالی که این آزمایش‌ها نقض توافق هسته‌ای نیست اما نقض مفهومی است که در توافق پذیرفته شده است. بنابراین، اگر تأیید شود،‌ بی‌شک، مطمئن هستم این اقدام اقدامات اضافی توسط آمریکا و شاید دیگران را در پی خواهد داشت.

مجری شبکه سی‌تی‌وی در ادامه گفت: یعنی تحریم‌هایی اعمال خواهد شد؟ تحریم‌های بیشتری در دستور کار قرار خواهد گرفت؟ که وزیر خارجه آمریکا پاسخ داد این اقدام مطمئناً سبب حمایت از روند هوشیاری بیشتر و اقدامات بیشتر خواهد شد، از این رو، تأسف‌بار است که آنها چنین روندی را در پیش گرفته‌اند.

 



:: موضوعات مرتبط: اخبار و سیاست , ,
:: برچسب‌ها: کری , آزمایش موشک , مجری ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : دانشجو
تاریخ : شنبه 22 اسفند 1394
موشکهای بالستیک یمن معادلات را بر هم زدند

موشکهای بالستیک یمن معادلات را بر هم زدند/یمن تا حالا فقط از دو درصد توانمندی های موشکی اش استفاده کرده/عربستان مدعی بود که در اول جنگ هشتاد درصد موشک های یمن را از بین برده اما دروغ بود و نمیدونست که هنوز موشکی را از بین نبرده

▫️قدرت موشکی ارتش و کمیته های مردمی یمن در چند روز گذشته بیش از پیش توانمندی خود را نشان داده است و با هدف قرار دادن دقیق مواضع و مخفیگاه های متجاوزان و مزدوران عربستان سعودی و همدستانش تلفات و خسارات بسیار سنگینی به آنها وارد کرده است .



:: موضوعات مرتبط: اخبار و سیاست , ,
:: برچسب‌ها: موشک , یمن , عربستان , مزدور , خسارت ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : دانشجو
تاریخ : شنبه 22 اسفند 1394
نگاهی به نتیجه انتخابات در تهران و مشهد
 


"نه" به جناح‌های سیاسی

در طول روزهای سپری شده از انتخابات ۷ اسفند، تحلیل نتایج به دست آمده در شهرهای مختلف، سوژه داغ رسانه‌ها بوده و هر کدام کوشیده‌اند از منظر خود، جریان سیاسی پیروز را معرفی کنند. نوع رأی مردم و این که اصولگرایان و اصلاح‌طلبان - هیچ کدام - نتوانستند غلبه مطلق بر رقیب داشته باشند، باعث شده هر دو اردوگاه سیاسی سنتی کشور، انتخابات دور اول مجلس دهم را با رضایت نسبی به پایان برسانند و در عین حال، در حوزه‌هایی که ناموفق بوده‌اند، به بررسی دلایل شکست بپردازند. 

در یادداشت پیش رو، فارغ از نگاه جناحی، به دنبال درک «پیام رأی مردم» هستیم و بدین منظور، لیست منتخبین تهران و مشهد را - به عنوان دو کلانشهری که نتیجه انتخابات‌شان کاملاً باهم متفاوت است ‌- از باب نمونه واکاوی می‌کنیم. نکات مطرح، می‌تواند به کل کشور تعمیم یابد:

تهران به کام اصلاح طلبان، مشهد به کام اصولگرایان
۱. دو پاراگراف زیر، نمایی کلی از نتیجه انتخابات در تهران و مشهد به دست می‌دهد:

در پایتخت، نتیجه‌ای دور از انتظار حاصل شد؛ به طوری که شاید خوش بین ترین طرفداران جریان اصلاحات توقعش را نداشتند: «لیست ائتلاف اصلاح‌طلبان و حامیان دولت، تمام ۳۰ کرسی تهران در مجلس را از آن خود کرد.»

از سوی دیگر، در دومین شهر بزرگ کشور، اوضاع ۱۸۰ درجه متفاوت بود: «در شرایطی که اصولگرایان مشهدی به وحدت نرسیدند و حداقل با سه لیست اصلی تحت عناوین ائتلاف اصولگرایان، جبهه پیروان خط امام و رهبری و اصولگرایان اعتدالی در رقابت انتخاباتی حاضر بودند، نامزدهای لیست ائتلاف، از رقبای هم‌جناحی و رقبای اصلاح‌طلب پیشی گرفتند و تمام ۵ کرسی مشهد در خانه ملت را فتح کردند!» 

چرا تهرانی‌ها به اصلاح‌طلبان و مشهدی‌ها به اصولگرایان رأی دادند؟! مطالبات مردم این دو شهر متفاوت است؟!

۲. در بیان چرایی رأی آوردن اصلاح‌طلبان در پایتخت، در چند روز اخیر تحلیل‌های مختلفی ارائه شده و برخی نویسندگان و گویندگان، سبک زندگی متفاوت و مطالبات سیاسی، فرهنگی مغایر با سایر مناطق را به عنوان دلیل رأی تهرانی‌ها به لیست امید مطرح کرده‌اند.

صرف‌نظر از این موضوع، اگر از دید مردم به انتخابات نگاه کنیم، در شرایط امروز کشور، اکثریت ایرانی‌ها (چه تهرانی، چه مشهدی و چه ساکنان سایر شهرها و روستاها) مشکلات معیشتی را دغدغه اصلی خود می‌دانند و توقع دارند نمایندگان‌، نگرانی‌های اقتصادی آن‌ها (هم‌چون بیکاری، تورم و رکود) را در صدر پیگیری‌های خود قرار دهند. به بیان دیگر، قانونگذاری و نظارت در جهت ایجاد تحول جدی در سفره‌‌ مردم، درخواست عمومی از منتخبان است. از این منظر، چه پایتخت‌نشینانی که به اصلاح‌طلبان و اعتدالیون رأی داده‌اند و چه مشهدی‌هایی که اصولگرایان را به عنوان نماینده به مجلس فرستاده‌اند، مطالبه مشترکی دارند. 

"نه" به جناح های سیاسی
۳. نکته‌ای که شاید مورد غفلت واقع شده است، میزان رأی پایین نامزدهای پیروز در دو کلانشهر تهران و مشهد است. در تهران با وجود این که منتخب اول مردم (محمد رضا عارف) ۴۶.۷۵ درصد آراء مأخوذه را به خود اختصاص داد اما متوسط آراء فهرست پیروز (لیست اصلاح‌طلبان و حامیان دولت)، ۳۵.۱۳ درصد بود.

در مشهد هم اوضاع چندان متفاوت نبود. بالاترین رأی امیرحسین قاضی‌زاده بود که با ۳۸۴۰۷۷ رأی، معادل ۳۳.۰۱ درصد آراء را از آن خود کرد. در این شهر، متوسط آراء فهرست پیروز (لیست ائتلاف اصولگرایان)، ۳۰.۶۵ درصد از کل آراء مأخوذه بود.

بنابراین، اگرچه به موجب قانون، منتخبان تهران و مشهد توانستند با کسب بیش از ۲۵ درصد آراء، در همان دور اول راهی خانه ملت شوند، اما توجه در آمار بالا، حداقل دو نکته را روشن می‌کند:

الف) علی‌رغم پیروزی لیست ائتلاف اصلاح‌طلبان و اعتدالیون در تهران و لیست ائتلاف اصولگرایان در مشهد، دو جناح سیاسی اصلی کشور حتی در شهرهایی که پیروز شده‌اند، نتوانستند بخش قابل توجهی از رأی دهندگان را با خود همراه سازند. بنابراین، اگر قانون، کسب اکثریت بیش از ۵۰ درصد آراء را برای پیروزی در دور اول انتخابات مجلس ملاک قرار می‌داد، الآن تکلیف هیچ کدام از نمایندگان تهران و مشهد مشخص نشده بود!

ب) با توجه به فضای دوقطبی حاکم بر انتخابات و دعوت سیاسیون اصلاح‌طلب و اصولگرا به رأی لیستی، اگر مردم از عملکرد این دو جناح رضایت داشتند، لیست‌های پیشنهادی باید با اقبالی بسیار بیشتر از وضعیت کنونی همراه می‌شد؛ در حالی که مدنظر قرار دادن متوسط آراء فهرست‌های پیروز (در تهران حدود ۳۵ و در مشهد حدود ۳۰ درصد از کل آراء مأخوذه) نشان می‌دهد گروه زیادی از مردم دعوت جناح‌های سیاسی را نپذیرفته‌اند. به نظر می‌رسد اصلاح‌طلبان و اصولگرایان باید هر چه سریع‌تر، روش‌های سیاست‌ورزی و عملکرد چهره‌های منتسب به خود را بازنگری کنند.


:: موضوعات مرتبط: اخبار و سیاست , ,
:: برچسب‌ها: اصلاح طلبان , اصولگرایان , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : دانشجو
تاریخ : شنبه 22 اسفند 1394
کاخ سفید در اندیشه تجزیه عراق+ تصاویر
 
برخی در عراق که از ایالات متحده آمریکا تبعیت می کنند، به دنبال آن هستند که نیروهای مردمی را از صحن معادلات میدانی حذف کنند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، "حشد الشعبی" یا نیروهای مردمی عراق توانستند از تابستان سال ۲۰۱۴ که عملیات های ضد داعش به صورت جدی کلید خورد، گام های مهمی برای مبارزه با داعش بردارند.

**کارنامه درخشان "حشد الشعبی" در مبارزه با داعش

"حشد الشعبی" کارنامه درخشانی برای مبارزه با داعش بر جای گذاشته و به ائتلاف بین المللی ضد داعش نشان دادند که آن ها گامی در راستای آزادسازی عراق برنداشته اند و مردم عراق تصمیم می گیرند که چگونه با تروریست ها مقابله کنند. 
 
کاخ سفید در اندیشه تجزیه عراق+ تصاویر

از اویل نبرد با داعش ، ارتش و نیروهای مردمی عراق برای تروریسم زدایی از منطقه دست به اقدامات مهمی زدند و در اولین گام "آمرلی" را آزاد کردند و نشان دادند که می توان همه سرزمین های تحت تسلط داعش را پس گرفت. 

در سال 2014  ابتدا "آمرلی"، "سلیمان بیک"، "ضلوعیه" (در شمال و مرکز عراق) و سپس "جلولا" و "سعدیه" در استان "دیالی" و سپس کل این استان آزاد شد و پس از آن عملیات آزادسازی "تکریت" مرکز استان "صلاح‌الدین" از زمستان سال 2015 کلید خورد و این استان به تدریج پاکسازی آن صورت گرفت و البته برای آزادسازی این استان اندکی زمان لازم است.
کاخ سفید در اندیشه تجزیه عراق+ تصاویر

سایت "واکتیو" با انتشار گزارشی مبسوط به بررسی وضع گروه تروریستی داعش تا پایان سال گذشته میلادی پرداخت. در این گزارش آمده است: در ماه های پایانی سال گذشته میلادی گروه تروریستی داعش شهرها و برخی از سرکردگان و نیز یکی از منابع اصلی درآمد خود را از دست داد. ولی آیا اینها برای جلوگیری از گسترش جهانی این گروه تروریستی  کافی است؟

این سایت ادامه داد: بخشی از جاذبه این گروه اکنون رنگ باخته و صدها تن در توییتر به صراحت  "ابوبکر بغدادی"  را به تمسخر گرفتند؛ چرا که بر پایه گزارش ها این سرکرده گروه داعش رژیم اشغالگر را تهدید کرده و از مسلمانان خواسته بود تا به سازمان تروریستی او بپیوندند که البته این درخواست با استقبال آنچنانی مواجه نشد.

البته اخیرا نیروهای مردمی عراق با برخی فتنه انگیزی ها مواجه شدند و لذا این اقدامات در راستای تخریب "حشد الشعبی" انجام شده است. البته مردم عراق و نیروهای مسلح این کشور "حشد الشعبی" را یک نیروی کارآزموده و مثبت می دانند که با تروریست ها مقابله می کند. 

اما باتوجه به عملیات  قریب الوقوع "آزاد سازی موصل" ، برخی زمزمه ها درباره حضور یا عدم حضور نیروهای حشد در عملیات پاکسازی مرکز استان "نینوا" به گوش می رسد که جای تامل دارد. 



**نقش حشد الشعبی در عملیات آزادسازی "تکریت" و "رمادی" 

برخی در عراق که از ایالات متحده آمریکا تبعیت می کنند، به دنبال آن هستند که  نیروهای مردمی را از صحن معادلات میدانی حذف کنند و این در حالی است که این "حشد الشعبی"  بود که در ماه مارس سال 2015 به ارتش عراق برای آزاد سازی مرکز استان "صلاح الدین" کمک کرد و در عملیات پاکسازی "رمادی" نیز نقش مهمی ایفا نمود. 

یک منبع آگاه در حشدالشعبی  درباره اینکه آیا "کتائب امام علی (ع) در عملیات آزاد سازی موصل شرکت می کند، اظهار داشت: گردان های امام علی(ع) در عملیات موصل شرکت خواهند کرد. 

"احمد الاسدی"  سخنگوی حشد الشعبی از موافقت "حیدرالعبادی" فرمانده کل نیروهای مسلح عراقی  برای مشارکت در عملیات بزرگ  ازاد سازی موصل خبر داد.  وی ادامه داد:حشدالشعبی از نیروهای مسلح و پیشگام عراق است که این موضوع برای فرمانده کل نیروهای مسلح عراق و فرمانده کل قوا اشکار است.  سخنگوی "حشدالشعبی" با اشاره به اینکه نیروهای مردمی در عملیات ازادسازی "موصل" شرکت خواهد کرد گفت:  "حشدالشعبی" قابلیت ان را دارد که در هر عملیاتی شرکت کند. 

کاخ سفید در اندیشه تجزیه عراق+ تصاویر
 
الاسدی یاداور شد:هیچ کس اجازه ندارد که شهروند عراقی را که می خواهد برای دفاع از وطنش  گام بردارد را منع کند. .وی در پایان خاطرنشان کرد: بی شک "حشد الشعبی" از پیشگامان نیروهای مسلح عراق برای ازادسازی "موصل" خواهد بود.  

 "جواد العطار نماینده سابق مجلس ملی عراق؛ درباره ساز و کار شرکت "حشد الشعبی" در عملیات آزاد سازی "موصل" گفت: اجازه شرکت نیروهای "حشدالشعبی" دست "حیدرالعبادی" است.  وی ادامه داد: مردم و قوای مسلح اصرار  دارند حشدالشعبی در عملیات ازادسازی موصل شرکت کند.   نماینده سابق مجلس ملی عراق خاطرنشان کرد: هر عراقی برای ازاد سازی خاک کشورش وظیفه دارد هرکاری لازم است انجام دهد. 
کاخ سفید در اندیشه تجزیه عراق+ تصاویر

**حیدر العبادی موافق حضور "حشد الشعبی" در عملیات "آزادسازی موصل"/"کاخ سفید" در اندیشه "تجزیه عراق" 

البته "حیدر العبادی" موافق حضور نیروهای حشد الشعبی در عملیات آزاد سازی "موصل" بوده؛ اما این ایالات متحده آمریکاست که به هیچ عنوان دوست ندارد نیروهای مردمی در کنار ارتش عراق با تروریسم بجنگد و البته مردم با نیروهای مردمی موافقند. 

آمریکایی ها به دنبال آن هستند که با کنار زدن نیروهای مردمی عراق از صحنه عملیات آزاد سازی "موصل" مقدمات تجزیه این کشور را فراهم کنند که البته قطعا مردم عراق، نیروهای مسلح این کشور و "حشد الشعبی" اجازه این کار را به "کاخ سفید" نخواهند داد. 

ایالات متحده آمریکا در جنگ با داعش صداقت کافی ندارد و بارها به این گروه تروریستی در استان های "دیالی" و "صلاح الدین" و "موصل" کمک کرده و این موضوع نشان می دهد آن ها اهداف خاصی را در عراق دنبال می کنند. 


:: موضوعات مرتبط: اخبار و سیاست , ,
:: برچسب‌ها: تجزیه عراق ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : دانشجو
تاریخ : شنبه 22 اسفند 1394
ماجرای درخواست کمک امریکا از سپاه
 
فرمانده نیروی هوافضای سپاه با بیان اینکه سرویس‌های جاسوسی آمریکا پس از برجام روی بحث موشکی متمرکز شدند، گفت: ما از مجموعه نظامی و سپاه مطمئنیم ولی ممکن است دشمن روی مسئولان سیاسی اثر بگذارد.

به گزارش فارس، سردار امیرعلی حاجی‌زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با حضور در برنامه زنده تلویزیونی «تیتر امشب» شبکه خبر به تشریح رزمایش موشکی امروز پرداخت.

سردار حاجی‌زاده بابیان اینکه آمریکایی‌ها می‌خواهند با جوسازی، توان دفاعی ما را تعطیل کنند تا از این طریق موجب تضعیف نظام جمهوری اسلامی شوند، گفت: تا قبل از بحث هسته‌ای که ما هر سال رزمایش داشتیم، از خیلی از این جوسازی‌ها خبری نبود، اما حالا پس از برجام، بیش‌ترین تمرکز سرویس‌های جاسوسی به‌خصوص از طرف آمریکایی‌ها بر روی موضوع موشکی متمرکز شده است.

وی در خصوص تأثیرگذاری این فعالیت‌ها بر توانمندی‌های دفاعی گفت: ما از مجموعه سپاه و صنعت دفاعی مطمئنیم، ولی ممکن است دشمن بر روی مسئولان سیاسی تأثیر بگذارد و کسی بگوید حالا اگر مثلاً این آزمایش‌ها به عقب بیفتد، چه خواهد شد.

وی افزود: دشمن مخالف افزایش قدرت دفاعی ماست و آنها می‌خواهند ایران به کشوری مانند عراق‌، سوریه و یمن تبدیل شود.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه با تأکید بر اینکه ما هیچ‌گاه شروع‌کننده جنگ نیستیم، اظهار داشت: ما برای افزایش امنیت خود به انواع سامانه‌ها ازجمله موشک نیاز داریم درحالی‌که در همه حوزه‌ها حتی سامانه‌های پدافندی ما را تحریم کردند و دائم در این مسیر مانع‌تراشی می‌کنند.

حاجی‌زاده گفت: عربستان وقتی به یمن حمله کرد که فکر می‌کرد این کشور ضعیف شده است، حالا اگر ما هم ضعیف باشیم نه آرامشی خواهیم داشت و نه امنیت و جوسازی‌های آمریکا هم برای همین است.

وی با تأکید بر اینکه ما آمریکا و رژیم صهیونیستی را دشمن خود دانسته و به آمریکا اعتماد نداریم، افزود: برای از بین بردن رژیم صهیونیستی احتیاج به شلیک نیست، هرچند در صورت هرگونه تجاوز، این اقدام نیز صورت خواهد گرفت،‌ اما مسیری که صهیونیست‌ها طی می‌کنند قطعاً به نابودی آنها از درون منتج خواهد شد.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه تأکید کرد: ما در صورت هرگونه حمله دشمن، فقط دفاع نخواهیم کرد و به مقابله‌به‌مثل نیز خواهیم پرداخت که موشک یکی از این ابزارهاست.

حاجی‌زاده بابیان اینکه تست موشک‌ها برخلاف برجام نیست، اظهار داشت: در خصوص قطعنامه‌ها نیز وزارت خارجه ما نامه زده و ما هیچ‌گاه این قطعنامه‌ها را نپذیرفته‌ایم؛ چراکه اینها خطوط قرمز ما هستند.

وی گفت: رزمایش اخیر از یک هفته قبل شروع شد و ما فقط ۲ روز آن را رسانه‌ای کردیم و در برخی موارد، ناظران از یگان‌های حاضر برای تست و ارزیابی، حتی شلیک‌های غیرمترقبه درخواست کردند و تنوعی از موشک‌ها در این رزمایش مورد استفاده قرار گرفت.

حاجی‌زاده افزود: در این رزمایش، هم از جنوبی‌ترین نقطه کشور به سمت شمال و هم از شمال کشور و سواحل خزر به سمت سواحل مکران در جنوب شلیک داشتیم، برخی از این موشک‌ها قدرت حمل یک تن TNT را داشتند و برخی تا به ۲۴ کلاهک را حمل می‌کنند که می‌تواند گستره‌ای به‌اندازه ۲ کیلومتر را منهدم کند.

وی گفت: موشک‌های ۲ هزار کیلومتری که در ارتفاع ۴۰۰ کیلومتری پرواز می‌کنند، ظرف ۱۲ تا ۱۳ دقیقه به هدف اصابت خواهند کرد.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه با بیان اینکه در طول رزمایش، هواپیماهای جاسوسی آمریکا از فراز آب‌های آزاد، شلیک موشک‌های ما را رصد کردند، گفت: آنها از موفقیت‌آمیز بودن این شلیک‌ها مطلع هستند، اما شاید مسئولان نظامی‌شان به مسئولان سیاسی هنوز اطلاعات درستی نداده‌اند.

حاجی‌زاده بابیان اینکه دشمن به دنبال عقیم کردن توان دفاعی ماست، گفت: آنها حتی بسیاری از قطعات عادی که مصرف دوگانه دارند را نیز برای ما تحریم کردند و به دنبال نفوذ و خرابکاری هستند و این موجب شد بر روی ساخت قطعات در داخل متمرکز شویم.

وی گفت: آنها می‌خواهند همان خرابکاری‌های هسته‌ای را در زمینه موشکی نیز داشته باشند،‌ البته ما مراقبیم و از مجموعه سپاه و صنعت دفاعی مطمئنیم، ‌اما دشمن ممکن است با شانتاژ بر روی مسئولان سیاسی اثر بگذارد.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه بابیان اینکه هم دولت و هم مجلس به تقویت بنیه دفاعی معتقد هستند، گفت: البته آنها باید کمک بیش‌تری کنند تا توان دفاعی ما هر روز قدرتمندتر شود.

حاجی‌زاده در پاسخ به سؤالی در خصوص تونل‌های موشکی زیرزمینی سپاه نیز، گفت: این تونل‌ها در بسیاری از نقاط کشور و در زیر کوه‌ها مستقرند و ما این اقدام را از ۳۱ سال پیش کلید زدیم.

به گزارش فارس، وی افزود: امروز قدرتمندترین مجموعه حفاری تونل کشور متعلق به نیروی هوافضای سپاه است و ما حتی در ساخت تونل‌های مترو نیز به دولت کمک می‌کنیم.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه با تأکید بر اینکه ما هیچ‌گاه غافلگیر نخواهیم شد، گفت: این تونل‌ها با رعایت دقیق مسائل پدافند غیرعامل ساخته شد و آسیب‌پذیر نیستند و حتی در برابر بمب اتم هم از بین نخواهد رفت. امنیت ایران خط قرمز ماست و ما با هیچ‌کس بر سر آن معامله نخواهیم کرد.

حاجی‌زاده بابیان اینکه آمریکا برای کشورهای ضعیف، قدرتمند است، گفت: ما نباید آمریکا را کدخدا بدانیم، وقتی آنها در سال ۲۰۰۹ قصد خروج از عراق را داشتند، از طریق سفارت آمریکا یک مسئول عراقی را به تهران فرستادند و از سپاه و نظام جمهوری اسلامی کمک خواستند تا آبرومندانه از این کشور خارج شوند و وقتی آن واسطه به عراق برگشت، مسئول آمریکایی در فرودگاه منتظر بود تا ببیند چه پیامی از ایران آورده است.

وی در بخش دیگری از این گفت‌وگو در پاسخ به این سؤال که چرا ما در حوزه‌های دیگر مثل خودرو نتوانسته‌ایم مانند حوزه دفاعی به خودکفایی برسیم، افزود: ما باید نگاه به داخل داشته باشیم و این نگاه به بیرون است که ما را بدبخت کرده است.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه اظهار داشت: چرا آقایان برای تأمین قطعات محصولاتی مثل خودرو سریع به اروپا و فرانسه‌ای می‌روند که تا دیروز هم در زمان جنگ و هم در زمان مذاکرات، آن‌همه مانع‌تراشی و اذیت کرد.

حاجی‌زاده بابیان اینکه ما امروز در بسیاری از حوزه‌ها چه در موشکی و چه هواپیماهای بدون سرنشین از بسیاری کشورهای پیشرفته جلوتر هستیم، از نام‌گذاری هواپیمای بدون سرنشین RQ۱۷۰ ایرانی به نام «سیمرغ» خبر داد.

وی در پایان گفت: همان‌طور که ما در گذشته موشک شهاب۲ را تا لحظه اصابت به هدف هدایت‌پذیر کردیم، اخیراً نیز موشک عماد که همان مدل پیشرفته قدر است، نقطه‌زن و هدایت‌پذیر شد و در این رزمایش نیز موشک بالستیک قیام توانست به‌صورت نقطه‌زن عمل کرده و سامانه هدایت پذیر آن تا لحظه اصابت به هدف تست شد.


:: موضوعات مرتبط: اخبار و سیاست , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : دانشجو
تاریخ : پنج شنبه 20 اسفند 1394
دختران «رعد و برق»/عکس
آکادمی نیروی هوایی در «ریازان» روسیه اولین گروه از دختران روس هستند که آموزش‌های ویژه نظامی می‌بینند تا عضو واحد نیروهای هوابرد روسیه موسوم به «رعد و برق» شوند. دختران «رعد و برق»

در این آکادمی نظامی سال گذشته ۱۶ دختر روس پس از انتخاب، مراحل آموزش نظامی را آغاز کردند. پیش از این نیز برای نخستین‌بار یک زن در تاریخ روسیه توانسته بود به سمت فرماندهی واحدهای هوابرد منصوب شود.

به گزارش خبرآنلاین در این آکادمی دختران داوطلب مانند مردان مهارت‌های سخت رزم انفرادی را می‌آموزند و هیچ تخفیفی برای آن‌ها وجود ندارد؛ در این میان تیراندازی یکی از مهمترین مهارت‌ها است.

پذیرش دانشجویان دختر در آکادمی نیروی هوایی روسیه پس از آن صورت گرفت که از سال ۲۰۱۳ میلادی وزارت دفاع این کشور اعلام کرد مایل است زنان بیشتری به عضویت در ارتش این کشور درآیند. روسیه طی پنج سال تعدیل نیرو شمار زیادی از زنان نظامی را از ارتش این کشور کنار گذاشته بود. بر این اساس اکنون حدود ۱۱هزار زن به صورت پیمانی در نیروهای مسلح این کشور خدمت می‌کنند که پنج سال پیش این میزان برابر با ۳۰هزار نفر بوده است. به مناسبت هشتم مارس و روز زن خبرگزاری اسپوتنیک در گزارشی مصور دختران فارغ التحصیل این آکادمی را معرفی کرده است.



:: موضوعات مرتبط: مطالب و سامانه های نظامی , ,
:: برچسب‌ها: دختران «رعد و برق» , عکس ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : دانشجو
تاریخ : پنج شنبه 20 اسفند 1394
داعش تغییر تاکتیک می دهد
 
در دو سال گذشته گروه تروریستی داعش هزاران تن از نیروهای خود را از دست داده است و این مساله قابلیت این گروه برای پیشبرد جنگ متعارف در عراق و سوریه را به شدت تضعیف کرده است؛ در نتیجه این گروه مجبور شده وارد فاز افزایش حملات انتحاری شود.

 به نقل از خبرگزاری دویچه وله، دو سال پیش تروریست‌های داعش با تصرف مناطق وسیعی از خاک عراق و سوریه باعث تعجب فراوان درجهان شده و حتی تا چند کیلومتری شهر بغداد، پایتخت عراق نیز پیش رفتند.

امروز این گروه تروریستی که همچنان به دنبال ایجاد یک خلافت است با وجود آنکه تاحد زیادی قدرت خود را از دست داده اما همچنان به عنوان یک سازمان تروریستی قدرتمند مطرح است.

کارشناسان نظامی از جمله حسن حسن، کارشناس موسسه "پژوهش‌های امور خاورمیانه" در واشنگتن معتقدند که حملات هوایی تحت رهبری آمریکا به همراه پشتیبانی نظامی نیروهای محلی تا حد زیادی توانستند قدرت نظامی متعارف داعش را خنثی کند.

حسن حسن با اشاره به این وضعیت گفت: آنها (شبه نظامیان داعش) هم به لحاظ تاکتیکی و هم به لحاظ عملیاتی تضعیف شده‌اند. آنها دیگر نمی‌توانند کاری را که در سال ۲۰۱۴ انجام دادند یعنی تصرف موصل و رسیدن به دروازه‌های بغداد را تکرار کنند. حباب قدرت آنها ترکیده اما این گروه همچنان قدرتمند است.

به گفته وی داعش قرار نیست از میدان جنگ خارج شود بلکه با توجه به ظرفیت تضعیف شده‌اش برای دست زدن به حملات نظامی متعارف به دنبال آن است که در غالب یک سازمان تروریستی محدود تغییر شکل دهد.

حسن اظهار داشت: در چهار ماه گذشته داعش دست به صدها عملیات انتحاری زده است. این به شما نشان می‌دهد که آنها همچنان از حمایت زیادی برخوردار هستند.

رابرت ایت واک، کارشناس مرکز "وودرو ویلسون" در واشنگتن نیز با استناد به یکسری آمارهای وزارت امور خارجه آمریکا گفت: داعش ۴۰ درصد از اراضی خود در عراق را از دست داده است.

به گفته وی اکنون این امید و یا حتی انتظار وجود داردکه به زودی داعش را وادار به خارج شدن از اراضی بیشتر کنیم.

وی اظهار کرد: ارتش عراق در حال آماده شدن برای حمله قابل انتظاری به منظور آزاد کردن موصل دومین شهر بزرگ این کشور است. اما مساله بغرنج این است که آزاد کردن موصل نیاز به یک جنگ‌ شهری بسیار سخت خواهد داشت.

مقام‌های آمریکایی معتقدند بازپس‌گیری موصل نه فقط برای ساکنان این شهر بلکه از لحاظ راهبردی یک امر حیاتی است. گروه‌های تروریستی در میان توانایی‌های خود به علت کنترل شهرهای بزرگ و مناطق وسیع از ابزارهای قدرتمندی به منظور جذب تروریست‌های بالقوه به خود برخوردار هستند.

لیت واک خاطرنشان کرد: بزرگترین چالش برای آمریکا ایجاد یک نیروی نظامی محلی موثر در عراق است تا رهبری عملیات برای بازپس‌گیری موصل را به عهده بگیرد. این کار می‌تواند یک ضربه روانی مهلک به داعش وارد کند. نیروهای نظامی محلی چه در قالب ارتش عراق در مرکز این کشور و چه در قالب نظامیان کرد در شمال نقشی کلیدی در موفقیت‌های نظامی علیه داعش دارند. به همین دلیل است که داعش بیشتر در عراق متحمل شکست شده است تا سوریه.

از نظر واشنگتن بدون پشتیبانی یک نیروی نظامی محلی در منطقه قدرت هوایی کشورهای غربی برای عقب راندن تروریست‌ها چه داعش و چه القاعده محدود خواهد بود. ۹ ماه پیش با مداخله نیروی هوایی روسیه در سوریه به یکباره وضعیت در این کشور نیز تغییر کرد.

با این حال حسن حسن معتقد است: ورود روسیه به سوریه باعث پیچیده‌تر شدن وضعیت شده و کار را برای دستیابی به یک راه حل سیاسی دشوارتر کرده است.

غرب در حال حاضر امیدوار به یک راه حل سیاسی برای سوریه است و همزمان نیز در حال پیشبرد راه حل نظامی خود در عراق است.
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۰ اسفند ۱۳۹۴ ساعت ۰۳:۳۵
در دو سال گذشته گروه تروریستی داعش هزاران تن از نیروهای خود را از دست داده است و این مساله قابلیت این گروه برای پیشبرد جنگ متعارف در عراق و سوریه را به شدت تضعیف کرده است؛ در نتیجه این گروه مجبور شده وارد فاز افزایش حملات انتحاری شود.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری دویچه وله، دو سال پیش تروریست‌های داعش با تصرف مناطق وسیعی از خاک عراق و سوریه باعث تعجب فراوان درجهان شده و حتی تا چند کیلومتری شهر بغداد، پایتخت عراق نیز پیش رفتند.

امروز این گروه تروریستی که همچنان به دنبال ایجاد یک خلافت است با وجود آنکه تاحد زیادی قدرت خود را از دست داده اما همچنان به عنوان یک سازمان تروریستی قدرتمند مطرح است.

کارشناسان نظامی از جمله حسن حسن، کارشناس موسسه "پژوهش‌های امور خاورمیانه" در واشنگتن معتقدند که حملات هوایی تحت رهبری آمریکا به همراه پشتیبانی نظامی نیروهای محلی تا حد زیادی توانستند قدرت نظامی متعارف داعش را خنثی کند.

حسن حسن با اشاره به این وضعیت گفت: آنها (شبه نظامیان داعش) هم به لحاظ تاکتیکی و هم به لحاظ عملیاتی تضعیف شده‌اند. آنها دیگر نمی‌توانند کاری را که در سال ۲۰۱۴ انجام دادند یعنی تصرف موصل و رسیدن به دروازه‌های بغداد را تکرار کنند. حباب قدرت آنها ترکیده اما این گروه همچنان قدرتمند است.

به گفته وی داعش قرار نیست از میدان جنگ خارج شود بلکه با توجه به ظرفیت تضعیف شده‌اش برای دست زدن به حملات نظامی متعارف به دنبال آن است که در غالب یک سازمان تروریستی محدود تغییر شکل دهد.

حسن اظهار داشت: در چهار ماه گذشته داعش دست به صدها عملیات انتحاری زده است. این به شما نشان می‌دهد که آنها همچنان از حمایت زیادی برخوردار هستند.

رابرت ایت واک، کارشناس مرکز "وودرو ویلسون" در واشنگتن نیز با استناد به یکسری آمارهای وزارت امور خارجه آمریکا گفت: داعش ۴۰ درصد از اراضی خود در عراق را از دست داده است.

به گفته وی اکنون این امید و یا حتی انتظار وجود داردکه به زودی داعش را وادار به خارج شدن از اراضی بیشتر کنیم.

وی اظهار کرد: ارتش عراق در حال آماده شدن برای حمله قابل انتظاری به منظور آزاد کردن موصل دومین شهر بزرگ این کشور است. اما مساله بغرنج این است که آزاد کردن موصل نیاز به یک جنگ‌ شهری بسیار سخت خواهد داشت.

مقام‌های آمریکایی معتقدند بازپس‌گیری موصل نه فقط برای ساکنان این شهر بلکه از لحاظ راهبردی یک امر حیاتی است. گروه‌های تروریستی در میان توانایی‌های خود به علت کنترل شهرهای بزرگ و مناطق وسیع از ابزارهای قدرتمندی به منظور جذب تروریست‌های بالقوه به خود برخوردار هستند.

لیت واک خاطرنشان کرد: بزرگترین چالش برای آمریکا ایجاد یک نیروی نظامی محلی موثر در عراق است تا رهبری عملیات برای بازپس‌گیری موصل را به عهده بگیرد. این کار می‌تواند یک ضربه روانی مهلک به داعش وارد کند. نیروهای نظامی محلی چه در قالب ارتش عراق در مرکز این کشور و چه در قالب نظامیان کرد در شمال نقشی کلیدی در موفقیت‌های نظامی علیه داعش دارند. به همین دلیل است که داعش بیشتر در عراق متحمل شکست شده است تا سوریه.

از نظر واشنگتن بدون پشتیبانی یک نیروی نظامی محلی در منطقه قدرت هوایی کشورهای غربی برای عقب راندن تروریست‌ها چه داعش و چه القاعده محدود خواهد بود. ۹ ماه پیش با مداخله نیروی هوایی روسیه در سوریه به یکباره وضعیت در این کشور نیز تغییر کرد.

با این حال حسن حسن معتقد است: ورود روسیه به سوریه باعث پیچیده‌تر شدن وضعیت شده و کار را برای دستیابی به یک راه حل سیاسی دشوارتر کرده است.

غرب در حال حاضر امیدوار به یک راه حل سیاسی برای سوریه است و همزمان نیز در حال پیشبرد راه حل نظامی خود در عراق است.


:: موضوعات مرتبط: اخبار و سیاست , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : دانشجو
تاریخ : پنج شنبه 20 اسفند 1394
نامه سرگشاده جمعی از طلاب و فضلای یزدی مقیم قم به رئیس جمهور و اعتراض به سخنان ایشان

 

مگر شما در مراسم تحلیف در برابر مردم، نمایندگان ایشان و نیز رسانه ها سوگند یاد نکردید که «پاسدار مذهب رسمی و نظام جمهوری اسلامی و قانون اساسی کشور» باشید؟ و مگر در پیشگاه قرآن کریم قسم نخوردید که «خود را وقف خدمت به مردم و اعتلای کشور، ترویج دین و اخلاق» نمایید؟ و مگر مصوبه شماره ۲۹۸ شورای عالی امنیت ملی، قانون نیست؟ این مصوبه درباره افرادی است که در فتنه آمریکایی – اسرائیلی سال هشتاد و هشت به قانون تمکین ننمودند و با اردو کشی خیابانی و حضور در تظاهرات غیر قانونی، موجب شعله ور شدن آتش فتنه شده، امنیت ملی را به مخاطره انداختند.

در قسمتی از این بیانیه آمده است: رئیس جمهور اسبق، با سیاست «یکی به میخ یکی به نعل» که از همان روزهای آغازین ریاست جمهوری اش در پیش گرفت، بر امور ریاست می کرد و در دوران فتنه نیز همین گونه بود. او هرچند از بکار بردن واژه «تقلب» پرهیز می کرد، اما با حمایت از معترضان و سران فتنه عملا بازیگر زمینی شد که دشمن طراحی کرده بود و خود نیز اعتراف کرد: «من رهبر یک جریان هستم؛ از جانبازی که در زندان است (اشاره به یکی از فتنه گران بازداشت شده) تا رقاصه های آمریکا در گروه ما هستند و باید حواسم به همه آنها باشد.»

به گزارش رجانیوز، آنچه در ادامه می آید مشروح نامه اعتراضی طلاب به حجت الاسلام روحانی است.

 ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران

جناب حجت الاسلام دکتر حسن روحانی

با سلام و عرض تسلیت به مناسبت فرا رسیدن ایام شهادت بانوی دو عالم حضرت فاطمه زهرا(س)، و آرزوی توفیق خدمت به مردم وفادار ایران اسلامی.

سخنان شما درباره رئیس جمهور اسبق، موجب تحیر و ناراحتی دوستداران نظام و انقلاب گردید. شما در نشست خبری روز شانزدهم اسفند سال جاری، درباره ممنوع التصویر شدن رئیس جمهور اسبق، فرمودید: «هیچ مصوبه ای در شورای عالی امنیت ملی مربوط به حضرت آقای خ ا ت م ی رییس دولت هفتم و هشتم جمهوری اسلامی در هیچ دوره ای وجود نداشته.» و همچنین در سفر استانی خود به شهر دارالعباده یزد، ضمن نام بردن از وی، اظهار داشتید: «ایران قهرمان خدمتگزاران خود و آنهایی که برای عظمت ایران تلاش کردند را هیچگاه فراموش نخواهد کرد و هیچ کس هم نمی‌تواند نام و عظمت کسانی را که به مردم خدمت کرده‌اند را خاموش کند»!

  آقای رئیس جمهور!

مگر شما در مراسم تحلیف در برابر مردم، نمایندگان ایشان و نیز رسانه ها سوگند یاد نکردید که «پاسدار مذهب رسمی و نظام جمهوری اسلامی و قانون اساسی کشور» باشید؟  و مگر در پیشگاه قرآن کریم قسم نخوردید که «خود را وقف خدمت به مردم و اعتلای کشور، ترویج دین و اخلاق» نمایید؟

و مگر مصوبه شماره ۲۹۸ شورای عالی امنیت ملی، قانون نیست؟ این مصوبه درباره افرادی است که در فتنه آمریکایی – اسرائیلی سال هشتاد و هشت به قانون تمکین ننمودند و با اردو کشی خیابانی و حضور در تظاهرات غیر قانونی، موجب شعله ور شدن آتش فتنه شده، امنیت ملی را به مخاطره انداختند.

  جناب آقای روحانی!

فرد مورد نظری که از آن نام می برید، کسی است که در سال فتنه، بعد از انداختن رای خود به صندوق مدعی شد: «همه شواهد امر حاکی است که مهندس موسوی انتخابات را برده است اما من پیشگو نیستم»؛ و از فردای آن روز ضمن همراهی با موسوی و کروبی، مثلث سران فتنه  را تشکیل داد.

 قهرمان خدمتگزار شما، در بیست و پنجم خرداد همان سال، در راهپیمایی هوارادان موسوی شرکت کرد و ناظر به آتش کشیدن اتوبوس، بانک و سایر اموال عمومی و شخصی بود. وی در بیست و هشتم خرداد همان سال، در نامه ای سرگشاده به ریاست قوه قضاییه، خواستار آزادی اغتشاش گران شده بود؛ همان کاری که در فتنه سال هفتاد و هشت مرتکب و خوستار مدارا با اغتشاش گران شد! وی در ایام فتنه، با خانواده متهمان و بازداشت شدگان اغتشاشات دیدار کرد و همچنان بر رفراندوم و اقدام از مسیرهای غیر قانونی اصرار می روزید. اقدامات دشمن کن شاد فرد مورد نظر، به اینجا محدود نشد و وی با همراهی موسوی و کروبی، در نامه ای به مراجع تقلید خواستار آزادی بازداشت شدگان آشوب های خیابانی شدند.

 

هرچند حضور وی در راهپیمایی روز قدس و شب عاشورا و نیز بیست و دوم بهمن سال هشتاد و هشت، با خشم مردم انقلابی رو به رو شد، اما در تمامی موارد با حمایت سبزپوشان، و شعارهای ساختار شکن همراه بود.

 رئیس جمهور اسبق، با سیاست «یکی به میخ یکی به نعل» که از همان روزهای آغازین ریاست جمهوری اش در پیش گرفت، بر امور ریاست می کرد و در دوران فتنه نیز همین گونه بود. او هرچند از بکار بردن واژه «تقلب» پرهیز می کرد، اما با حمایت از معترضان و سران فتنه عملا بازیگر زمینی شد که دشمن طراحی کرده بود و خود نیز اعتراف کرد: «من رهبر یک جریان هستم؛ از جانبازی که در زندان است (اشاره به یکی از فتنه گران بازداشت شده) تا رقاصه های آمریکا در گروه ما هستند و باید حواسم به همه آنها باشد.»

 البته ما از اینکه کسی در کسوت و لباس مقدس روحانیت مرتکب خطاهایی اینچنین شود و به تعبیر رهبر معظم انقلاب «کشور را لب پرتگاه» برده و برای نظام و انقلاب هزینه تراشی کند و با رفتار و گفتار خود موجب تضعیف نظام گردد، متاسفیم؛ اما حقیقت آن که هیچ گاه نظام و انقلاب را فدای قوم و خویش و حب و بغض های شخصی نمی کنیم و خود، شما و دیگر مسئولان را به این اصل شریف که بارها توسط بنیانگذار جمهوری اسلامی بیان شده، توجه می دهیم که فرمود: «همه ما باید فدای اسلام و نظام اسلامی شویم».

 آقای رئیس جمهور!

به راستی اینگونه موضع گیری ها توسط شخص شما که باید مجری قانون و مصوبات شورای امنیت ملی باشید، چه نفعی برای کشور دارد؟ چه کمکی به رفع معضل گرانی و بیکاری وسیع می کند؟ جز آنکه موجب ناراحتی  قشر متدین و حزب اللهی شود و شادی دشمنان و فتنه گران را فراهم آورد؟!  مقام معظم رهبری در این قبیل موضع گیری ها ضمن تاکید بر این نکته که «مساله اصلی گم نشود» فرمودند: «مساله‌ى اصلى اين است كه يك جماعتى در مقابل جريان قانونى كشور، به شكل غير قانونى و به شكل غير نجيبانه ايستادگى كردند و به كشور لطمه و ضربه وارد كردند؛ اين را چرا فراموش مي كنيد؟..در انتخابات سال ۸۸، آن كسانى كه فكر مي كردند در انتخابات تقلب شده، چرا براى مواجهه‌ى با تقلب، اردوكشى خيابانى كردند؟ چرا اين را جواب نمي دهند؟ صد بار ما سؤال كرديم...اما جواب ندارند. خب، چرا عذرخواهى نمي كنند؟ در جلسات خصوصى مي گويند ما اعتراف مي كنيم كه تقلب اتفاق نيفتاده بود. خب، اگر تقلب اتفاق نيفتاده بود، چرا كشور را دچار اين ضايعات كرديد؟ چرا براى كشور هزينه درست كرديد؟»

 در پایان شما را به مرور بیانات رهبری معظم انقلاب و سکان دار نظام اسلامی فرا می خوانیم و متذکر می شویم که فاصله گرفتن از مواضع رهبری معظم و القای روح اختلاف و تفرقه در بین مردم و مسئولین و دو قطبی کردن جامعه، جز ضرر برای کشور و شادی دشمنان ثمری ندارد و تقاضامندیم برای یک بار هم که شده با قاطعیت و روحیه انقلابی در برابر دشمنان و منافقان داخلی و خارجی موضع گیری کنید و تکلیف خود و دیگران را در برابر فتنه و فتنه گران مشخص نموده و به جای حاشیه سازی، به مشکلات اصلی مردم به ویژه ساماندهی طرح «اقتصاد مقاومتی» بپردازید.

 از درگاه خداوند متعال برای شما و همه کارگزاران نظام اسلامی، توفیق روز افزون برای خدمت به امت انقلابی به ویژه محرومان و مستضعفان را خواستاریم.

 جمعی از طلاب و فضلای یزدی مقیم قم

هجدهم اسفند هزار و سیصد و نود و چهار



:: موضوعات مرتبط: اخبار و سیاست , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : دانشجو
تاریخ : پنج شنبه 20 اسفند 1394
تاسیس مرکز تحقیقات ایران در پایتخت عربستان سعودی

 

رئیس مرکز، مدرک دکتری خود را در فوریه 2014 در رشته "ادبیات و تاریخ معاصر ایران" از بخش تحقیقات ایران در دانشگاه لایدن هلند دریافت کرده است.
تاسیس مرکز تحقیقات ایران در پایتخت عربستان سعودیمرکز تحقیقات درباره ایران در عربستان سعودی آغاز به کار می کند.

نقل از رسانه های سعودی، مرکز تحقیقات جدیدی برای پژوهش و بررسی درباره ایران با عنوان " مرکز خلیج عربی (خلیج فارس) تحقیقات ایران" در پایتخت عربستان سعودی راه اندازی می شود. این نخستین از این نوع در کشورهای جنوب خلیج فارس است.

ریاست این مرکز برعهده دکتر "محمد بن صقر السلمی" کارشناس سعودی امور ایران است.

محمد السملی در مصاحبه با سایت خبری سعودی " سبق" گفت: این مرکز به تحولات ایران می پردازد و تحقیقات وگزارش های استراتژیک، مشاوره ها و دوره هایی را برای افراد علاقمند به تحولات ایران شامل روزنامه نگاران و پژوهشگران برگزار می کند.

وی افزود: "این مرکز دوره های آموزش زبان فارسی در سطوح مختلف برگزار خواهد کرد. همچنین مجموعه ای از کارشناسان از داخل و خارج عربستان سعودی با این مرکز در زمینه تحقیقات ایران همکاری خواهند کرد."

به گفته محمد السلمی، سایت مرکز هم به زودی به سه زبان فارسی، عربی و انگلیسی راه اندازی خواهد شد. علاوه بر این، مرکز ماهنامه ای را درباره تحقیقات مربوط به ایران منتشر خواهد کرد.

رئیس مرکز کیست؟

محمد السلمی که خود به زبان فارسی به خوبی صحبت می کند هم اکنون مجری و تهیه کننده برنامه ای با عنوان "همسایه" در شبکه خبر تلویزیون دولتی عربستان سعودی ( الاخباریه) است. این برنامه به طور ویژه به ایران می پردازد.

او همچنین در روزنامه سعودی الشرق الاوسط چاپ لندن مقالاتی را منتشر و در برنامه های تلویزیونی شبکه های عربی درباره موضوعات مرتبط با ایران اظهار نظر می کند.

دکتر "محمد بن صقر السلمی" رئیس مرکز تحقیقات ایران در ریاض

تاسیس مرکز تحقیقات ایران در پایتخت عربستان سعودی

وی مدرک دکتری خود را در رشته "ادبیات و تاریخ معاصر ایران" از بخش تحقیقات ایران در دانشگاه لایدن هلند  در فوریه 2014  دریافت کرده  است.
عنوان پایان نامه دکتری او نیز " الإستشراق الإيراني - مفهوم الآخر العربي في الفكر الإيراني الحديث" ( استشراق ایرانی - مفهوم دیگر عربی در اندیشه معاصر ایرانی) است.
السلمی دوره فوق لیسانسش را نیز در همین رشته و دانشگاه به پایان برده بود. او با استفاده از بورسیه دولتی، در مقطع فوق لیسانس و دکتری تحصیل کرد.

وی همچنین وبلاگی را با نام  "شؤون إيرانية" ( امور ایران) و صفحه ای را با همین نام در توئیتر دارد.

او علاوه بر عربی، به زبان های فارسی و انگلیسی تسلط کامل (نوشتن و سخن گفتن) دارد. زبان هلندی را می داند و در حال یادگیری دو زبان ترکی و کُردی است.

افزایش فعالیت به زبان فارسی در عربستان سعودی

از زمان اغاز به کار سلمان بن عبدالعزیز پادشاه جدید عربستان سعودی در سال 2014 رابطه دیپلماتیک تهران - ریاض در سراشیبی قرار گرفت و در آذر ماه نیز رابطه دوجانبه میان دو کشور قطع و سفارتخانه های ایران و عربستان سعودی در ریاض و تهران تعطیل شدند. 

با این حال در یک سال اخیر دولت عربستان سعودی تلاش کرده است فعالیت های خود را در زمینه رسانه های فارسی زبان افزایش دهد.  قبل از این شبکه تلویزیونی به زبان فارسی با موضوع حج راه اندازی شد و بخش فارسی خبرگزاری رسمی عربستان سعودی (واس) نیز به طور آزمایشی آغاز به کار کرد.

عادل الطریقی وزیر جوان اطلاع رسانی عربستان سعودی نیز که تحصیلکرده لندن و سابقه مدیریت روزنامه سعودی الشرق الاوسط چاپ لندن و شبکه سعودی العربیه مستقر در دبی را دارد از حامیان ایده گسترش فعالیت های رسانه های فارسی زبان توسط کشورهای عربی است.


:: موضوعات مرتبط: اخبار و سیاست , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : دانشجو
تاریخ : پنج شنبه 20 اسفند 1394