از کوچه‌های بغداد تا خیابان‌های رقه

از کوچه‌های بغداد تا خیابان‌های رقه/زمانی که بغدادی ستارۀ فوتبال بود/زندگینامۀ پررمز و راز رهبر داعش

بین الملل > خاورمیانه - بغدادی در سال 2007 برای پایان رساله دکترایش در رشته علوم قرانی به بغداد بازگشت و در همان زمان به برقراری ارتباطات سیاسی مشغول شد.

داعش و رهبر آن، ابوبکر بغدادی از واژه‌هایی بود که بیشتر از هر نامی و واژه‌ای در سال گذشته در فضای مجازی رد و بدل شد و در موتورهای جست‌وجوگر جا گرفت. اما بغدادی کیست؟ از کجا آمده چگونه توانسته اینگونه جهان را با نام خود به رعب و وحشت اندازد. در اینجا مروری داریم بر زندگی مخوف‌ترین رهبر یک گروه تروریستی در جهان.

ابوبکر بغدادی

ابراهیم عواد ابراهیم البدری درسال1971در شهر سامرا به ‌دنیا آمد. او کودکی بسیار گوشه گیر و کم حرف بود. همسایگانی که ابراهیم را می‌شناسند او را فردی منزوی به یاد می‌آورند که با جمع مشکل داشت. کودکی که وقتی در فوتبال، ورزش مورد علاقه‌اش از سوی بازیکنان رقیب دچار آسیب می‌شد براحتی از درگیرشدن با آنان پرهیز می‌کرد و واکنشی نشان نمی‌داد. ابراهیم به گفته آشنایانش شخصیت مرموزش را پشت چهره‌ سبزه، چشمان مشکی و انبوه موهای مجعدش پنهان می‌داشت.

از سال 2014 که بغدادی به شهرت رسیده است جهان همواره حوادث تلخ و دهشتناکی را از او و پیروانش شاهد بوده‌است. وقایعی که داعش دلیل آن را اشغال عراق توسط امریکا در سال 2003 می‌داند. اما بواقع بغدادی قبل از سقوط صدام با گرایش‌های افراطی، سلفی خود، تمایلات سلطه‌طلبانه و خشونت‌گرا در سر می‌پروراند.

آموزش‌های ایدئولوژیک

خانواده بغدادی پیشینه مذهبی داشت. بغدادی مانند بسیاری دیگر در عراق در تضادی اعتقادی بین شیعه و سنی رشد یافت. تضادی که القاعده با توسل به آن زمینه درگیری‌های شیعه و سنی در عراق و انفجار حرمین سامرا در سال‌های بعد از حمله امریکا به عراق را به وجود آورد. ساعت‌ها آموزش ایدئولوژیک وی را برای خطابه و وعظ در سالیان آینده آماده ساخت.

خانواده بغدادی، با وجود پیشینه مذهبی تمایل بسیاری به حزب بعث داشت. حزب بعثی که اصول سکولار و زمینه‌های سوسیالیستی برای رسیدن به «امت واحد عربی»، بنیان اصلی آن را تشکیل می‌داد.
دو تن از عمو‌های ابوبکر بغدادی در سازمان امنیت رژیم صدام مشغول به‌کار بودند. یکی از برادرانش نیز افسر ارتش بود و برادر دیگر وی در جنگ علیه ایران کشته ‌شده ‌بود.

خانواده بغدادی در جهت‌بندی‌ها و طرفداری‌های سیاسی بسیار متغیر و بی‌ثبات بودند. اصلی مهم که برای بقا در حکومت تحت حاکمیت صدام ضروری بود. آنها نه تنها از وابستگان به حزب بعث بودند که پایبندی‌شان به اعتقادات سلفی از خصوصیات بارز این خانواده به‌شمار می‌آمد. سلفی‌گری که بنیادهایش در عراق از عربستان سعودی نشأت می‌گیرد، در موصل قرن 18 پایه‌ریزی شد تا جایی که در قرن بیست پیروان سلفی در سراسر عراق گسترده شدند.

اکثریت سلفی‌ها مردم را به پیروی از حکومت حاکم (حتی حکومت ظالم) فرا می‌خوانند، اما صدام در برهه‌هایی از زمان آنان را نیز تهدید می‌دانست زیرا سلفی‌ها اجرای شریعت اسلامی منطبق با عقاید خود را لازمه یک حکومت می‌دانند. صدام نیز بر حسب شرایط خود برخوردی کاملاً متضاد با سلفی‌ها داشت.

صدام با تشکیل «دانشگاه مطالعات اسلامی صدام» در سال 1989، همچنین با بستن کلوپ‌های شبانه، ممنوع کردن مصرف الکل، اجرای مجازات قطع دست در صورت دزدی و... سعی در نزدیکی هر چه بیشتر با طبقه دینی تندرو مخصوصاً اهل سنت جامعه عراقی داشت.

در راستای این دسته ظاهرسازی‌ها، صدام، از آنجا که سعی داشت خود را مدافع شریعت جلوه دهد، 30 هزار معلم قرآن استخدام و 28 لیتر از خونش را نیز برای نوشتن نسخه‌ای خطی از قران به موزه عراق (مسجد ‌ام المعارک) اهدا کرد. در همین اثنی بغدادی وارد شغل معلمی قرآن شد، شغلی که شانس بزرگی برای ابوبکر بود که نمی‌توانست وارد رشته حقوق در دانشگاه بغداد شود. وی به دلیل نمرات پایین مخصوصاً در درس انگلیسی، تنها توانست رشته علوم قرآنی را برای تحصیلات آکادمیک برگزیند.

او سال 1999 در همان رشته به تحصیل دکتری در همان دانشگاه پرداخت. در همان سالیان تحصیل به اصرار عمویش اسماعیل بدری به «جماعت اخوان المسلمین» پیوست. اخوان المسلمینی که از اعضایی لیبرال تا سنتی و افراط‌گرا، همه گروه‌های اسلامی را به تغییر از داخل حکومت‌ها تشویق می‌کرد. در بین اخوان‌المسلمین عراق سلفی‌ها نیز عضویت داشتند، بغدادی نیزسریعاً جذب آنان شد. این افراد که خود را «جهادیون سلفی» نامیده بودند تحت رهبری «محمد حردان» که در جنگ علیه شوروی در افغانستان (دهه 80 میلادی) شرکت جسته بود، به فعالیت مشغول شدند.

در سال 2000 بغدادی خود را آماده برای جنگ‌های ایدئولوژیک می‌دید. وی تحت تأثیر همقطارهایش هر روز به عقاید تند سلفی بیشتر نزدیک شده و از اخوان المسلمین که آنان را بی‌خاصیت می‌شمرد فاصله گرفت.

بغدادی، ستاره فوتبال

آنچه از شخصیت ابوبکر بغدادی بین سال‌های 2000 تا 2004 می‌دانیم، محدود است. وی دو همسر و شش فرزند دارد، همسر اولش اسماء دختر دایی اوست. منزل سابق او در منطقه حاج زیدان در محله متوسط نشین طوبجی بغداد، در فاصله کمی از مسجد قرار داشت. او در تیم فوتبال محل معروف بود. به گفته دوستانش هنگام بازی فوتبال، در صورت گل نزدن بسیار عصبانی می‌شد. زمان دیگر برای عصبی شدن بغدادی زمانی بود که رفتارهایی به ظن خودش غیر اسلامی می‌دید. با مراسم رقص و پایکوپی که در محله برگزار می‌شد با عصبیتی، وصف ناشدنی برخورد داشت.

البغدادی در سال 2003 بعد از اشغال عراق با همفکرانش «ارتش جماعت اهل سنت» را تشکیل داد. گروهی که هدفش مبارزه با حکومت حاکم شیعه و امریکاییان در شمال و عراق مرکزی بود.

در سال 2004 در فلوجه هنگامی که در منزل یکی از دوستانش که در فهرست تروریستی امریکاییان بود، بسر می‌برد، به عنوان زندانی غیر نظامی بازداشت شد و به زندان بوکا انتقال یافت. در 10 ماهی که در زندان بسر می‌برد، پرده از افکار خود بر نداشت.
به گفته یکی از هم‌بندانش در مصاحبه‌ای با روزنامه گاردین «بغدادی شخصیتی کاریزمایی و خود پنداردارد». یا در جایی می‌گوید «بغدادی خود را ملزم به ایراد خطابه برای سایر زندانیان می‌دانست.»

در زندان فوتبال بازی می‌کرد و سعی در ایجاد رابطه‌ای دوستانه با سایر زندانیان سنی و مسئولان امریکایی داشت. «می‌خواست که رئیس زندان باشد. در هر مشکلی که در زندان به وجود می‌آمد جزیی از آن بود. وی با سیاست تفرقه بینداز و حکومت کن به هر آنچه که می‌خواست می‌رسید و همین امر موجبات خلاصی‌اش را فراهم آورد.»

بغدادی در جایگاه فرمانده
بغدادی، دو ماه قبل از آزادی هنگامی که القاعده عراق با رهبری ابو مصعب الزرقاوی اقدام‌های تروریستی را آغاز کرد و از حمام خونی که در عراق به راه انداخته بود در جهت تفرقه‌گرایی شیعیان و سنی‌ها بهر‌ه‌برداری کافی را برد، هیچ کس تأسیس داعش را پیش‌بینی نمی‌کرد.

مسلماً بغدادی در بوکا با گروه زرقاوی آشنا شده بود و به محض آزادی طی تماسی با آنها به دمشق برای انجام مأموریتی برای القاعده اعزام شد. درواقع بغدادی مهره‌ای ناشناس برای تشکیل شاخه القاعده در سوریه بود.
وی باید با کمک اینترنت به جذب نیروهایی مخلص از سراسر جهان برای جهاد می‌پرداخت.

زمانی که زرقاوی در حمله هوایی امریکا کشته‌ شد، یکی از همفکران مصری او به نام ابو ایوب مصری جانشینش شد. او تأسیس داعش را در ماه اکتبر اعلام داشت، مصری با وجود این که اداره امور اصلی را عهده‌دار بود، وزیر جنگ تعیین شد. به صورتی ظاهری اعضای داعش تازه تأسیس خود را وارثان اسامه بن لادن نامیده تا بتوانند حمایت همه گروه‌های شبیه به خود را به‌دست آورند.
سابقه بغدادی او را به ریاست امور ایدئولوژیک داعش رساند، منصبی که قلب یک گروه تروریست به شمار می‌آید. جایگاهی که دستور همه حکم‌ها، از گردن زدن و سنگسار و... از آن صادر می‌شود.

بغدادی در سال 2007 برای پایان رساله دکترایش در رشته به اصطلاح علوم قرانی به بغداد بازگشت و در همان زمان به برقراری ارتباطات سیاسی مشغول شد. تحصیلات دانشگاهی بغدادی توجه ابو ایوب را جلب کرده و او را در امور و مسائل گسترده‌تری مشارکت داد. وی همچنین بغدادی را به عضویت مجلس شورای 11 نفره داعش درآورد. با عضویت بغدادی در مجلس، عراقی‌های داعش نیز حول او جمع شدند. مانند روزهای اسارت در بوکا بغدادی در زمان کوتاهی توانست اعتماد ابی عمر از دیگر سران این گروه را جلب و در تصمیمات عالی داعش وارد شود.

شورای هماهنگی در آن زمان در اختیار گروهی سه نفره ‌بود. بسیاری از تصمیمات این شورا به اطلاع اسامه بن لادن و سایر طرفداران (السعاه)در سراسر استان‌های عراق می‌رسید. یکی از این افراد «مناف الراوی» در سال 2010 به دست دولت عراق بازداشت شد، دستگیری مناف که مسئول انتقال پیام‌ها بین ابو عمر و رهبران داعش بود موجب لو رفتن ابو عمر و ابو ایوب در تکریت شد. در آوریل 2010 این دو با انفجار خود به جای دستگیری راه جدیدی را پیش روی بغدادی گذاشتند. به نقل از برخی محافل، بغدادی که از سوی برخی منابعش در جریان لو رفتن مناف بود، در اطلاع‌رسانی به ابوعمر و ابوایوب تعلل کرد.
با کشته شدن این دو رهبر، بن لادن که هنوز داعش در بیعتش بسر می‌برد فرمان تعیین امیری جدید برای خلافت خودخوانده را داد.

با مرگ این دو «حجی بکر» که رئیس شاخه نظامی داعش بود و داعیه رهبری را در سر می‌پرواند کاندیدای رهبری داعش شد اما حجی بکر که از افسران سابق صدام در زندان بوکا نیز بود، برای رهبری مورد حمایت قرار نگرفت زیرا وی سابقه خدمت در نظامی غیر اسلامی را در کارنامه خود داشت.

وی به رویارویی با بن لادن پرداخته و بغدادی را بهترین گزینه برای رهبری داعش معرفی کرد، زیرا گمان می‌برد از جوانی بغدادی می‌تواند به نفع خود بهره‌برداری کند. وی در یک بازی سیاسی رقیبان بغدادی را کنار زد و زمینه را برای رهبری او فراهم ساخت.

مجلس شورا با اکثریت 9 به 2 «ابوبکر بغدادی» 39 ساله را به رهبری برگزید. نام و لقبی که مناسب با جایگاه و وطنش به آن معروف شد.

بغدادی برای او نامی پرطمطراق بود که از لحاظ تاریخ سیاسی می‌توانست ارزشمند باشد. او تمایل داشت که نام جدیدش، بار دیگر تاریخ را تکرار کند یعنی زمانی که خلافت عباسی درعراق و گستره جهان اسلام یکه‌تاز بود.
حجی بکر با حمایت بغدادی، شاهزاده سایه یا وزیر خاص نام گرفته‌بود، وی توانست به تسویه خشونت‌آمیز بسیاری از مخالفانش در گروه بپردازد، رویه‌ای که از رهبر سابقش صدام به ارث برده ‌بود.

گروه داعش که دارای رهبریتی عراقی شده بود با استفاده از دیگر زندانیان بوکا و افسران سابق صدام با ظاهری متفاوت از گذشته و تحت لوای عناصر اسلامی خلافتی جدید را در عراق پی‌ریزی کردند.
حال، بغدادی و حجی بکر به سرزمینی برای خلافت خود‌خوانده‌شان نیاز داشتند که حوادث بعد از بهار عربی در سوریه زمینه را برای آنان مساعد ساخت.

اعضای فعال به سوریه فرستاده شدند، تا بتوانند زمینه را برای تشکیل سرزمینی برای خلافت‌شان مهیا کنند.
ابتدا با همکاری «جبهه النصره» توانستند به کامیابی‌های اولیه برسند. گروهی از شاخه‌های القاعده در سوریه که دیگر با ایمن‌الظواهری جانشین بن لادن همکاری نداشت و خود مستقلاً در سوریه جولان می‌داد.
بعد از مدتی، بغدادی دیگر در سوریه نیازی به چتر حمایتی جبهه النصره نمی‌دید و در سال 2013 این گروه را جزئی از دولت اسلامی عراق و سوریه خواند.

ظواهری به داعش اعلان جنگ داد و از بغدادی خواست، در همان عراق به خلافت بپردازد، داعش با رهبری بغدادی در این رویارویی پیروز شد و ظرف مدت کوتاهی توانست به بخش‌های بزرگی از سوریه تسلط یابد.
بغدادی که بر شرق سوریه مسلط شده‌ بود به قلع‌وقمع گسترده گروه‌‌های دیگر مخالف اسد تا مردمانی عادی پرداخت. کشتاری بی‌رحمانه از مسیحیان ودیگر اقلیت‌ها تا مذاهب اسلامی دیگر، از خلافکاران عادی تا
مخالفان فکری.

مجازات‌هایی با عنوان مجازات اسلامی که در مرام و مسلک هیچ دولت معاصردر جهان اسلام سابقه نداشت. بغدادی با شدت به اعمال قوانین خاص خودش اصرار داشت. اعدام‌های دست‌جمعی مخالفان از مجازات‌های مورد علاقه بغدادی‌است.

خلافت خود‌خوانده

از اوایل سال 2014 داعش با حمایت گروه‌هایی از سنیان مخالف دولت شیعه توانست به یک‌‌ باره بر بخش‌هایی از عراق تسلط جوید. با تصرف رمادی و فلوجه، اوج وحشیگری داعش در کشتار نیروهای دولتی عراق و انتشار آن در فضاهای مجازی، ترسی فراگیر میان نیروهای دولتی و نظامی عراق ایجاد شد و همین امر موجبات خالی شدن موصل از نیروهای ارتش عراق ظرف مدت کوتاهی و سقوط شهر را فراهم آورد و این‌گونه خلافت خود خوانده داعش بر بخش‌های بزرگی از سوریه و عراق پراکنده شد. بغدادی بار دیگر به نام خود رجوع کرد «خلیفه، ابراهیم». به همین منظور نسب خود را بار دیگر به پیامبر منسوب کرد تا از نظر مسلمانان خلیفه آخر زمان محسوب شود.
در منبر مسجد موصل نخستین خطبه خلافتش را در نماز جمعه ایراد کرد، به سنت خلفای عباسی جامه مشکی پوشید و مردم را به اصطلاح وعده رجوع به اسلام اولیه داد.

او در خطبه‌ خود با گفتن «علیکم ولست بخیرکم ولا أفضل منکم و أطیعونی ما أطعت‌الله فیکم، فإن عصیته فلا طاعه لی علیکم» سعی داشت گفتمانی شبیه سخنان ابوبکر خلیفه اول را به مردم القا کند.

سیطره بر موصل امریکاییان را به نگرانی انداخت، آنان به بمباران برخی مواضع داعش پرداختند. داعش نیز به انتقام از این اقدام در یک نمایش عمومی گلوی اسرای خارجی را به شکلی وحشیانه به وسیله جلادان می‌برید. زندانیانی که با پوشیدن لباس‌های نارنجی، شبیه زندان‌های امریکا، با چشمی بسته گردن زده می‌شدند.

بعد از نخستین خطبه بغدادی تا به امروز بارها رسانه‌ها خبر مرگش را اعلام کرده‌اند، اما هر بار وی با حضور در فضاهای مجازی زنده بودن خود را اعلام داشته است.

برخی این سؤال را مطرح می‌کنند که در صورت مرگ بغدادی آینده داعش به کجا می‌انجامد، آیا داعش فراتر از بغدادی است؟
بغدادی نمایانگرترکیبی از طرز تفکر و اندیشه‌ای ایدئولوژیک به اضافه خشونت لجام گسیخته بعثی گونه است که به سلطه رسیده، او نمایانگر انسانی با اشتباهات فراتر از انسان معمولی است که قدرت را در دست گرفته و از آن در جهت اهداف و امیالش استفاده می‌کند و در صورت از بین رفتنش کسی جایگزینش خواهد شد. او شاید از لحاظ شخصیتی فرقی با صدام حسین و یا حتی جورج بوش نداشته باشد.

موضوع زمانی پیچیده‌تر می‌شود که بر سرگذشت او از معلم ساده تا رسیدن به خلافتی خود خوانده در سرزمین‌های گسترده، متمرکز می‌شویم. به تفسیر روزنامه نیویورک تایمز پیدا شدن جانشینی با این خصوصیات براحتی نیز برای داعش ممکن نیست. رهبری که از ابتدا با تفکر افراطی پرورش یافته و آرمانش رسیدن به بنیادگرایی اسلامی در سطح جهان اسلام است.
او سال گذشته اعلام کرد که سرنوشت جهادیون(‌تکفیری‌ها) را به دروازه‌های روم خواهد رسانید. نگاه به زندگی ابوبکر بغدادی یادآور خطری است که امثال بغدادی و تفکرش هر لحظه ما را تهدید می‌کنند.

منبع: موسسۀ بروکینگز/ نویسنده: ویلیام مکانتس، محقق و همکار مؤسسه بروکینگز در مطالعات خاورمیانه، مدیر طرح روابط امریکا با کشورهای اسلامی مؤسسه بروکینگز، عضو هیأت علمی دانشگاه جان هاپکینگز
مترجم: زهرا میراییان


این مقاله در ویژه نامه نوروزی روزنامۀ ایران منتشر شده است.



:: برچسب‌ها: بغدادی , داعش ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : دانشجو
تاریخ : سه شنبه 3 فروردين 1395
سخنان مهم رهبر انقلاب در حرم مطهر رضوی:

سخنان مهم رهبر انقلاب در حرم مطهر رضوی:

اگر در مقابل امریکا کوتاه بیاییم، دشمن گام به گام جلو می آید / وزیر محترم امور خارجه به من گفت: «ما نتوانستیم برخی خطوط قرمز را حفظ کنیم»/ هر گاه از دشمنی امریکا سخن گفته می شود عده ای در داخل پریشان و مضطرب می شوند.

گروه سیاسی - رجانیوز: حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در اولین روز از سال نو در اجتماع انبوه و پرشور زائران و مجاوران حرم مطهر رضوی علیه‌السلام، در سخنان مهمی با تبیین معنای حقیقی و «اهداف پنهان و خطرناک تفکر تسلیم‌طلبانه‌ای» که آمریکا و عده‌ای در داخل سعی می‌کنند با ارائه‌ی یک دو راهی دروغین و مصنوعی، به ذهن نخبگان و افکار عمومی ملت ایران تزریق کنند، ده پیشنهاد اساسی برای «اقدام و عمل» در زمینه‌ی اقتصاد مقاومتی بیان و تأکید کردند: این راه منطقی و در عین حال انقلابی، ایران عزیز را در مقابل تهدید و تحریم مصونیت می‌بخشد و دولت را قادر می‌کند در پرتو همدلی همگانی و کمک و هماهنگی سه قوه، در پایان سال جاری به مردم گزارش عینی و اعتمادآفرین ارائه دهد.
به گزارش رجانیوز رهبر انقلاب اسلامی با تبریک مجدد سال نو به ملت ایران، مصادف شدن ابتدا و انتهای سال ۹۵ را با میلاد حضرت فاطمه‌ی زهرا سلام‌الله‌علیها مایه‌ی برکت کشور دانستند.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در ادامه به تبیین شعار امسال یعنی «اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل» پرداختند.
ایشان با تأکید بر اینکه انتخاب شعار سال ۹۵، مبنای منطقی و استدلالی دقیق دارد، همه‌ی مردم به‌ویژه جوانان را به تدبر و تعمق در این مبنای استدلالی فراخواندند و گفتند: شاید برخی ترجیح می‌دادند که شعار امسال، شعاری فرهنگی یا اخلاقی انتخاب شود اما با توجه به مجموع مسائل کشور، تصمیم بر این گرفته شد که همچون چند سال اخیر، یک شعار اقتصادی انتخاب شود تا به صورت «گفتمان عمومی» رواج پیدا کند.
رهبر انقلاب اسلامی افزودند: انتخاب شعار امسال بر یک تحلیل و نگاه کلان به مسائل کشور مبتنی است.


ایشان در تشریح این نگاه کلان افزودند: در مقطع کنونی، آمریکایی‌ها به‌دنبال تزریق تفکر خاصی در میان نخبگان جامعه و سپس افکار عمومی کشور هستند مبنی بر اینکه ملت ایران بر سر یک «دو راهی» قرار دارد و چاره‌ای جز انتخاب یکی از این دو راه ندارد!
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای گفتند: دو راهی که آنها ادعا می‌کنند این است که ملت ایران یا باید با آمریکا کنار بیاید و یا به‌طور دائم تحت فشارهای آمریکا و مشکلات ناشی از آن باشد.
ایشان با اشاره به «ثروت، ابزار سیاسی، دستگاه‌های تبلیغاتی گسترده و تجهیزات نظامی آمریکا» خاطرنشان کردند: براساس این تفکر خاص، با دولتی همچون آمریکا باید کنار آمد و با قبول تحمیل‌های آن، از برخی «مواضع، اصول و خطوط قرمز» صرف‌نظر کرد.
رهبر انقلاب اسلامی افزودند: در توافق اخیر هسته‌ای نیز که مورد تأیید قرار گرفت و مذاکره‌کنندگان کشورمان نیز مورد قبول بودند، همین اتفاق افتاد و در مواردی، وزیر محترم امور خارجه به من گفت: «ما نتوانستیم برخی خطوط قرمز را حفظ کنیم».
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای افزودند: این یعنی وقتی طرف مقابل دولتی مثل آمریکا است، کنار آمدن با او به معنای صرف‌نظر کردن از برخی مسائلی است که انسان به آنها پای می‌فشارد.


ایشان با تأکید بر اینکه عده‌ای نیز در داخل کشور این تفکر خطرناکِ وجود دو راهی دروغین را قبول دارند و به‌دنبال قبولاندن آن به دیگران هستند، خاطرنشان کردند: این افراد می‌گویند اقتصاد ایران دارای ظرفیت‌های فراوان است که استفاده از این ظرفیت‌ها، فقط با توافق هسته‌ای امکان‌پذیر نیست بلکه مسائل دیگری نیز با آمریکا وجود دارد که ملت ایران و مسئولان کشور باید در مورد آنها تصمیم بگیرند و اقدام کنند.
رهبر انقلاب اسلامی، گفت‌وگو و همکاری با آمریکا درباره‌ی «مسائل منطقه‌ی غرب آسیا» و همچنین «گفت‌وگو درباره‌ی اختلافات تهران و واشنگتن بر مبنای کوتاه آمدن ایران از اصول و خطوط قرمز خود» را از جمله مواردی برشمردند که این دیدگاه خاص بعد از توافق هسته‌ای به‌دنبال آن است.

 


حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با تأکید بر اینکه این دیدگاه خاص معتقد است مشکلات اقتصادی کشور تنها در صورتی حل خواهد شد که در موارد مختلف با آمریکا گفت‌وگو کنیم و از مواضع خود کوتاه بیاییم، خاطرنشان کردند: این افراد می‌گویند همان‌طور که توافق هسته‌ای، «برجام» نام گرفت، گفت‌وگو با آمریکا در موارد دیگر و حتی موضوع قانون اساسی کشور می‌تواند «برجام‌های ۲ و ۳ و ۴» باشند تا با این گفت‌وگوها و توافق‌ها، مردم راحت زندگی کنند و مشکلات آنان حل شود.
ایشان افزودند: معنای حقیقی این تفکر خطرناک این است که جمهوری اسلامی ایران به‌تدریج از مبانی قدرت و امنیت خود و از مسائل اساسی که به حُکم اسلام و در چارچوب نظام اسلامی، به آنها پایبند است همچون مسئله‌ی حمایت از مقاومت و پشتیبانی سیاسی از ملت‌های فلسطین، یمن و بحرین، صرف‌نظر و مواضع خود را به خواسته‌های آمریکا نزدیک کند!
رهبر انقلاب اسلامی گفتند: براساس این تفکر خاص، جمهوری اسلامی ایران باید همچون برخی دولت‌های عربی که با کمال وقاحت دست دوستی به سوی رژیم صهیونیستی دراز کردند، در نهایت با دشمن صهیونیستی کنار بیاید.


حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با تأکید بر اینکه در چارچوب این تفکر خطرناک، عقب‌نشینی‌ها گام به گام ادامه خواهد یافت، خاطرنشان کردند: اگر براساس خواست و میل آمریکا عمل شود، جمهوری اسلامی ایران باید از ابزارهای دفاعی خود نیز صرف‌نظر کند و دائماً در مقابل چراهای مختلف و زیاده‌خواهانه‌ی آمریکا پاسخگو باشد.
ایشان با اشاره به جنجال تبلیغاتی اخیر رسانه‌های غربی درباره‌ی رزمایش موشکی ایران گفتند: درحالی‌که آمریکایی‌ها هرچند وقت یک‌بار در منطقه‌ی خلیج فارس که هزاران کیلومتر با آنها فاصله دارد، رزمایش‌های مشترک برگزار می‌کنند، در مورد رزمایش جمهوری اسلامی ایران در خانه و حریم امنیت خود، جنجال به پا می‌کنند.


رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه در صورت قبول این تفکر خاص، زیاده‌خواهی‌های آمریکا و عقب‌نشینی در مقابل او در این حد نیز متوقف نخواهد شد، افزودند: در ادامه‌ی این روند تدریجی، جمهوری اسلامی ایران طبعاً باید به آمریکایی‌ها توضیح دهد که چرا سپاه پاسداران و نیروی قدس را تأسیس کرده است، چرا باید سیاست‌های داخلی با موازین شرع تطبیق داده شوند، چرا باید سه قوه براساس شریعت اسلامی عمل کنند و چرا شورای نگهبان قوانین مغایر با شرع را تأیید نمی‌کند؟
 حضرت آیت‌الله خامنه‌ای تأکید کردند: اگر در مقابل آمریکا کوتاه بیاییم، دشمن گام به گام جلو می‌آید و کار به جایی می‌رسد که جمهوری اسلامی ایران از محتوا تهی می‌شود و تنها صورت ظاهری آن محفوظ خواهد ماند.
ایشان افزودند: بر مبنای این «تحلیل و تفکرِ دشمن‌خواسته»، اگر ملت ایران بخواهد از شرّ آمریکا راحت شود باید از محتوای جمهوری اسلامی، مفاهیم اسلامی و امنیت خود دست بردارد.


رهبر انقلاب اسلامی بعد از تبیین ابعاد مختلف این تحلیل خاص، به آسیب‌شناسی آن پرداختند و خاطرنشان کردند: از مواردی که در این تحلیل نادیده گرفته می‌شود این است که هرگونه توافق با آمریکا به معنای ناگزیر بودن ایران به انجام تعهدات و بدعهدی و خدعه و تقلب آمریکا در انجام تعهدات این کشور است که این مسئله را اکنون به عینه می‌بینیم و این یعنی «خسارت محض».

 


حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در اثبات این مسئله به توافق هسته‌ای به‌عنوان یک نمونه اشاره کردند و گفتند: در همین توافق نیز آمریکایی‌ها به آنچه وعده داده بودند، عمل نکردند و به تعبیر وزیر محترم امور خارجه، بر روی کاغذ تعهداتی را انجام دادند اما در عمل و از طریق راه‌های انحرافی مانع از تحقق آن تعهدات شدند.
ایشان افزودند: اکنون با وجود توافق هسته‌ای، همچنان معاملات بانکی ما دچار مشکل است و پول‌های ایران نیز بازگردانده نشده است زیرا کشورهای غربی و کشورهای تحت تأثیر آنها، از آمریکایی‌ها هراس دارند.


رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه یکی دیگر از مواردی که در ارائه‌ی دو راهی دروغین نادیده گرفته می‌شود، «علت و اساس دشمنی و کینه‌ی آمریکا با ملت ایران» است، گفتند: با توجه به «جایگاه راهبردی و موقعیت استراتژیک ایران در منطقه»، «منابع فراوان نفت و گاز»، «جمعیت بالا»، «استعدادهای فراوان» و «پیشینه‌ی تاریخی و کهن»، ایران «گُل منطقه» است اما همین کشور بی‌نظیر، ده‌ها سال در قبضه و سلطه‌ی آمریکایی‌ها بود که ملت ایران با انقلاب اسلامی، کشور را از سلطه‌ی بی چون و چرای آمریکایی‌ها خارج کرد.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای افزودند: انقلاب اسلامی نه‌تنها ایران را از دست آمریکایی‌ها خارج کرد بلکه روحیه‌ی مقاومت و ایستادگی در مقابل سلطه‌ی آمریکا را در منطقه و حتی خارج از منطقه گسترش داد.


ایشان خاطرنشان کردند: آمریکایی‌ها عامل اصلی شکست سیاست «تشکیل خاورمیانه‌ی بزرگ» و مسلط کردن رژیم صهیونیستی بر امور منطقه و همچنین ناکامی‌های خود در یمن، سوریه، عراق و فلسطین را، جمهوری اسلامی ایران می‌دانند، بنابراین دشمنی آنها با ملت ایران اساسی و عمیق است و هنگامی این دشمنی به پایان می‌رسد که آنها بتوانند سلطه‌ی خود را بر ایران احیا کنند.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در ادامه به بیان دلایل «سلطه‌ی طولانی‌مدت انگلیس و سپس آمریکا بر ایران» پرداختند و گفتند: انگلیسی‌ها و آمریکایی‌ها در این کشور سنگرهایی را ایجاد کرده بودند که به‌واسطه‌ی آن سنگرها، ادامه‌ی سلطه‌ی خود را امکان‌پذیر می‌کردند اما انقلاب اسلامی به‌دست جوانان انقلابی، این سنگرها را نابود کرد و سنگرهای جدیدی برای حفاظت از جمهوری اسلامی و منافع ملت به‌وجود آورد.


ایشان خاطرنشان کردند: آمریکایی‌ها اکنون با برنامه‌ریزی و با استفاده از ابزار دیپلماسی، به‌دنبال آن هستند تا سنگرهایی را که تخریب شده بود، ترمیم کنند و سنگرهای انقلاب را از بین ببرند.
رهبر انقلاب اسلامی گفتند: «رژیم مستبد و طاغوتی پهلوی» مهم‌ترین سنگر آمریکا در ایران بود اما انقلاب اسلامی، حکومت پادشاهی و حاکمیت شخصی را ریشه‌کن کرد و به جای آن سنگر مستحکمی به نام «حاکمیت مردم» را بنا نهاد.
ایشان «ترس از قدرت‌ها به‌ویژه آمریکا» را یکی دیگر از سنگرهای زمینه ساز سلطه دانستند و خاطرنشان کردند: برخلاف دوران طاغوت اکنون در جمهوری اسلامی، هیچ فرد آگاه، مطلع و متکی به ارزش‌های دینی از آمریکا نمی‌هراسد.

 


حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با اشاره به اینکه امروز هم ممکن است عده‌ای از آمریکا بترسند، افزودند: ترس طاغوت از آمریکا عقلایی بود زیرا در مقابل آمریکا پشتوانه‌ای نداشت اما در جمهوری اسلامی، ترس از آمریکا غیرعقلایی است زیرا جمهوری اسلامی از پشتیبانی ملت بزرگ ایران برخوردار است.
ایشان یکی دیگر از راه‌های سلطه‌ی آمریکا را «تزریق بی‌اعتمادی به خود و نبود روحیه‌ی اعتماد به نفس ملی» برشمردند و گفتند: با پیروزی انقلاب، این سنگر سلطه‌پذیری به سنگر بزرگ «ما می‌توانیم» تبدیل شد.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای «جدایی دین از سیاست» را یکی دیگر از سنگرهای آمریکا برای سلطه بر ایران دانستند و افزودند: انقلاب اسلامی این سنگر را نیز نابود کرد.
رهبر انقلاب اسلامی در ادامه‌ی سخنانشان منظور صریح خود را از کلمه‌ی دشمن، «آمریکا» دانستند و افزودند: سیاستمداران آمریکایی و وزارت خزانه‌داری این کشور از یک‌طرف تحریم را با روش‌های خاص و پیچیده، عملاً حفظ می‌کنند و با دشمنی محض از تهدید به تحریم سخن می‌گویند و از طرف دیگر در کاخ سفید سفره‌ی هفت‌سین می‌اندازند و با روش‌های «بچه‌گول‌زن»، در پیام نوروزی برای اشتغال جوانان ما دلسوزی می‌کنند!
ایشان خاطرنشان کردند: علت این رفتار دوگانه آن است که مقامات آمریکایی، هنوز ملت هوشیار ایران را نمی‌شناسند و نمی‌دانند این ملت فهیم، اهداف و شیوه‌های پیدا و پنهان دشمنان خود را به‌خوبی درک می‌کند.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای سپس با تصریح اینکه ما با مردم آمریکا مثل همه‌ی ملت‌های دیگر مشکلی نداریم بلکه با سیاست‌های خصمانه‌ی این کشور مقابله می‌کنیم، به بیان واقعیت‌هایی پرداختند که توجه به آنها، راه صحیح حرکت کشور را مشخص می‌کند.
«سرمایه‌ها و ظرفیت‌های طبیعی و انسانی فراوان برای پیشرفت فوق‌العاده‌ی درون‌زا، فرصت‌های بین‌المللی، و قدرت اثرگذاری در منطقه و در مواردی در سطح جهان»، اولین واقعیتی بود که رهبر انقلاب به آن اشاره کردند.
ایشان، «دشمنی واضح آمریکا با ملت ایران و نظام اسلامی» را واقعیت دیگری برشمردند که ادامه‌ی تهدیدهای مکرر آمریکایی‌ها و تلاش بی‌وقفه‌ی آنها برای جلوگیری از بهره‌مندی ایران از نتایج برجام، از نشانه‌های آشکار آن است.

 


حضرت آیت‌الله خامنه‌ای افزودند: چند ماه مانده به انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، نامزدهای انتخابات، با یکدیگر در بدگویی به ایران، مسابقه گذاشته‌اند، ضمن اینکه هیچ تضمینی وجود ندارد که دولت بعدی به همین تعهدات اندک برجام هم پایبند باشد، آن‌وقت هرگاه از دشمنی آمریکا سخن گفته می‌شود عده‌ای در داخل پریشان و مضطرب می‌شوند.


سومین واقعیتی که رهبر انقلاب به آن اشاره کردند «نامحدود نبودن ابزارهای دشمنی آمریکا با ملت ایران» بود.
ایشان خاطرنشان کردند: آمریکایی‌ها، سه ابزار اساسی و تأثیرگذار دارند: «تبلیغات»، «نفوذ» و «تحریم».
رهبر انقلاب با تمرکز بر موضوع تحریم افزودند: واقعیت آن است که دشمن احساس می کند تحریم‌ها در ضربه زدن به ایران مؤثر است البته رفتار ما هم در تقویت این احساس تأثیرگذار بوده است.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در همین زمینه افزودند: در برهه ای در داخل، ضررها و ضربات تحریم را بزرگنمایی کردیم همچنانکه در مقطعی درباره آثار برداشته شدن تحریم‌ها هم بزرگنمایی شد در حالیکه تاکنون اتفاقی در این زمینه نیفتاده و اگر وضع به همین منوال پیش رود، اتفاقی هم نخواهد افتاد.


رهبر انقلاب پس از اثبات تمرکز اصلی دشمن بر مسئله تحریم، یک سؤال اساسی مطرح کردند: راه صحیح مقابله با این «ابزارِ فشار و خصومت» چیست؟
 ایشان در پاسخ، با اشاره مجدد به دو راهی دروغینی که آمریکایی‌ها در مقابل این سؤال ارائه می‌کنند یعنی «تسلیم» یا «فشار و تحریم» افزودند: البته یک دو راهی واقعی در این زمینه وجود دارد. یا مشکلات تحریم را صرفاً تحمل کنیم یا با تکیه بر اقتصاد مقاومتی، ایستادگی کنیم و بر مشکلات فائق آییم.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای سپس با تمرکز بر مفهوم شعار سال «اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل» خاطرنشان کردند: دولت البته کارهایی از جمله تشکیل ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی انجام داده و از نتایج خوبی از جمله مثبت شدن تراز بازرگانی و کاهش واردات خبر می دهد اما لازم است در این زمینه کارهای اساسی انجام شود.

 


رهبر انقلاب با تأکید بر ضرورت مشخص شدن و ترسیم نقشه راه با بیان ده پیشنهاد اساسی برای اقدام و عمل در زمینه اقتصاد مقاومتی، به سخنانشان ادامه دادند.
پیشنهاد اول ایشان، «شناسایی و تمرکز بر فعالیتها و زنجیره‌های مزیت دار اقتصادی» است تا از این طریق، راههای متعدد دیگری در تحکیم و رونق اقتصادی گشوده شود.
«احیا و به حرکت درآوردن تولید داخلی»، دومین پیشنهاد اساسی رهبر انقلاب به مسئولان برای اقدام و عمل در روند اقتصاد مقاومتی است.
ایشان افزودند: برخی گزارشها حاکیست شصت درصد امکانات تولید داخلی یا تعطیل است یا زیر ظرفیت کار می کند. دولت می تواند با تعامل با کارشناسان و اقتصاد دانان منتقد، تولید داخلی را زنده کند.
«خودداری جدی ازخریدهای خارجی که قدرت تولید داخلی را تضعیف کند» و «مدیریت پولها و منابع مالی ایران که از خارج وارد کشور می‌شود»، دو پیشنهاد کاربردی دیگر حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به مسئولان اجرایی است.


ایشان افزودند: البته تاکنون پولهای ایران با شیطنت آمریکایی‌ها و تحت تأثیر برخی عوامل دیگر به داخل نیامده اما به هرحال باید مراقب بود این منابع مالی صرف اسراف و خریدهای بی مورد نشود و هدر نرود.
پنجمین پیشنهاد رهبر انقلاب برای اقدام و عمل مسئولین، «دانش بنیان شدن بخشهای مهم اقتصادی» است.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای خاطرنشان کردند: استعداد ایرانی که می تواند یک موشک را از فاصله ۲ هزار کیلومتری با خطای چند متری به هدف بزند حتماً می تواند در صنایع مهم دیگر هم از جمله نفت و گاز و تولید موتور خودرو و هواپیما و قطار، نوآوری و خلاقیت کند که دولت باید زمینه این کار را فراهم کند.
«بهره برداری از بخشهایی که قبلاً در آنها سرمایه گذاری کلانی شده است مانند پتروشیمی و ساخت نیروگاه»، و «مشروط شدن همه معاملات خارجی به انتقال فناوری به داخل ایران»، ششمین و هفتمین پیشنهاد رهبر انقلاب برای پیشرفت و استحکام اقتصادی کشور است.


ایشان همچنین با انتقاد از جنجالهای سیاسی و روزنامه ای درباره «فساد» افزودند: پیشنهاد هشتم برای اقدام و عمل در چارچوب اقتصاد مقاومتی، «مبارزه جدی و واقعی با فساد، ویژه خواری و قاچاق» است که ضربات جدی به اقتصاد کشور می زند.
«افزایش بهره وری انرژی» که می تواند در روندی مشخص باعث صرفه جویی صد میلیاردی بشود و «نگاه ویژه و حمایتی به صنایع متوسط و کوچک» برای ایجاد اشتغال و تحرک اقتصادی، آخرین موارد از پیشنهادهای دهگانه حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به مسئولان اجرایی برای تحقق شعار سال یعنی «اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل» است.
ایشان افزودند: البته کارهای دیگری نیز می توان در این مسیر انجام داد اما اگر این ده نکته، عملیاتی شود در کشور حرکتی انقلابی، بزرگ و رو به پیشرفت آغاز می‌شود که اقتصاد ایران را مصونیت می بخشد و تأثیر تحریم‌ها را کاملاً کاهش می دهد.


رهبر انقلاب تأکید کردند: در صورت اجرای این حرکت منطقی و انقلابی، دیگر کسی در مقابل تحریم‌ها نخواهد لرزید و نیازی نیست برای جلوگیری از تحریم‌های آمریکا، از اصول و مبانی و ارزشها و خطوط قرمز ایران صرف‌نظر کند و کوتاه بیاید.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با اشاره به ضرورت کمک مردم و کارشناسان سیاسی و اقتصادی به دولت، و هماهنگی و هم فکری سه قوه افزودند: امیدواریم در پرتو اقدام و عمل برای تحقق اقتصاد مقاومتی، دولت بتواند در پایان سال جاری از احیاء چند هزار کارخانه و کارگاه «صنعتی، تولیدی و کشاورزی» گزارشی عینی به مردم بدهد و مردم هم این اقدامات را احساس کنند و اعتماد و اطمینان یابند.


رهبر انقلاب همچنین «انقلابی عمل کردن» را زمینه ساز موفقیتهای سه دهه اخیر برشمردند و با تأکید مجدد بر ضرورت تجلیل و قدردانی از نیروهای انقلابی و حزب اللهی خاطرنشان کردند: دستاوردهای دانشمندان شهید هسته‌ای، موفقیتهای شهید طهرانی مقدم در بحث موشکی، کاظمی درسلولهای بنیادی، شهید آوینی و مرحوم سلحشور در مسائل فرهنگی، نشان دهنده این است که روحیه و تفکر انقلابی چگونه گره‌ها را می گشاید و موفقیت ساز می‌شود.
رهبر انقلاب اسلامی در بخش پایانی سخنانشان مسائل فرهنگی را بسیار حائز اهمیت خواندند و افزودند: بار دیگر به مسئولان تأکید می کنم از مجموعه‌های خود جوش مردمی که در سراسر کشور مشغول کار فرهنگی هستند، حمایت کنند.


ایشان افزودند: این مجموعه‌ها باید روز به روز توسعه یابد و دستگاههای فرهنگی بجای اینکه آغوش خود را به روی کسانی باز کنند که اسلام و انقلاب و ارزشها را قبول ندارند، به حمایت از بچه مسلمانها و نیروهای مومن، انقلابی و حزب‌اللهی بپردازند.
رهبر انقلاب خطاب به جوانان میهن نیز خاطرنشان کردند: «کشور»، و «امروز و فردا» مال شماست، و اگر با ایمان و خودباوری در میدانها حضور داشته باشید و حرکت کنید، آمریکا و بزرگتر از آمریکا هیچ غلطی نمی توانند بکنند.
ایشان همچنین با اشاره  به درگذشت عالمِ مجاهد و مبارز و خدمتگزارِ با اخلاص بارگاه رضوی، مرحوم آیت‌الله واعظ طبسی، فقدان این روحانی انقلاب و مبارز را ضایعه‌ای بزرگ خواندند.



:: برچسب‌ها: حرم ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : دانشجو
تاریخ : سه شنبه 3 فروردين 1395
روایت یک مدافع حرم از وضعیت اسفناک کودکان سوری

دانا نوشت: صدای انفجار که به گوش می رسد، دخترک، دست برادر کوچکش را می گیرد و هر دو، دوان دوان به سمت خرابه ای می روند، تا شاید جان پناهی برای خود پیدا کنند، گرد و غبار به هوا برمی خیزد و آسمان بالای سرشان تیره و تیره تر، انفجاری دیگر رخ می دهد، آتش اطرافشان را فرا می گیرد و دخترک روسری خود را محکمتر می کند و باز به خرابه ای دیگر پناه می برند، شاید هفت سالش بیشتر نباشد اما پس ازقتل و عام خانواده اش توسط مزدوران غربی، همان داعش که دست پرورده اسرائیل و امریکا است، حالا او مادر و پدری دلسوز برای بردار چهار ساله خود شده و اینجا شهری است در سوریه به نام الحاضر.

 

یکی از مدافعان حرم در گفت و گو با خبرنگار رودآور می گوید: کاش بودید کودکان سوری، به ویژه دختران کوچک که در شهری به اسم الحاضر هستند را با چشمان خود مشاهده می کردید، می دیدید که چه طور؛ صبح، ظهر، عصر و یا حتی شب ها در بیابان و خانه های ویران شهر، در تاریکی شب به سمت خودروهای در حال حرکت شتابان می دوند و تنها طلب آب و غذا می کنند.

 

وی اظهار کرد: گاهی می شود که حتی چند شبانه روز غذایی نخورده اند، صورت هایشان همچون قرص ماه در آخر ماه، به زردی می رود، دست هایشان لرزان و پاهایشان هر روز از گرسنگی و ضعف سست تر می شود، آنان برای زنده ماندن به این سو و آن سو می دوند تا شاید از خرابه ها غذایی بیابند، اما دریغ که نمی دانند به کدامین گناه این چنین باید قربانی تاخت و تازهای تکفیری های داعشی جنایتکار شوند.

این مدافع حرم می افزاید: آن کودکان مظلوم، بی پناه و رنج دیده ی شیعه و سنی، آواره مطامع شیطانی و دنیا طلبی ابرقدرت ها شدند که نقش خودشان را توسط فریب خورده های جبهه النصره و فرزند ناخلف آل سعود یعنی داعش بازی می کنند.

 

وی ادامه می دهد: کودکان سوری با چهره هایی معصوم، دمپایی هایی پاره پاره شده، تنی لرزان از سرما، زمستان سخت را پشت سر گذاشتند، نه زندگی، نه خانواده و نه سرپناهی، تنها به مانند شیرزنان دشت کربلا با الهام گرفتن از حضرت زینب(س) استوار ایستاده اند، کودک هستند اما پر اراده، با آن همه بی پناهی دو انگشت دست هایشان را به نشانه پیروزی بالا گرفته اند و به غیرت نداشته و بر باد رفته آل سعود طعنه می زنند.

 

این مدافع حرم عنوان کرد: گاهی امید این کودکان زجر کشیده رزمنده های سوری است تا نیم و یا تمامی غذاهای خودشان را به آنان دهند.

وی افزود: وضعیت بهداشتی و درمانی، به ویژه کمبود و یا نبود آب بحرانی است، اما عجیب، مدارس در روستاها، زیر غرش توپ و تانک هم هنوز دائر است و  در آن جا کلاس های درس برگزار می شود.

این مدافع حرم می گوید: باید از کودکان سوری آموخت که با این همه درد و رنج های بسیار، زمانی که به آنان می رسیم، با خنده استقبال کرده و با زبان عربی و لهجه کودکانه خود می گویند: «اللهم احفظ خامنه ای».

وی با بیان اینکه پشت این خنده های کودکانه و معصومانه هزاران نگرانی، امید و آرزو نهفته است، ادامه می دهد: خدا می داند که آینده آن دخترک با چشم های زیبا و آبی چه می شود و یا تکلیف آن هایی که پدران و مادرانشان یا کشته شدن و یا در محاصره دشمن هستند چه می شود؟

این مدافع حرم در سوریه تصریح کرد: با وجود کودکان سوری قربانی زیاده خواهی های استکبار جهانی و مطامع شیطانی غرب و امریکا می شوند، همچنان خوشحال هستند که صف اول مقاومت و خاکریز اول جنگ با کفار در کشور آن ها است و سرافرازانه ایستاده اند و قد می کشند.

 

به گزارش رودآور، با گذشت بیش از چهار سال از آغاز جنگ در سوریه و هجوم خانمانسوز گروه های تکفیری، داعشی و با وجود حمایت های همه جانبه غرب به ویژه امریکا و اسرائیل از داعش و تجهیز کردن گروه های تکفیری از تجهیزات جنگی گرفته تا نیروهای آموزش دیده و ترویستی، این جبهه مقاومت است که عزتمند و مقتدر همچون کوه در برابر طوفان های سهمگین داعش ایستادگی می کند.

 

کودکان و زنان بی پناه سوری در این جنگ قربانیان اصلی هستند و از آنجا که اگر جبهه مقاومت در سوریه نبود، بی تردید کشور ما نیز همچون عراق، افغانستان و سوریه مورد آماج حمله های وحشیانه داعش قرار می گرفت، این وظیفه ما است تا با کمک های معنوی و مادی خود به قلب های تپنده و کوچک این کودکان امیدی دیگر دهیم، دستانشان را به نرمی بفشاریم و بگویم احسنت به این همه غیرت مردانه  و شیرزنانه یتان.



:: برچسب‌ها: مدافع حرم ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : دانشجو
تاریخ : سه شنبه 3 فروردين 1395
سیدحسن نصرالله امشب با «المیادین» گفتگو می‌کند
دبیرکل حزب الله لبنان روز دوشنبه (۲ فروردین) در مصاحبه با شبکه تلویزیونی «المیادین» در خصوص موضوعات مختلف صحبت می کند.
 
 به گزارش مهر به نقل از شبکه المنار، سیدحسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان امروز دوشنبه (۲ فروردین) با شبکه تلویزیونی «المیادین» گفتگو و به مسائل مختلف خواهد پرداخت.
 
سیدحسن نصرالله در این گفتگوی تلویزیونی به موضوعات متعدد از جمله خروج جزئی نیروهای روسیه از خاک سوریه می پردازد. وی همچنین در خصوص احتمالات جنگ رژیم صهیونیستی علیه لبنان و واکنش مورد انتظار حزب الله به هرگونه تجاوز جدید این رژیم سخن خواهد گفت.
 
سیدحسن نصرالله همچنین به علل هجمه رژیم سعودی علیه حزب لله و رهبران آن و اقدام شورای همکاری خلیج فارس و اتحادیه عرب در تروریستی خواندن حزب الله نیز خواهد پرداخت. انتظار می رود دبیرکل حزب الله لبنان به سوالات متعلق پیرامون دورنمای این رابطه متشنج و فشارها علیه حزب الله پاسخ دهد.
 
این گفتگو به اوضاع داخلی لبنان نیز اهتمام داشته و دبیرکل حزب الله در خصوص موضوع ریاست جمهوری این کشور سخن خواهد گفت. قرار است این گفتگو امشب ساعت بیست و سی به وقت بیروت (۲۳ به وقت تهران) پخش شود.


:: برچسب‌ها: سیدحسن ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : دانشجو
تاریخ : سه شنبه 3 فروردين 1395
خانه کوچک ؛ نگاهی بزرگ

سریال«خانه کوچک» که هم اکنون ازشبکه نمایش، هر شب پخش می شود یکی ازسریال های محبوب سالهای قبل از انقلاب بود که هم در ایران و هم در دیگر کشورها مخاطبان بی شماری داشت. 

این سریال تلویزیونی محصول کشور امریکا است که بر اساس رمان «لورا اینگلز وایلدر» بین سال های ۱۹۷۴ تا ۱۹۸۳ ساخته شده که در همان سالها هم از شبکه ان بی سی پخش می‌شده است.

این سریال، داستان خانواده‌ای کشاورزی به نام «چارلز اینگلز» را روایت می کند که به همراه زن و سه دختر کوچک خود در قرن نوزدهم در روستایی به نام والنات گرو زندگی می کند. 

«لورا اینگلز» دختر وسطی خانواده، قهرمان اصلی این سریال است و سریال در هر بخش، به قصه جداگانه ای می پردازد که معمولا خانواده اینگلز به نوعی در آن حضور دارند.

«خانه کوچک» داستان واقعی زندگی لورا اینگلز است که از رمانی به همین نام به سریالی حدود 200 قسمتی تبدیل شده است و قسمت اعظمی از این سریال قبل از انقلاب نیز از تلویزیون ملی پخش شده است و بسیاری از نوجوانان و کودکان دیروز ، هنوز هم خاطرات خوبی از این سریال به یاد دارند. 

در این سریال بازیگرانی همچون مایکل لندون ( پدر خانواده)، کارن گراسل ( مادر خانواده) ، ملیسا گیلبرت (لورا)، ملیسا سو اندرسون(مری) حضور دارند که هم اکنون به جز نقش پدر که علاوه بر بازیگری ، تهیه کنندگی این سریال را هم برعهده داشت در قید حیات هستند. مایکل لندون در سال 1991 به دلیل بیماری سرطان از دنیا رفت اما ملیسا گیلبرت و ملیسا سو اندرسون هم اکنون نیز در حوزه بازیگری فعال هستند و تاکنون نیز جوایزی را هم کسب کردند. 

«خانه کوچک» در داستان های ساده و صمیمی که در هر بخش خود روایت می کند تلاش دارد تا حس همدلی و انسانیت را در یک جامعه کوچکی مثل دهکده والنات گرو تقویت کند. انسانیتی که متاسفانه هر چه بشر با دنیای ماشینی و تکنولوژی بیشتر آشنا شد از آن بیشتر فاصله گرفت. 

خانواده 5 نفره چارلز اینگلز ، یک خانواده پرتلاش و صمیمی هستند که همه با سخت کوشی در ساختن خانه کوچک خود سهیم بودند. تقسیم کار و رسیدگی به امور خانه و مزرعه در این خانه به خوبی به چشم می خورد و دختران اینگلز با وجود سن کم اما در انجام امور خانه مشارکت دارند و روح مشارکت و ذوق در انجام وظیفه، علی رغم مشق و تحصیل بچه ها؛ همچنان دیده می شود. 

احترام به والدین و توجه والدین به مشکلات بچه ها ، از جمله مسائل تربیتی است که نویسنده اثر در این سریال مورد توجه قرار داده است و روح همکاری و کمک به همنوعان در بخش، بخش این سریال ؛ با قصه هایی که تعریف می شود به خوبی نمایان است. جالب توجه اینکه خانواده اینگلز با توجه به اینکه محور اصلی سریال هستند همیشه در حل مشکلات افراد دهکده پیش قدم هستند و با دلسوزی و چاره جویی هایی که انجام می هند سهم عمده ای در گره گشایی مشکلات افراد دهکده دارند. این همکاری و تلاش برای حل مشکلات همسایگان ، یکی دیگر از مسائل آموزشی است که رمان «خانه کوچک» در روایت آن تاکید دارد. 

گره گشایی در سریال خانه کوچک به گونه ای طراحی شده است تا همکاری و توجه به «قدرت جمعی» به خوبی خودنمایی کند و فاصله گرفتن از جمع و خود را تافته جدا بافته از جمع دانستن ، مطرود و شکننده تلقی می شود.

شاید یکی از مسائلی که در این سریال کمتر از سوی سازندگان آن مورد توجه قرار گرفته این است که برخی از خانواده هایی که قصه آنان در یک قسمت روایت می شوند دیگر ما آنان را جزو افراد دهکده نمی بینیم و کاربرد آنان گویا فقط برای یک بخش بوده است! 

لحن صمیمی سریال ، انتخاب بازیگران ، بازیهای خوب و از همه مهمتر ، دوبله عالی و صداهای به جا و ماندگار این مجموعه ، نقش بسیار مهمی در جذب مخاطب این سریال – چه قبل از انقلاب و چه هم اکنون – داشته است.

نویسنده در خلال خُرده داستان هایی که تعریف می کند نگاهی هم به مشکلات و مصائب دوران زندگی چارلز اینگلز ( قرن نوزدهم ) مثل حضور سرخ پوستان و اخراج آنان از زمین های آب و اجدادی، بحث طاعون ، جنگ های ایالتی ، فقر ، بیکاری و .... داشته است.

«خانه کوچک» اگر چه کوچک است اما روح بزرگی را در مخاطب گوشزد می کند و آن حس انساندوستی برای حل مشکلات همنوعان خود است تا بتوان با عشق و محبت ، خانه بزرگتری از امید ، عاطفه و انسانیت بنا کرد.

 

Portfolio image


:: موضوعات مرتبط: سرگرمی , ,
:: برچسب‌ها: خانه کوچک ؛ نگاهی بزرگ ,
|
امتیاز مطلب : 6
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
نویسنده : دانشجو
تاریخ : جمعه 28 اسفند 1394
سردار سلیمانی: تحریم‌ها دهها برابر هم شود، ایران حمایتش از فلسطین را قطع نمی‌کند
 
 
در دیدار با هیاتی از حماس مطرح شد
 

سردار سلیمانی: تحریم‌ها دهها برابر هم شود، ایران حمایتش از فلسطین را قطع نمی‌کند/ چندسال قبل عده‌ای شعار "نه غزه نه لبنان" سر دادند، آنها اکنون کجا هستند؟

گروه سیاسی - رجانیوز: یک شبکه لبنانی از دیدار هیأت حماس که بهمن‌ماه به تهران آمد با سردار قاسم سلیمانی خبر داد و گفت که وی اعلام کرده که اگر تحریمها علیه ایران دهها برابر هم شود، ایران دست‌ از حمایت فلسطین برنخواهد داشت.

به گزارش رجانیوز، طی سه ماه اول سال 2016 تلاش‌ها برای نزدیک‌تر شدن حماس به ایران آغاز شد.

بر اساس گزارش «المیادین»، «موسی ابو مرزوق» عضو ارشد حماس مسئولیت این وظیفه را بر عهده داشت و با سفر به بیروت به صورت محرمانه با مسئولان ایرانی و حزب الله دیدار کرد؛ در همین حین بود که فایل صوتی از گفت‌وگوی ابومرزوق با یکی دیگر از مسئولان این جنبش به بیرون درز پیدا کرد وی دراین نوار صوتی حمایت ایران از فلسطین را «دروغ بزرگ» توصیف کرد و تهران را متهم کرده بود از حماس برای برقراری روابط با طرف های دیگر استفاده می‌کند. گروه نزدیک به ایران در داخل حماس تلاش کرد این موضوع را مهار کند تا شکاف اختلافات عمیق‌تر نشود.

ابومرزوق به بیروت بازگشت و تلاش کرد با مسئولان ایرانی دیدار کند اما یک پیام واضح دریافت کرد: «بازی تمام شد».

اما پایان بازی، پایان تلاش‌ها برای نزدیکی با تهران نشد و هیاتی از حماس به ریاست «محمد نصر»، «اسامه حمدان» به همراه دیگر گروه‌های فلسطینی راهی ایران شدند تا در جشن پیروزی انقلاب اسلامی شرکت کنند.

یک عضو حماس: تنها کشور قادر به حمایت از مقاومت ایران است

بر اساس این گزارش، هیات فلسطینی با تعداد زیادی از مسئولان ایرانی از جمله علی شمخانی رئیس شورای عالی امنیت ملی، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی دیدار کرد اما دیدار بارزتری که علنی شد دیدار با قاسم سلیمانی فرمانده کل سپاه قدس بود.

المیادین به نقل از منابع آگاه نوشت در دیدارهای میان هیات حماس سلیمانی درباره تصویری کامل از مرحله آینده صحبت و اعلام شد شرایط قبل از 2011 که روابط بر پایه آنها بنا شده بود، ممکن نیست که با همان شروط و قواعد ادامه یابد. یک منبع حماس به المیادین گفت: جهان از زمان بهار عربی تغییر کرده است نه ایران، آن ایران است و نه حماس، آن حماس است اما تهران و حماس هر دو به دنبال حضور یک مقاومت قوی در فلسطین برای مقابله با تعرض‌های اسرائیلی هستند و به همین دلیل باید پایه‌های جدیدی در روابط وضع شود.

 این عضو حماس افزود: طی سال‌های گذشته اشتباهات بسیاری رخ داده که برخی از آنها از جانب حماس و برخی از جانب ایران بوده اما ما هر دو طرف می‌دانیم که مقاومت در خطر است و ما می‌دانیم تنها کشور قادر به حمایت از مقاومت، ایران است و تجربه این را ثابت کرده است.

دیدار هیأت حماس با سردار سلیمانی

بر اساس این گزارش، سلیمانی در ادامه به تفصیل درباره واقعیت مقاومت و دیدگاه ایران نسبت به آن صحبت کرد و بر اساس اعلام منابع آگاه سلیمانی از سخنان ابومرزوق بسیار ناراحت بوده است زیرا ابومرزوق در تماس مستقیم با ایران بوده و بهتر از هر کسی می‌داند که ایران در سخت‌‌ترین شرایط هم از حمایت مقاومت دست برنداشته است.

از جمله مسایلی که سلیمانی در دیدار با هیات فلسطینی مطرح کرده به این شرح بوده است:

موضع جمهوری اسلامی ایران درباره فلسطین چه قبل از توافق هسته‌ای چه بعد آن ثابت و راسخ و بدون تغییر بوده؛ ما با صدای بلند تاکید می‌کنیم که مذاکرات با غرب فقط درباره موضوع هسته‌ای بوده نه هیچ موضوع دیگری. محمد جواد ظریف وزیر خارجه فقط یک ماموریت مشخص شده و واضح داشت و این ماموریت توافق هسته‌ای بود؛ در برابر شما تاکید می‌کنم حتی اگر فشارها و تحریم ها را دهها برابر علیه ما افزایش دهند ما از آرمان فلسطین دست برنمی‌داریم به همین دلیل کنگره بر موضع ضد ایرانی خود علیه ایران اصرار داد و تهران را حامی تروریسم و فلسطین می‌داند.



سردار سلیمانی: درباره فلسطین با آمریکا مذاکره نمی‌کنیم

سلیمانی در ادامه گفت: همانگونه که می‌دانید، برخی می‌گویند ما از فلسطین برای منافع خود حمایت می‌کنیم اما آنچه از آغاز انقلاب تا کنون مبرهن بوده این است که ما بر سر مساله فلسطین حاضر به مذاکره یا رسیدن به تفاهم با آمریکا نبوده‌ایم. به شما تاکید می‌کنم که حمایت از فلسطین ادامه دارد اما در برخی اوقات این حمایت به دلیل شرایط و اوضاع اقتصادی کمی کاهش داشته اما این فقط به خاطر شرایط بوده نه تغییر مواضع سیاسی.

سردار سلیمانی افزود کشورش مخالف با حمایت دیگر کشورهای اسلامی از مقاومت فلسطین نیست، وی گفت: ما علیه دیگر کشورهای اسلامی حامی شما نیستیم بلکه دست تمام کسانی که به شما کمک می کنند را می‌فشاریم؛ مشکلی با این موضوع نداریم و از این کمک‌ها استقبال می‌کنیم و از همراهیشان با مقامت خوشحال می‌شویم.


وی افزود: مشکلات ما با عربستان تمام خواهد شد کسانی که با این و آن متحد شدند ضرر خواهند کرد، همگان به یاد خواهند آورد که چه کسی در کنار چه کسی ایستاده است، نبرد شما طولانی مدت است باید تمام جهان اسلام از شما حمایت کنند، می‌خواهیم که فسلطین قوی باشد.

سلیمانی در پایان گفت: در ایران، زمانی که مسئله، «فلسطین» باشد، همه انقلابی هستند، همگان فلسطین را دوست دارند فلسطین حتی در داخل ایران هم (موضوعی) اساسی است. چند سال پیش شعار «نه غزه نه لبنان؛ جانم فدای ایران» را سر دادند؛ از شما می‌پرسم اینها اکنون کجا هستند. ما این را در قاموس سیاسی خود ثبت کردیم. کسانی که هرگونه شعاری در مخالفت با حمایت ما از فلسطین سر دهند در هیچ پست سیاسی نخواهند بود و در راس تصمیم‌گیرندگان کلان کشور جای نخواهند داشت. کجا ممکن است چنین چیزی اتفاق بیفتد؟.



:: موضوعات مرتبط: اخبار و سیاست , ,
:: برچسب‌ها: سردار سلیمانی ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : دانشجو
تاریخ : پنج شنبه 27 اسفند 1394
اوباما: عربستان «مفت‌خور» است؛ شاهزاده سعودی: اوباما ما را غافلگیر کرد
اوباما: عربستان «مفت‌خور» است/ شاهزاده سعودی: اوباما ما را غافلگیر کرد/ اعتراض به نزدیکی آمریکا به ایران
به دنبال مصاحبه اوباما با مجله آتلانتیک، رئیس سابق سازمان اطلاعات عربستان و سفیر سابق این کشور در آمریکا و انگلیس نامه سرگشاده‌ای منتشر کرده است.
 
ترکی الفیصل اوباما: عربستان «مفت‌خور» است/ شاهزاده سعودی: اوباما ما را غافلگیر کرد/ اعتراض به نزدیکی آمریکا به ایران
 

به گزارش جام نیوز، شاهزاده ترکی الفیصل امروز(دوشنبه)‌ اظهارنظرهای باراک اوباما در مصاحبه با نشریه آتلانتیک را که در آن از برخی کشورها از جمله عربستان به عنوان "مفت خور" یاد کرده بود، محکوم کرده و گفت، این اظهارنظرهای اوباما "ما را غافلگیر کرد".

 
باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا در مصاحبه چند روز پیش خود با مجله آتلانتیک از عربستان سعودی به عنوان یک "مفت خور" در سیاست خارجی آمریکا یاد و از این کشور به دلیل حمایت از بی تحملی مذهبی و عدم سازش با ایران انتقاد کرد.
 
به دنبال این مصاحبه شاهزاده ترکی الفیصل، رئیس سابق سازمان اطلاعات عربستان و سفیر سابق این کشور در آمریکا و انگلیس در نامه سرگشاده‌ای که از سوی نشریه انگلیسی زبان "Arab News" منتشر شد، عنوان کرد: نه آقای اوباما، ما مفت خور نیستیم.
 
ترکی الفیصل از حمایت ریاض از شورشیان سوریه در جنگ با گروه تروریستی داعش، کمکهای انسان‌دوستانه این کشور به پناهجویان در منطقه و ایجاد ائتلاف ضد تروریسم در میان برخی کشورهای مسلمان به عنوان دلایل خود نام برد.
 
روابط میان عربستان و آمریکا به عنوان دو هم‌پیمان قدیمی از زمان بالا گرفتن بهار عربی در سال 2011 و از هنگامی که ریاض واشنگتن را متهم کرد به این که تلاش کافی برای جلوگیری از سرنگون شدن حسنی مبارک در مصر انجام نداده است رو به سردی رفت.
 
به نوشته ایسنا، اوباما در مصاحبه خود اظهار کرد، اعتقاد ندارد که آمریکا می تواند بدون تعهد بزرگ نیروهای زمینی به نتیجه‌ای معنادار در سوریه دست پیدا کند و این که رقابت میان ریاض و تهران به دامن زدن به جنگهای نیابتی در منطقه کمک کرده است.
 
اگر چه شاهزاده ترکی الفیصل در حال حاضر هیچ سمت رسمی در عربستان ندارد اما عمده دیدگاه‌های وی بازتاب دیدگاه‌های شاهزاده‌های ارشد عربستان تلقی شده و بر حلقه‌های سیاست خارجی عربستان تاثیرگذار هستند.
 
ترکی الفیصل در نامه خود از اوباما پرسیده است:‌ آیا شما به حدی به ایران روی آورده‌اید که 80 سال دوستی مداوم ما با آمریکا را با رهبرانی در ایران که همچنان از آمریکا به عنوان بزرگترین دشمنشان یاد می‌کنند و به مسلح کردن و تامین و پشتیبانی شبه‌نظامیان در جهان اسلام و جهان عرب ادامه می دهند برابر کرده‌اید. 
 


:: موضوعات مرتبط: اخبار و سیاست , ,
:: برچسب‌ها: اوباما , عربستان , ملک الفیصل , عربستان مفت خور ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : دانشجو
تاریخ : پنج شنبه 27 اسفند 1394
راهنمای کلی برای گزینش گوشی هوشمند جدید

 

از نظر عمر باتری و کیفیت دوربین، فهرست مشخصات می تواند کمی گول زننده باشد. بهتر است بررسی هایی صورت گرفته درباره گوشی هوشمند مد نظر خود را مطالعه کنید تا با کارکرد این اجزا در دنیای واقعی بیشتر آشنا شوید.

موبنا، محمد مهدی حیدرپور - گوشی هوشمند از جمله ابزارک های دنیای پیشرفته امروز است که زندگی بدون آن برای بسیاری از مردم بسیار دشوار به نظر می رسد. به گفته کارشناسان، ما حدود ۱۵۰ بار در روز تلفن همراه خود را چک می کنیم. برای این که احساس صمیمت بیشتری با یک ابزارک داشته باشید باید اطمینان حاصل کنید که هنگام کار کردن با آن راحت هستید. اما چگونه می توانید در بازار امروز گوشی هوشمند که گستره وسیعی از محصولات در دسترس هستند بهترین انتخاب را داشته باشید؟ حتی تصمیم گیری برای تعویض گوشی هوشمند با مدلی جدیدتر نیز بسیار دشوارتر شده است. در ادامه قصد داریم نکات کلی که می توانند در گزینش نهایی درست یک گوشی هوشمند به شما کمک کنند را ارائه کنیم.
سیستم عامل

2
در زمینه سیستم عامل به طور اساسی انتخاب بین گوشی های اندرویدی و آی‌فون (مجهز به سیستم عامل iOS) محدود می شود مگر آن که به سیستم عامل ویندوزفون - در نسخه جدید به ویندوز ۱۰ موبایل تغییر نام داده است - مایکروسافت علاقمند باشید. به دلیل این که گوگل و اپل طی سالیان گذشته ویژگی های بسیاری را از یکدیگر وام گرفته اند، تفاوت بین آنها همانند گذشته بسیار زیاد نیست.
به طور کلی، اندروید از قابلیت سفارشی سازی بیشتری برخوردار است و سیستم عاملی همه کاره محسوب می شود، در شرایطی که iOS محصولی کارآمدتر و پایدارتر است. اگر از هواداران اپل هستید و شیوه انجام کارها توسط این شرکت که بر امنیت تاکید دارد اما همین مساله محدودیت هایی را موجب می شود را می پسندید از کار کردن با iOS نیز لذت خواهید برد. در غیر این صورت، ممکن است تجربه ای ناخوشایند از کار با یک دستگاه مجهز به iOS داشته باشید. از نظر اپلیکیشن ها، تفاوت خاصی بین دو سیستم عامل وجود ندارد و بازار اپلیکیشن های هر دو سیستم عامل بسیار پر و پیمان است، اگرچه نسخه iOS برخی اپلیکیشن ها ممکن است زودتر از نسخه اندرویدی منتشر شوند.
از آنجایی که اپلیکیشن ها و خدمات گوگل در فضای ذخیره سازی ابری ساکن هستند به طور معمول جابجایی از اندروید به iOS ساده‌تر است زیرا اگر اپلیکیشن ها و خدمات شما در آی‌تونز و آی‌کلود قفل شده باشند جابجایی همه چیز از خدمات اپل و وارد کردن آنها به نمونه های مشابه در گوگل دشوار خواهد بود.
مشخصات گوشی هوشمند

3

هر گوشی هوشمند جدید که روانه بازار می شود فهرست بلندی از مشخصات را ارائه می کند اما زمانی که بدانید در پی چه چیزی هستید شرایط برای شما پیچیده نخواهد شد. به عنوان مثال، پردازنده گوشی هوشمند - اغلب بر مبنای تعداد هسته ها و سرعت گیگاهرتز فهرست می شود - قدرت خام تلفن همراه و این که با چه سرعتی اپلیکیشن ها اجرا می شوند را نشان می دهد.
حافظه رم گوشی هوشمند میزان فضایی که دستگاه برای فکر کردن درباره چندین وظیفه به طور همزمان در اختیار دارد (هرچه بیشتر بهتر) را نشان می دهد در شرایطی که حافظه دخیره سازی (بر مبنای گیگابایت یا GB اندازه گیری می شود) میزان فضایی که برای ذخیره موزیک، فیلم، عکس و فایل های دیگر در اختیار دارید را مشخص می کند. قیمت شاید بهترین شاخص برای نشان دادن میزان قدرتمند بودن یک گوشی هوشمند باشد. هرچه دستگاه گران‌تر باشد مسلما محصول با کیفیت‌تر و قدرتمندتری را نیز دریافت می کنید.
از نظر عمر باتری و کیفیت دوربین، فهرست مشخصات می تواند کمی گول زننده باشد. بهتر است بررسی هایی صورت گرفته درباره گوشی هوشمند مد نظر خود را مطالعه کنید تا با کارکرد این اجزا در دنیای واقعی بیشتر آشنا شوید. ظرفیت باتری بر مبنای میلی آمپر ساعت (mAh) اندازه گیری می شود که نشان می دهد باتری توانایی نگهداری از چه میزان شارژ را دارد. البته اجزا دیگری مانند نمایشگر نیز بر عمر باتری تاثیرگذار هستند.
ویژگی های کلیدی دیگر

4
بیشتر تلفن های همراه بر اساس اندازه نمایشگر خود تعریف شده اند و این پرسش مهم دیگری است: با چه اندازه ای از گوشی هوشمند راحت هستید؟ در حال حاضر، جریان موجود بر موج دستگاه های بزرگتر سوار است و ممکن است خیلی زودتر از آن چه انتظار دارید به استفاده از گوشی های هوشمند بزرگ عادت کنید. وضوح و پیکسل در هر اینچ (PPI) نمایشگر به میزان شارپ بودن آن در یک تلفن همراه اشاره دارند که هرچه بیشتر باشند با کیفیت بالاتری نیز مواجه خواهید بود.
اگرچه امروزه جریان معرفی گوشی های هوشمند مجهز به بدنه تمام فلزی حسابی داغ شده است، زیبایی یک دستگاه نیز همچنان برای خریداران از اهمیت ویژه ای برخوردار است. همچنین، عرضه گوشی های هوشمند در رنگ های مختلف برای پوشش سلیقه های مختلف نیز بسیار محبوب شده است.
از جمله ویژگی های دیگری که هنگام انتخاب یک گوشی هوشمند جدید می توانید مد نظر قرار دهید می توان به مقاومت در برابر آب و گرد و غبار، قابلیت شارژ بی سیم، پشتیبانی از کارت حافظه، باتری قابل تعویض توسط کاربر، و همچنین نوآوری های جدیدی مانند لمس سه بعدی و نمایشگرهای همواره روشن اشاره کرد. همچنین اهمیت پشتیبانی از لوازم جانبی مانند هدست های واقعیت مجازی نیز به طور روزافزون در حال افزایش است.

 



:: موضوعات مرتبط: علم و فن آوری , ,
:: برچسب‌ها: گوشی های هوشمند , انتخاب ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : دانشجو
تاریخ : پنج شنبه 27 اسفند 1394
واکنش تند "رضا رویگری" به انتشار یک عکس در فضای مجازی
 
رضا رویگری بازیگر سینما و تلویزیون در گفت و گو با میزان گفت: به تازگی عکسی از من در صفحات اجتماعی منتشر شده و نشان از این دارد که با ویلچر به مشهد مقدس رفته ام اما در توضیح این مسئله باید بگویم که من به صورت موقت در فرودگاه مشهد سوار ویلچر شدم و در واقع حالم خوب است.

وی افزود: از انتشار این عکس بسیار ناراحتم و نمی دانم که چه کسی این عکس را منتشر کرده است زیرا من مدت هاست که به مردم می گویم حالم خوب است ولی به ناگهان از من عکسی منتشر می شود که سوار ویلچر هستم، به چه زبان بگویم حالم خوب است.

رویگری عنوان کرد: این برای چهارمین بار است که از دهه فجر به این طرف به زیارت امام رضا(ع) می آیم و این موضوع باعث خوشحالی من است.

این بازیگر تصریح کرد: این سفر به صورت خیلی اتفاقی رخ داد زیرا یکی از دوستانم که عازم مشهد مقدس بود گفت من به تنهایی و با ماشین می خواهم به مشهد بروم و از من درخواست همراهی کرد که من هم پذیرفتم همسرم هم فردای آن روز با هواپیما به زیارت امد.

رویگری خاطرنشان کرد: این زیارت با شهادت حضرت فاطمه(س) مصادف شده که از همین طریق شهادت بانوی بزگوار اسلام را به همه تسلیت عرض می کنم.

 

 



:: موضوعات مرتبط: اخبار و سیاست , ,
:: برچسب‌ها: رویگری , عکس ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : دانشجو
تاریخ : چهار شنبه 26 اسفند 1394
رمز کاهش محبوبیت روحانی
*حجت الاسلام روانبخش
 
از زمانی که سفر رییس جمهور به استان سمنان لغو شد و در مازندران نیز مردم نیامدند و در نتیجه استاندار سمنان و معاون سیاسی استاندار مازندران تغییر کردند مدتی بود که دیگر خبری از سفرهای استانی ایشان نبود انتخابات خبرگان نیز حکایت از  سقوط این محبوبیت دارد زیرا آقای روحانی به رغم این که تا زمان برگزاری انتخابات در رادیو تلوزیون فعال بود و در همه لیست جامعه مدرسین و روحانیت و لیست هاشمی و اصلاح طلبان در راس قرار داشت ولی نفر سوم شد و از مجموع 4600000نفری که در انتخابات مجلس شرکت کردند تنهاحدود 2میلیون به وی رای دادند یعنی کمتر از نصف آرای 48درصدی  مردم تهران . یعنی حدود 20 در صد از رای دهندگان و 10درصد کسانی که در تهران بزرگ از حق رای برخوردار بوده اند! حال اگر این فرضیه را به استان دیگری مانند خراسان رضو ی یا شمالی و جنوبی ببرید که حتی یک اصلاح طلب رای نیاورده آن وقت چه اتفاقی می افتد؟ آیا اگر آقای روحانی در یکی از این استان ها و حتی استان سمنان که محل تولدش می باشد چند در صد رای می آورد؟
 
خوب بود به جای سفر به استان یزد یکی از آن استان ها را انتخاب میکرد تا معلوم شود چقدر محبوبیت دارد. انتخاب استان یزد بر ای سفر استانی آن هم در شرایطی که هنوز تب وتاب انتخاباتی فروکش نکرده است با نطق یک روز قبل آقای روحانی درباره موضوع ممنوع التصویر نبو دن خاتمی و تبد یل شدن شهر بادگیرها به شهر بنرها و آن هم بنرهایی که با تصاویر نیمه بدن خاتمی همراه بود و بعد هم پاره شدن نظام مند آن ها جای بسی تامل داشت در عین حال تعطیلی ادارات و آوردن دانش آموزان مدارس و ر وستاییان برای مراسم امری بود که در همه جای مراسم خودش رانشان می داد.
 
اظهارات رییس جمهور در برنامه تلویزیونی و در مراسم یزد در حمله مجدد به دولت قبل  و این که حتی یک اشتغال ایجاد نکرده! و این که رهبری به جز در مورد هسته ای به دولت ایشان اجازه مذاکرات نداده است نشانه همان کاهش شدید محبو بیت است
وی می خواهد از یک طرف تقصیرها را به گردن دولت قبل بیاندازد و از طرف دیگر به گردن رهبری که اجازه محدود برای ایشان صادر کرده اند! و گرنه الآن همه مشکلات کشور حل شده بود. براستی آیا وقت آن نرسیده که کسی از آقای رییس جمهور پاسخ بخواهد که دولت ایشان تا کنون چتد شغل ایجاد کرده است؟ و تا چه زمانی مردم باید به نای تلاش برای حل معضلات اقتصادی اشان شاهد حملات پی در پی به دولت قبل باشند؟ و آیا دولت در همین محدوده ای که رهبری به آن ها اعتماد کرده است درست عمل کرده اند؟آیا در برابر واگذاری سرمایه عظیم ملت در صنعت هسته ای همان چند مورد  تحر یم ادعایی از جمله سوییفت موفقیتی کسب کرده است؟متاسفانه پس از گذشت40 روز  از اجرای برجام هنوز خبری از تحقق وعده های طرف غربی نیست.!
 
ظاهرا قرار است با اجرای برجام 2 و 3 قدرت دفاعی موشکی هم واگذار کنیم و پشت همه دوستانمان در عراق  و سوریه لبنان و یمن نیز  خالی کنیم تا به وعده رفع تحریم ها باز دلخوش باشیم. البته این روزها با سیاسی کردن فضای کشور دولت در صدد است از پاسخگویی به وعده های انتخاباتی اش طفره برود ولی بی تردید روز یوم الحساب ملت فراخواهد رسید که در انتخابات ریاست جمهوری آینده بای  به یکایک آن هاپاسخ داد.


:: موضوعات مرتبط: اخبار و سیاست , ,
:: برچسب‌ها: روحانی ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : دانشجو
تاریخ : یک شنبه 23 اسفند 1394