بیانات رهبری از جنس
آنچه رئیس‌جمهور در افتتاحیه نمایشگاه کتاب در ضرورت توجه به زبان انگلیسی گفتند، از جنس توجه به
آنچه رئیس‌جمهور در افتتاحیه نمایشگاه کتاب در ضرورت توجه به زبان انگلیسی گفتند، از جنس توجه به "وضع موجود" بود و آنچه رهبری در همین خصوص در روز معلم فرمودند از جنس توجه به "فرصت‌ها و آینده‌سازی" است؛ کاش عظمت سخنان این مرد بزرگ را می‌فهمیدیم و با عمل به هنگام به آنها قدرشناس بودیم.

 


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
:: ادامه مطلب
نویسنده : دانشجو
تاریخ : شنبه 18 ارديبهشت 1395
جاسوس آمريکا در ايران
بررسي يک سند مهم سفارت آمريکا در ايران
 

 



:: موضوعات مرتبط: اخبار و سیاست , ,
:: برچسب‌ها: جاسوسی ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
:: ادامه مطلب
نویسنده : دانشجو
تاریخ : پنج شنبه 16 ارديبهشت 1395
اگر 10 بار بگویند «مقام معظم رهبری» اما اعتقادی به ولایت‌فقیه نداشته باشند کشور درست نمی‌شود/ آب خور
عضو جامعه مدرسين حوزه علميه قم اظهار داشت: اگر چنين تصوري داشته باشيم که ما در دفاع مقدس، چندين سال جنگيده ايم و حالا نوبت ماست که در آسايش و آرامش باشيم، يا قبل از انقلاب چند سال به زندان رفته و شکنجه شده‌ايم، و حال که انقلاب پيروز شده، ما بايد جاي شاه بنشينيم و بچه‌هايمان هم به جاي والاحضرت‌ها بنشينند، اين بازي با دين خداست؛ نتيجه آن نيز ذلت دنيا و آخرت است.
علامه مصباح در دیدار جمعی از سرداران سپاه:
 

عضو جامعه مدرسين حوزه علميه قم اظهار داشت: اگر چنين تصوري داشته باشيم که ما در دفاع مقدس، چندين سال جنگيده ايم و حالا نوبت ماست که در آسايش و آرامش باشيم، يا قبل از انقلاب چند سال به زندان رفته و شکنجه شده‌ايم، و حال که انقلاب پيروز شده، ما بايد جاي شاه بنشينيم و بچه‌هايمان هم به جاي والاحضرت‌ها بنشينند، اين بازي با دين خداست؛ نتيجه آن نيز ذلت دنيا و آخرت است.

 



:: موضوعات مرتبط: اخبار و سیاست , ,
:: برچسب‌ها: آيت الله مصباح يزدي ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
:: ادامه مطلب
نویسنده : دانشجو
تاریخ : چهار شنبه 15 ارديبهشت 1395
رمزگشایی از پروژه محرمانه افراطیون/ ایجاد حاکمیت دوگانه و انقلاب‌زدایی از جمهوری اسلامی
یادداشت خواندنی محمدایمانی،‌ عضو شورای سردبیری روزنامه کیهان
 

 



:: موضوعات مرتبط: اخبار و سیاست , ,
:: برچسب‌ها: خاتمی ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
:: ادامه مطلب
نویسنده : دانشجو
تاریخ : دو شنبه 13 ارديبهشت 1395
مهران مدیری:آرامش یعنی حرم امام رضا(ع)

 

مهران مدیری، بازیگر و کارگردان مطرح یادداشت جالبی را درباره زیارت امام رضا (ع) منتشر کرده است.
مهران مدیری هنرمندان سینما و تلویزیون در یادداشت خود که درباره زیارت امام رضا (ع) نوشته آورده است: 



:: برچسب‌ها: مهران مدیری ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
:: ادامه مطلب
نویسنده : دانشجو
تاریخ : یک شنبه 12 ارديبهشت 1395
آمریکا روی کاغذ می‌گوید با ایران معامله کنید،......

 

رهبر معظم انقلاب در دیدار هزاران نفر از کارگران:
 

آمریکا روی کاغذ می‌گوید با ایران معامله کنید، اما عملاً با ایران‌هراسی مانع می‌شود/ بارها گفته‌ام که نمی‌توان به آمریکایی‌ها اعتماد کرد و اکنون علت این مسئله در حال روشن شدن است

اگر این دشمنی تا صد سال دیگر هم ادامه داشته باشد، به کوری چشم آنها تا صد سال دیگر نیز پیشرفت خواهیم کرد. امریکا دشمن است؛ چه به روی او بیاوریم، چه به روی او نیاوریم؛ و چه بر زبان بیاوریم و چه بر زبان نیاوریم، این دشمنی ها تمام نخواهد شد.
رهبر معظم انقلاب گفتند: آنها ادعا می کنند که دلیل همکاری نکردن کشورهای خارجی، اوضاع داخلی ایران است در حالیکه اکنون امن تر از ایران در منطقه وجود ندارد و شرایط داخلی ایران، از خود امریکا که روزانه چندین نفر کشته می شوند و حتی از کشورهای اروپایی امن‌تر است و اوضاع داخلی ایران به کوری چشم دشمنان، بسیار خوب است.
 
به گزارش رجانیوز به نقل از دفتر اطلاع رسانی رهبر معظم انقلاب، حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (چهارشنبه) در آستانه روز کارگر در دیدار هزاران نفر از کارگران، با تجلیل از وفاداری و ثبات قدم جامعه کارگری در قبال انقلاب و نظام، بر «حل مشکلات جامعه کارگری»، «تقویت تولید داخلی»، «ضرورت مقابله جدی با قاچاق کالا» و «ممنوعیت واردات کالاهای دارای مشابه ایرانی» تأکید کردند و با اشاره به ادامه خصومتهای امریکا افزودند: امریکایی های غیر قابل اعتماد، با اصرار بر تحریمهای مختلف ایران تلاش می کنند با ایجاد «ایران‌هراسی»، عملاً در راه تعاملات اقتصادی کشور با خارج، مانع تراشی کنند.
 
ایشان هچنین با اشاره به انتخابات مرحله دوم مجلس شورای اسلامی در جمعه همین هفته، همه واجدان شرایط شرکت در این مرحله را، به حضور در انتخابات فراخواندند.
 
رهبر انقلاب با تشکر از زحمات و تلاشهای جامعه کارگری کشور و اظهار ارادت نسبت به کارگران، کار و تلاش در جامعه را «ارزش» خواندند و گفتند: هر فردی که در جامعه مشغول کار است؛ اعم از مسئول، وزیر، استاد دانشگاه، دانشجو، طلبه، مدیر و دیگران، به معنای عمومی کلمه کارگر است و در واقع، «تولید ارزش» می‌کند.
 
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با تأکید بر اینکه از دیدگاه اسلام، «بیکاری، تنبلی و وقت‌گذرانی بیهوده»، ضدّ ارزش است، افزودند: باید همه کسانی که در عرصه‌های مختلف مشغول کار هستند، علاوه بر بالا بردن کیفیت کار، حق آن کار را ادا و خود را وقف کار کنند.
 
رهبر انقلاب افزودند: هرکسی در کشور مسئولیتی پذیرفته است، باید همه وقت و توان خود را به ادای صحیح آن مسئولیت اختصاص دهد.
 
ایشان با اشاره به وفاداری و ثبات قدم جامعه کارگری نسبت به انقلاب و نظام اسلامی در طول ۳۷ سال گذشته خاطرنشان کردند: با وجود مشکلات معیشتی، کارگران هیچگاه به تبلیغات ضد انقلاب اعتنا نکردند و در مقابل نظام نایستادند بلکه همواره مدافع نظام اسلامی بوده‌اند.
 
رهبر انقلاب با تشکر صمیمانه از جامعه کارگری به‌دلیل وفاداری و بصیرت در قبال مسائل انقلاب و نظام، به موضوع «وظایف کارگران، بنگاههای اقتصادی و مسئولان در اجرای سیاستهای اقتصادی مقاومتی» پرداختند و گفتند: پیام اصلی «اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل» این است که مسئولان باید برای یکایک بندهای سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی، برنامه‌ریزی و آنها را به‌صورت واقعی اجرا کنند.
 
حضرت آیت الله خامنه‌ای، در خصوص نقش و سهم کارگران در اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی خاطرنشان کردند: مهمترین مسئولیت کارگران در این بخش، «درست، با کیفیت و با استحکام انجام دادنِ کار» است.
 
ایشان با تأکید بر بالا رفتن کیفیت کار گفتند: از جمله مسائل مهمی که در بالا رفتن کیفیت کار کارگران تأثیر بسزایی دارد، جدی گرفتن موضوع «مهارت‌افزایی» و بالا بردن مهارت کارگران است که دولت در این زمینه مسئولیتهای مشخصی دارد.
 
رهبر انقلاب، یکی دیگر از مسائل تأثیرگذار و مهم در افزایش کیفیت کار را تأمین امنیت شغلی کارگراندانستند و خاطرنشان کردند: تأمین امنیت شغلی کارگران بر عهده مسئولان و همچنین کارفرمایان است.
 
حضرت آیت الله خامنه‌ای، «تعطیلی کارگاههای تولیدی» را از آفات بزرگ برشمردند و گفتند: برخی اوقات، تعطیلی کارگاهها به‌دلیل مشکلاتی همچون کمبود نقدینگی و امکانات یا فرسودگی تجهیزات است که در این موارد، کارفرما مقصر نیست و مسئولان مربوط در بخش صنعت و تجارت، بانکها، مسئولان بخش فناوری و شرکتهای دانش‌بنیان، باید به مسئولیت خود عمل کنند.
 
ایشان افزودند: البته در موارد دیگری نیز به‌دلیل سوء استفاده برخی کارفرمایان و استفاده از وامها و تسهیلات در بخشهایی همچون ساخت‌وساز به‌جای تولید، کارگاهها تعطیل می‌شوند که در این موارد، باید دستگاه قضایی، دولت و دستگاههای اطلاعاتی موضوع را به‌طور جدی پیگیری کنند.
 
رهبر انقلاب تأکید کردند: کسی مخالف تولید ثروت نیست اما این تولید ثروت نباید به بهای لگدمال شدن جامعه کارگری و اقشار محروم باشد.
 
ایشان، «ترویج محصول کارگر ایرانی»، «سلامت محیط کار» و «افزایش سهم دستمزد در هزینه تولید» را از دیگر عوامل تأثیرگذار در افزایش کیفیت کار کارگران دانستند و تأکید کردند: برای همه این موارد، می‌توان با استفاده از روشهای صحیح و همچنین تجربیات کشورهای دیگر، برنامه‌ریزی مناسب انجام داد تا هم انگیزه و کیفیت کار کارگران ارتقا یابد، و هم کارفرمایان آسیب نبینند.
 
رهبر انقلاب در ادامه سخنانشان به تبیین حقوق کارفرمایان نیز پرداختند و تأکید کردند: کارفرما و کارگر در منطق اسلام مکمل یکدیگرند نه معارض و دشمن.
 
حضرت آیت الله خامنه ای با قدردانی از کارفرمایانی که سرمایه‌شان را به جای سرمایه گذاری بدون دغدغه در بانکها، به میدان تولید و کارآفرینی می آورند، افزودند: «همکاری صمیمانه کارگران با کارفرمایان»، «تلاش مسئولان برای تسهیل سرمایه گذاری در بخشهای مختلف» و «فراهم کردن زمینه صادرات و دفاع از حقوق صادرکنندگان در کشورهای خارجی»، از جمله حقوق کارفرمایان است که باید رعایت شود.
 
ایشان در همین بحث به مسئولان خاطرنشان کردند: باید بر سلامت و کیفیت کالاهای صادراتی نظارت شود چرا که صادر شدن اجناس و کالاهای ناسالم و بی کیفیت، موجب بدنام شدن ایران و ضربه به صادرات کشور خواهد شد.
 
حضرت آیت الله خامنه ای با تأکید فراوان بر «ارزش و اهمیت تولید داخلی» افزودند: تولید داخلی باید به عنوان امری مقدس شناخته و حمایت از آن، یک «وظیفه» تلقی شود.
 
رهبر انقلاب، وارد کردن اجناسی را که مشابه داخلی دارند، «مطلقاً ممنوع» خواندند و افزودند: برخی فروشگاهها مقیدند که جز تولید داخلی نفروشند که باید به این انسانهای با غیرت آفرین گفت.
 
ایشان افزودند: البته در برخی فروشگاههای عمدتاً بزرگ و گاه وابسته به دستگاههای دولتی، همه اجناس، خارجی است که این کارِ زشت، عملاً موجب بیکاری کارگر ایرانی و بهبود وضع کارگر خارجی می شود.
 
رهبر انقلاب با انتقاد از فرهنگ خرید کالاهای خارجی و پز دادن با کالاهای دارای نشان های خارجی گفتند: ما با دنیا تعامل داریم اما در عرصه‌هایی که تولید داخلی داریم، وارد کردن و فروش و مصرف کالاهای خارجی باید به عنوان یک ضدارزش تبلیغ و شناخته شود.
 
ایشان خاطرنشان کردند: البته در این زمینه طرفدار افراط نیستم بلکه باید با حکمت و تدبیر عمل کرد.
 
حضرت آیت الله خامنه ای به عنوان یک مصداق به قضیه وارد کردن خودروهای امریکایی اشاره کردند و گفتند: خود امریکایی‌ها به علت مصرف زیاد و سنگین بودن این خودروها، رغبتی به خرید آنها ندارند؛ حالا در این شرایط ما بیاییم و از فلان کارخانه رو به ورشکستگی امریکا، خودرو وارد کنیم؟ این جای تعجب فراوان دارد.
 
ایشان افزودند: مدیران و مسئولان محترم در مقابل فشارهای پنهانی که در این زمینه ها وارد می شود، بایستند و جداً نگذارند این قبیل مسائل انجام شود.
 
حضرت آیت الله خامنه ای همچنین با انتقاد از «واردات میلیاردی برخی لوازم غیر ضروری»، به مشکل جدی قاچاق کالاها و اجناس به داخل اشاره و خاطرنشان کردند: به مسئولان دولتهای مختلف، مکرر این مسئله را گوشزد کرده ام، و آنها نیز می گویند اگر تعرفه سنگین بگذاریم، قاچاق آن کالا بالا می رود، اما این دلیل، پذیرفتنی نیست.
 
ایشان قاچاق را بلایی بزرگ و سمّ تولید داخلی برشمردند و با انتقاد شدید از عدم برخورد جدی با این مسئله تأکید کردند: باید قوی ترین اشخاص را مأمور این کار کرد و دولت، ضمن تقویت دستگاههای ذیربط، با قدرت با قاچاق سازمان یافته مقابله و برخورد کند.
 
حضرت آیت الله خامنه ای افزودند: البته منظور از مبارزه با قاچاق کالا، مقابله با کوله‌برهای ضعیفی که در برخی مناطق اجناس کوچک را وارد می کنند، نیست؛ بلکه منظور قاچاقچیان بزرگی است که با دهها و صدها کانتینر، اجناس قاچاق، وارد کشور می کنند.
 
رهبر انقلاب همچنین در اشاره به یک مسئله خیلی مهم در باب تولید داخلی گفتند: گاه جنسی می تواند در داخل تولید شود اما وارد کنندگانی که سودهای کلان به دست می آورند، با روشهای مختلف از جمله«رشوه‌های سنگین، تهدید و حتی جنایت»، تلاش می کنند جلوی تولید آن کالا را بگیرند.
 
ایشان تأکید کردند: این مسائل، بسیار مهم و امنیتی است و نباید با آنها ساده برخورد کرد.
 
حضرت آیت الله خامنه ای در ادامه آسیب شناسی موانع رشد تولید داخلی، به نقد کسانی پرداختند که به بهانه کهنه بودن فناوری تولید محصولات داخلی، عملاً راه ورود محصولات  خارجی را به کشور هموار می کنند.
 
ایشان گفتند: برخی مدافعان واردات خارجی هر جا در استدلال کم می آورند، می گویند فناوری خارجی، «پیشرفته» و فناوری داخلی، «قدیمی» است؛ بسیار خوب اما چرا با این همه استعداد و ذهن خلاق ایرانی، این مشکل را حل نمی کنید؟
 
رهبر انقلاب سؤال کردند: آیا ذهن ایرانی که می‌تواند موشک را پس از مسافتی ۲ هزار کیلومتری با خطایی کمتر از ۱۰ متر به هدف بزند، نمی تواند مشکل فناوری داخلی برخی عرصه ها از جمله صنعت خودرو را حل کند؟ پس چرا برای حل مشکلات به این گونه جوانان مراجعه نمی کنید؟
 
حضرت آیت الله خامنه‌ای افزودند: برخی پیشرفت‌های کشور محرمانه است و قابل بازگویی نیست وگرنه همه از استعداد جوانان این سرزمین متعجب می شوند.
 
رهبر انقلاب در جمع بندی این بخش از سخنانشان افزودند: به جامعه کارگری، کارفرمایان و مسئولان دولتی خوش بین هستم، اما واقعیت این است که کار در جاهایی می لنگد و برخی علل و عوامل نمی گذارد تلاشها به نتیجه لازم برسد، مسئولان تلاش کنند و با شناخت و رفع این رخنه ها، شتاب حرکت پیشرفت کشور را افزایش دهند.
 
ایشان تأکید کردند: رسیدن ایران به قله رفیع تمدن اسلامی، شعار و رجزخوانی نیست بلکه مستند به واقعیات، امکانات، ویژگی ها و ظرفیتهایی است که توجه به آنها، زمینه ساز تحقق این هدف خواهد شد.
 
رهبر انقلاب اسلامی گفتند: البته دشمن، همچنان دشمنی و ایجاد مانع می کند و در رأس این دشمنی نیز امریکا و صهیونیسم قرار دارند.
 
حضرت آیت الله خامنه ای افزودند: آمریکایی‌ها گاهی اوقات از دور گلایه می کنند که چرا نسبت به ما بدبین هستید؟ خوب مسائلی را که موجب بدبینی هستند، می‌بینیم و نمی توانیم چشمان خود را بر روی آنها ببندیم.
 
حضرت آیت الله خامنه‌ای، «انجام مبادلات بانکی با زحمت و کندی زیاد و اخلال امریکایی‌ها در معاملات بانکی» را نمونه‌ای آشکار از زمینه های بدبینی برشمردند و گفتند: اکنون موضوع اختلال در معاملات بانکی را مسئولان نیز می گویند اما چرا بانکهای بزرگ دنیا حاضر به همکاری با ایران نیستند؟
 
رهبر انقلاب اسلامی گفتند: علت آنکه بانک‌های بزرگ دنیا حاضر به همکاری با ایران نیستند، «ایران هراسی» است که امریکایی‌ها ایجاد کرده و ادامه می دهند.
 
ایشان تأکید کردند: بارها گفته‌ام که نمی توان به امریکایی‌ها اعتماد کرد و اکنون علت این مسئله در حال روشن شدن است.
 
 حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به اینکه بر روی کاغذ می نویسند و می گویند "بانکها با ایران معامله کنند" اما در عمل، به گونه دیگری اقدام می شود تا «ایران هراسی» به‌وجود آید، افزودند: امریکایی‌ها می گویند ایران یک کشور حامی تروریسم است و ممکن است به علت حمایت از تروریسم، مورد تحریم قرار گیرد.
 
ایشان تأکید کردند: این مطالب چه پیامی را به بانکها و طرف های خارجی منتقل می کند؟ پیام این مطالب این است که برای معامله با ایران اقدام نکنید و در نتیجه، عملاً بانک ها و سرمایه‌داران خارجی از تعامل با ایران به هراس می افتند.
 
رهبر انقلاب اسلامی افزودند: البته درخصوص موضوع تروریسم، امریکایی‌ها از همه تروریست ها بدتر هستند و بر اساس اطلاعات موجود، همچنان به ترویست های نام و نشان‌دار کمک می کنند.
 
حضرت آیت الله خامنه ای به یکی دیگر از شیوه های «ایران هراسی» دولت امریکا برای ممانعت عملی از همکاری بانک ها و سرمایه داران خارجی اشاره کردند و گفتند: آنها ادعا می کنند که دلیل همکاری نکردن کشورهای خارجی، اوضاع داخلی ایران است در حالیکه اکنون امن‌تر از ایران در منطقه وجود ندارد و شرایط داخلی ایران، از خود امریکا که روزانه چندین نفر کشته می شوند و حتی از کشورهای اروپایی امن‌تر است و اوضاع داخلی ایران به کوری چشم دشمنان، بسیار خوب است.
 
رهبر انقلاب اسلامی تأکید مکرر مقامات امریکایی بر حفظ شاکله و نظام تحریم های ایران را یکی دیگر از روشهای صریح «ایران هراسی برای ممانعت از حضور سرمایه گذاران خارجی» برشمردند و خاطرنشان کردند: ما با چنین دشمنی طرف هستیم، و برای هر فعالیتی که می خواهیم انجام دهیم، باید وجود این دشمن را مفروض بگیریم.
 
حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به پیشرفت جمهوری اسلامی ایران در ۳۷ سال گذشته، به رغم دشمنی امریکا، تأکید کردند: اگر این دشمنی تا صد سال دیگر هم ادامه داشته باشد، به کوری چشم آنها تا صد سال دیگر نیز پیشرفت خواهیم کرد.
 
ایشان افزودند: امریکا دشمن است؛ چه به روی او بیاوریم، چه به روی او نیاوریم؛ و چه بر زبان بیاوریم و چه بر زبان نیاوریم، این دشمنی ها تمام نخواهد شد.
 
حضرت آیت الله خامنه ای، همه مسئولان سه قوه، دستگاهها و نهادهای انقلاب و همچنین آحاد مردم را به شناخت قدر و قدرت کشور و تواناییهای آن، توصیه کردند و افزودند: ما همانند امیرالمومنین علی(ع) مظلوم اما قوی هستیم و اگر از تواناییها و ظرفیت های خود به بهترین، انسانی ترین و اسلامی ترین شکل استفاده کنیم، قطعاً بر همه موانع فائق خواهیم آمد.
 
ایشان تأکید کردند: راه ما هموار نیست اما سنگلاخ هم نیست و اگر به قدرت خود تکیه کنیم، حتماً به موفقیت و پیشرفتهای بیشتر خواهیم رسید.
 
رهبر انقلاب در بخش پایانی سخنان خود به برگزاری مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در روز جمعه دهم اردیبهشت در برخی شهرها اشاره کردند و گفتند: اهمیت مرحله دوم انتخابات کمتر از مرحله اول نیست و همه واجدان شرایط رأی دادن، در انتخابات شرکت کنند.
 
حضرت آیت الله خامنه ای افزودند: شرکت در انتخابات تعیین کننده است زیرا اگر در پای صندوقهای رأی حاضر نشویم، این میل و کشش و هویت به صندوق منتقل نمی‌شود.
 
پیش از سخنان رهبر انقلاب اسلامی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با گرامی‌داشت روز کارگر، به مشکلات کارگران و بازنشستگان اشاره کرد و گفت: در دو سال گذشته بر اساس همدلی و همزبانی شکل گرفته میان کارگران و کارفرمایان، شکاف موجود میان تورم و مزد کاهش یافته است.
 
آقای ربیعی با تاکید بر ضرورت توسعه بنگاه‌های کوچک و متوسط برای نهادینه شدن گفتمان رشد فقرزداییِ اشتغال‌محور، افزود: «تقویت بیمه‌ها و بیمه کردن ۱۰ میلیون شهروند فاقد بیمه درمان»، «مبارزه با فقر و فساد»، «بهبود وضعیت کودکان کار»، «گسترش تعاونی‌ها»، «توسعه درمان به مناطق محروم»، «توانمندسازی با تاکید بر توسعه فنی و حرفه‌ای»، «تدوین لایحه حمایت از معلولان و ایجاد شغل و تهیه مسکن برای آنها»، «اجرایی شدن بیمه زنان سرپرست خانوار»، «رسیدگی به آسیب‌های اجتماعی» و «اصرار بر صیانت از شخصیت کارگران» از مهمترین برنامه‌ها و فعالیت‌های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بوده است.


:: موضوعات مرتبط: اخبار و سیاست , ,
:: برچسب‌ها: معامله با امریکا ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : دانشجو
تاریخ : پنج شنبه 9 ارديبهشت 1395
دربرجام 2و3 امریکا می خواهد ایمان مردم را بتن‌ریزی کند
دکتر سعید جلیلی در بیرجند:
 

دربرجام 2و3 امریکا می خواهد ایمان مردم را بتن‌ریزی کند

دکتر سعید جلیلی که به دعوت بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند سه شنبه شب در جمع دانشجویان این دانشگاه حاضر شده بود، گفت:  هدف اصلی آمریکا انرژی هسته ای نیست بلکه هسته ی انرژی ایران،  ایمان و خداباوری است.
 
به گزارش رجانیوز به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دکتر جلیلی، وی  افزود: هدف برجام های 2 و 3 آمریکا آن است تا از انرژی هسته ای به هسته ی انرژی کشور برسد. یعنی ایمانی که پیشرفت و تعالی یک ملت را رقم می زند.
 
نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی تصریح کرد: آمریکا روزی آرام می گیرد که هسته ی انرژی کشور یعنی ایمان و خداباوری ملت را بتن ریزی کند.
 
جلیلی در ادامه با بیان اینکه رفتار آمریکا در برجام اثبات گزاره مهم انقلاب اسلامی مبنی بر شیطان بزرگ بودن آمریکا است، افزود: تجارت و معامله ای سودمند است که شما از اصل سرمایه ضرر نکنید. اگر اصل سرمایه حفظ شد می توان با اتکا به آن سود به دست آورد.
 
 
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: شهدای ما هزینه هایی بودند که دادیم اما چون اصل سرمایه ما روحیه شهادت طلبی بود، با هر شهید بر اصل سرمایه یعنی روحیه شهادت طلبی اضافه می شد. لذا با هر شهید هسته ای چون اصل سرمایه کم نمیشد بلکه افزوده میشد، چرخ هسته ای هم متوقف نشد بلکه پیشرفت کرد.
 
عضو شورای راهبردی روابط خارجی کشور در ادامه با بیان اینکه مهمتر از ترور دانشمندان هسته ای حرکت آمریکا برای ترور اندیشه خودباوری و خداباوری است، بیان داشت: ترور تفکر استقلال خواهانه، به مثابه ترور صدها و هزاران دانشمندی است که در این پایگاه فکری ساخته می شوند. اگر این پایگاه از دست برود، مثل آن است که هزاران دانشمند خدوم که می توانند پیشرفت درونزای کشور را تضمین بکنند، از بین بروند.
 
مسئول سابق تیم مذاکره کننده هسته ای کشورمان افزود: خطر بزرگ آن است که چشمه خودباوری را بخشکانند. این بزرگتر از آن است که جامی را بشکنند. یا بر جامی سنگ زنند. خطر آن است که قلب تفکر انقلابی را با فسیل های غربزدگی جایگزین کنند.
 
جلیلی همچنین هدف آمریکا از چنین بتون ریزی هایی را  متوقف کردن پیشرفت های مستقل و تحرک های بالنده دانست و تصریح کرد:
دشمنی آمریکا با تفکر اسلام ناب محمدی است که موجب پیشرفت و بالندگی ملت هاست. آمریکا مخالف داعش نیست چون پرچم سیاه داعش که همان اسلام آمریکایی است بوی مرگ و مرگ اندیشی می دهد. اما چرا آمریکا از پرچم لا اله الا الله ایران نگران است؟ چون این پرچم نوید تعالی، پیشرفت و بالندگی می دهد.
 
نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: هجمه همه جانبه آن ها نشانه پیشرفت ما و استیصال آمریکا است. صرف بودن جمهوری اسلامی که پیشتاز پیشرفت در منطقه است، آمریکا را به چالش می کشاند. سوال توده های منطقه آن است که ده ها سال سرسپردگی حاکمان آن هاچه پیشرفتی برای آنان داشته است؟
 
وی افزود: اوباما تقویت مولفه های قدرت ایران را تندروی می خواند. از نظر اوباما کسی تندرو نیست که منابع قدرت جمهوری اسلامی را کاهش می دهد. از نظر اوباما آنچه مانع دست اندازی آمریکا به حقوق، منافع و ارزش های یک ملت شود تندروی است.
 
جلیلی در پایان خاطرنشان کرد: با این تعریف آیا همه کسانی که ادعای دفاع از حقوق و منافع ملت را دارند و می گویند ماهیت رفتار آمریکا هنوز خصمانه است، نباید با افتخار اعلام کنند که با این تعریف ما همه تندرو هستیم و اجازه ندهند آمریکا در بین صفوف ملت رخنه ایجاد کند؟


:: موضوعات مرتبط: علم و فن آوری , ,
:: برچسب‌ها: برجام 2 ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : دانشجو
تاریخ : چهار شنبه 8 ارديبهشت 1395
جدول قیمت‌ جدید ۲۲ مدل خودرو با مصوبه شورای رقابت بعد از افزایش دوباره طی یک ماه/ افزایش ۱۵۰ هزار تو
 
جدول برآوردی قیمت ۲۲ مدل خودرو با مصوبه دیشب شورای رقابت منتشر شد که براساس آن، قیمت خودروها از حدود ۶۹ هزار تومان تا حدود ۸۵۷ هزار تومان افزایش می‌یابد.

بعد از اینکه در ابتدای امسال، بازار خودرو نسبت به افزایش نرخ دیه و بیمه شخص ثالث واکنش نشان داد و قیمت‌ها بالا کشید، شب گذشته شورای رقابت رسما قیمت محصولات دو خودروساز را افزایش داد.

ابتدای سال جاری بود که به فاصله چند روز از اتمام سفرهای نوروزی و بازگشت مردم به خانه‌هایشان، نرخ دیه افزایش یافت و بیمه‌ها هم قیمت بیمه‌نامه شخص ثالث را ۱۵ درصد افزایش دادند. همین افزایش قیمت کافی بود تا بازار هم واکنش نشان دهد و در همراهی با خودروسازانی که بهای خودروها را به دلیل پرداخت نرخ بیشتر بیمه، افزایش داده بودند، قیمت‌ها را بالا بکشد. اگرچه خریداری هم برای خودروهای راکد مانده در بازار وجود نداشت.

بخشی از این افزایش قیمت به صورت رسمی و به دلیل بالا رفتن نرخ بیمه انجام شده بود و بخشی از آن هم به دلیل طمع فروشندگان و نمایشگاهدارانی بود که قیمت برخی خودروها از جمله تندر را تا یک و نیم میلیون تومان در بازار افزایش دادند اما داستان به همین جا ختم نشد. شب گذشته شورای رقابت به صورت رسمی اعلام کرد که قیمت خودروهای سایپا را به دلیل افت کیفیت در سال گذشته، ۰.۴ درصد و قیمت محصولات ایران خودرو را ۱.۸۱ درصد افزایش داده است.

حسابی سرانگشتی نشان می‌دهد حداقل افزایش قیمت با احتساب اینکه برای تمامی محصولات سایپا ۰.۴ درصد و برای محصولات ایران خودرو ۱.۸۱ درصد افزایش قیمت در نظر گرفته شود، ۶۹ هزار و ۲۰۰ تومان و بیشترین افزایش قیمت ۸۵۷ هزار و ۳۵ تومان است، یعنی تندرو اتومات بیشترین افزایش قیمت و پراید ۱۵۲ تی ال کمترین افزایش قیمت را تجربه خواهد کرد.

 

جدول قیمت جدید ۲۲ مدل خودرو با مصوبه شورای رقابت
 
نام خودرو قیمت خودرو در نمایندگی قیمت خودرو بعد از مصوبه شورای رقابت میزان افزایش
تندر ۹۰ E۲ اتوماتیک ۴۷ میلیون و ۳۵۰ هزار تومان ۴۸ میلیون و ۲۰۷ هزار و ۳۵ تومان ۸۵۷ هزار و ۳۵ تومان
دنا EF۷ ۴۲ میلیون و ۵۵۰ هزار تومان ۴۳ میلیون و ۳۲۰ هزار و ۱۵۵ تومان ۷۷۰ هزار و ۱۵۵ تومان
تندر ۹۰ E۲ دستی ۳۷ میلیون و ۴۵۰ هزار تومان ۳۸ میلیون و ۱۲۷ هزار و ۸۴۵ تومان ۶۷۷ هزار و ۸۴۵ تومان
پژو پارس سال کلاس ۲۸۳۱۶ یورو ۴ ۳۶ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان ۳۷ میلیون و ۵۶۷ هزار و ۸۹۰ تومان ۶۶۷ هزار و ۸۹۰ تومان
سورن EF۷ موتور بنزین ELX ۳۶ میلیون و ۷۴۵ هزار و ۳۰۰ تومان ۳۷ میلیون و ۴۱۰ هزار و ۳۸۹ تومان ۶۶۵ هزار و ۸۹ تومان
سورن ELX ۳۶ میلیون و ۱۲۳ هزار تومان ۳۶ میلیون و ۷۷۶ هزار و ۸۲۶ تومان ۶۵۳ هزار و ۸۲۶ تومان
پژو پارس سال کلاس ۲۸۲۳۲ ۳۵ میلیون و ۶۵۰ هزار تومان ۳۶ میلیون و ۲۹۵ هزار و ۲۶۵ تومان ۶۴۵ هزار و ۲۶۵ تومان
رانا LX ۳۳ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان ۳۴ میلیون و ۴ هزار و ۵۴۰ تومان ۶۰۴ هزار و ۵۴۰ تومان
سمند LX پایه گازسوز یورو ۴ ۳۲ میلیون و ۳۵۰ هزار تومان ۳۲ میلیون ۹۳۵ هزار و ۵۳۵ تومان ۵۸۵ هزار و ۵۳۵ تومان
سمند SE ۲۷ میلیون و ۵۹۰ هزار تومان ۲۸ میلیون و ۸۹ هزار و ۳۷۹تومان ۴۹۹ هزار و ۳۷۹ تومان
تیبا ۲ ۲۷ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان ۲۷ میلیون و ۴۰۹ هزار و ۲۰۰ تومان ۱۰۹ هزار و ۲۰۰ تومان
تیبا دوگانه سوز ۲۵ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان ۲۵ میلیون و ۷۰۲ هزار و ۴۰۰ تومان ۱۰۲ هزار و ۴۰۰ تومان
تیبا EX ۲۴ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان ۲۴ میلیون و ۶۹۸ هزار و ۴۰۰ تومان ۹۸ هزار و ۴۰۰ تومان
پراید ۱۳۱ SE پایه گازسوز ۲۱ میلیون و ۵۵۰ هزار تومان ۲۱ میلیون و ۶۳۶ هزار و ۲۰۰ تومان ۸۶ هزار و ۲۰۰ تومان
پراید ۱۳۲ دوگانه سوز ۲۱ میلیون و ۶۵۰ هزار تومان ۲۱ میلیون و ۷۳۶ هزار و ۶۰۰ تومان ۸۶ هزار و ۶۰۰ تومان
پراید ۱۱۱ SE  ۲۰ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان ۲۰ میلیون و ۳۸۱ هزار و ۲۰۰ تومان ۸۱ هزار و ۲۰۰ تومان
پراید ۱۳۲ SE ۱۹ میلیون و ۹۵۰ هزار تومان ۲۰ میلیون ۲۹ هزار و ۸۰۰ تومان ۷۹ هزار و ۸۰۰ تومان
پراید ۱۳۱ SE ۲۰ میلیون و ۵۰ هزار تومان ۲۰ میلیون و ۱۳۰ هزار و ۲۰۰ تومان ۸۰ هزار و ۲۰۰ تومان
تیبا SX ۲۴ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان ۲۴ میلیون و ۱۹۶ هزار و ۴۰۰ تومان ۹۶ هزار و ۴۰۰ تومان
پراید ۱۵۱ TL ۱۷ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان ۱۷ میلیون و ۳۶۹ هزار و ۲۰۰ تومان ۶۹ هزار و ۲۰۰ تومان
سمند LX بنزینی یورو ۴ ۳۰ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان ۳۰ میلیون و ۸۴۸ هزار و ۴۳۰ تومان ۵۴۸ هزار و ۴۳۰ تومان
تندر پیکاب تک ایربگ ۳۴ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان ۳۴ میلیون و ۹۲۰ هزار و ۸۳۰ تومان ۶۲۰ هزار و ۸۳۰ تومان
تندر پیکاب دو ایربگ ۳۴ میلیون و ۹۰۰هزار تومان ۳۵ میلیون و ۵۳۱ و ۶۹۰ هزار تومان ۶۳۱ هزار و ۶۹۰ تومان


:: موضوعات مرتبط: اخبار و سیاست , ,
:: برچسب‌ها: قیمت خودرو ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : دانشجو
تاریخ : سه شنبه 7 ارديبهشت 1395
اصرار ظریف بر عبورهای «اتفاقی» ولی «همیشگی» از خطوط قرمز انقلاب درباره رابطه با آمریکا / آیا واقعا ظ
 در دیدار اخیر وزرای خارجه ایران و آمریکا در نیویورک، جایگاه دو دیپلمات ارشد که میبایست در برابر پرچم کشور خودشان می‌ایستادند، تعویض شد. مساله‌ای که در عرف دیپلماتیک به گامی در راستای «حل مشکلات بین دو دولت»  «بهبود روابط» تعبیر می ‌شود.
 

 

در دیدار اخیر وزرای خارجه ایران و آمریکا در نیویورک، جایگاه دو دیپلمات ارشد که میبایست در برابر پرچم کشور خودشان می‌ایستادند، تعویض شد. مساله‌ای که در عرف دیپلماتیک به گامی در راستای «حل مشکلات بین دو دولت» «بهبود روابط» تعبیر می ‌شود.

سیراقدامات معنادار دیپلماتهای دولت یازدهم در عادی سازی تعامل با امریکا و فتح سنگر به سنگر خطوط قرمز همچنان ادامه دارد.
به گزارش رجانیوز هفته گذشته و در جریان سفر ظریف به آمریکا برای شرکت در اجلاس تغییرات آب و هوا، او با کری درباره تحولات پس از اجرای برجام دیدار کرد. دیدارهای گاه و بیگاهی که طی دوسال گذشته دیگر به مساله‌ای عادی و روتین تبدیل شده است.

اما در دیدار اخیر وزرای خارجه ایران و آمریکا در نیویورک، جایگاه دو دیپلمات ارشد که میبایست در برابر پرچم کشور خودشان می‌ایستادند، تعویض شد. مساله‌ای که در عرف دیپلماتیک به گامی در راستای «حل مشکلات بین دو دولت»  «بهبود روابط» تعبیر می ‌شود.


این اقدام و همزمانی آن با با بدعهدی‌های امریکا پس از برجام با انتقادهای گسترده ای روبرو شد. چند روز بعد عراقچی در توضیح این مساله گفت: «تا جایی که می‌دانم و من آنجا بودم هیچ برنامه ی از پیش تعیین شده ای نبود. وزیران خارجه قبل از ایستادن مقابل پرچم‌ها کوتاه یکدیگر را دیدند و سپس آمدند و مقابل پرچم‌ها ایستادند. در ملاقات دوم دقت شد تا وزرا در جای خود قرار گیرند.» ادعای عراقچی در حالی است که خبرنگار شبکه «سی بی اس» در سازمان ملل متحد، چند دقیقه قبل از این دیدار خبر داده بود وزرای خارجه دو کشور مقابل پرچم های یکدیگر خواهند ایستاد.

اما این اولین بار نبود که «اقدامات معنادار» و «تابوشکنانه» دیپلماتهای ایرانی حاشیه ساز می‌شود، بلکه اقداماتی از این دست هرچند وقت یکبار رخ می‌دهد و هربار هم پس از مانور رسانه‌ای روی آن و استفاده سیاسی طرفین؛ در پاسخبه انتقادها آن را «رخدادی اتفاقی» معرفی می‌کنند.
 

مکالمه تلفنیِ اتفاقی با اوباما
5مهرماه 1392 در حالیکه حسن روحانی قصد بازگشت از آمریکا به تهران را داشت، در آخرین ساعات حضورش در این کشور طی تماسی 15 دقیقه ای با رییس جمهور آمریکا برای اولین بار بعد از انقلاب گفتگو کرد.


 در گزارش سایت اطلاع‌رسانی دولت آمده بود «در این گفت وگوی تلفنی، دو طرف بر اراده سیاسی برای حل سریع مساله هسته ای تاکید کرده و زمینه را برای حل موضوعات دیگر و همکاری در مسائل منطقه ای مورد توجه قرار داده و وزرای امور خارجه خود را مامور کردند تا زمینه همکاری های لازم را هر چه زودتر فراهم آورند.»


از همان لحظه به بعد، تحلیل ها و اخبار متفاوتی در این باره منتشر شد و حامیان دولت با رپرتاژ ویژه برای این اقدام رییس جمهور، از آن حمایت کرده و آن را گامی بزرگ برای رفع مشکلات ایران قلمداد کردند. آنها معتقدند بودند این کار کلید اولیه آغاز روابط دو کشور خواهد بود و به همین علت نیز به استقبال روحانی در فرودگاه مهر آباد رفته و از وی تشکر کردند.


چند روز پس از آن که  روزنامه های زنجیره‌ای و غرب‌باوران داخلی مشغول خوشحالی از این اقدام بی ‌سابقه بودند و حتی روزنامه دولتی ایران نیز تیتر یک خود را به این مساله اختصاص داده بود، رهبر انقلاب در سخنان خود در دانشگاه افسری شهید ستّاری با انتقاد از این اقدام فرمودند: « برخی از آنچه در سفر نیویورک پیش آمد، به نظر ما بجا نبود»

 


سه روز پس از این اقدام و در حالیکه در تهران حسن روحانی رییس جمهور کشورمان به اکبر ترکان مشاور خود دستور داده بود راههای راه اندازی پرواز مستقیم ایران و آمریکا را بررسی کند ، تتها دو روز پس از  گفتگوی تلفنی آقای روحاتی با رییس جمهور امریکا، در آن سوی دنیا اوباما در دیدار با نخست وزیر رژِیم صهیونیستی تاکید می کند که همچنان گزینه نظامی روی میز است و هیچ تغییری در سیاست های امریکا در قبال ایران به وجود نبامده است.


اما طرفین هیچوقت معلوم نکردند واقعا کدام طرف درخواست این مکالمه تلفنی را مطرح کرده است، ایرانی ها آمریکایی ها و آنها هم هیات ایرانی را درخواست کننده معرفی کردند تا نهایتا این مساله یک رخداد اتفاقی لقب بگیرد.

 


 

 

پیاده روی اتفاقی
دیماه 93 «محمد جواد ظریف» و «جان کری» وزیران خارجه ایران و آمریکا در حاشیه نشست ژنو سوئیس، به مدت چند دقیقه در خیابان‌های ژنو و در فضایی غیررسمی باهم قدم زدند و به گفتگو پرداختند.


ظریف در اتوضیح چرایی این اقدام گفت به دو دلیل عدم وجود حیاط یا باغ در هتل و حضور خبرنگاران در اطراف هتل، وزرای خارجه تصمیم گرفتند بدون حاشیه و برای خارج کردن مذاکرات از حالت نسبتا تنش آلود، دقایقی با یکدیگر پیاده روی کنند.

 

«ما ساعت 2 بامداد به فرانکفورت رفته و سپس به ژنو رسیدیم و بدون هیچ استراحتی وارد مذاکرات 5 ساعته شدیم و به دلیل خستگی و پرتنش بودن مذاکرات و وجود بحث‌های چالشی و اساسی احساس کردم باید مقداری بحث را تعدیل کنیم تا دوستان ما که می‌خواستند به بحث بپیوندند به مذاکرات برسند. در این فاصله گفتم می‌خواهم کمی قدم بزنم. جان کری هم با من آمد و چون آن هتل باغ نداشت در خیابان قدم زدیم.»


ظریف همچنین درباره حاشیه های این پیاده روی هم گفت: «وقتی از هتل قصد خروج داشتیم، حضور تعداد زیادی از خبرنگاران را در درب هتل برای شروع حاشیه‌سازی احساس کردیم اما فکر کردم اگر در این شرایط برگردم نقطه ضعفی را به طرف مقابل نشان خواهم داد که اصلا در شأن مردم ایران نیست . وزیر خارجه آمریکا به من گفت اگر ناراحتی می‌توانی برگردی که من به او پاسخ منفی دادم. این قدم زدن نه به معنای رفاقت است نه به معنای صمیمیت. بلکه صرفا برای عوض کردن فضای بسیار متشنج بحثی بود که در آن منافع ملی کشورم پیگیری می‌شد.»



دست دادن اتفاقی با اوباما
در جریان سفر سال گذشته روحانی به سازمان ملل، وب‌سایت بلومبرگ  به نقل از "یک مقام دولت آمریکا" نوشت که محمدجواد ظریف و باراک اوباما در ملاقاتی کوتاه و اتفاقی، با یک‌دیگر دست داده و صحبت کرده‌اند.


بلومبرگ نوشت: « سرانجام دست دادن اوباما اتفاق افتاد، اما نه با حسن روحانی! در حالی که با  آغاز مجمع عمومی سازمان ملل، گمانه زنی ها درباره دیدار و مصافحه روحانی و اوباما که به نوعی بیانگرموفقیت توافق هسته ای قلمداد می شد، مطرح بود اما سرانجام این محمد جواد ظریف بود که به گفته یکی از مسئولان دولت آمریکا که خواست به دلیل حساست موضوع نامش فاش نشود، لذت این ژست تاریخی را تجربه کرد!»


 چند ساعت پس از انتشار این خبر، دیگر رسانه‌ها نیز به نقل از منابع خود این خبر را تایید کردند. دست دادن و خوش و بش ظریف و اوباما با انتقادهای گسترده‌ای در داخل کشور روبرو شد


اما هواداران دولت سعی کردند این مساله را امری اتفاقی و تصادفی معرفی کنند.  سایتهای حامی دولت نیز به نقل از یک منبع نزدیک به هیأت ایرانی مدعی شدند: «وزیر امور خارجه کشورمان که در حال خروج از سالن مجمع عمومی سازمان ملل بود به طور اتفاقی با باراک اوباما و جان کری که در حال ورود به محل مجمع بودند، رو به رو شد و احوالپرسی کرد و دست داد.»


ظریف نیز در گفتگو با خبرنگار صدا و سیما گفت: دوستانی که تهمت زدند، توهین کردند آنها هم حساب کار خودشان را با خدا خواهند کرد.


حجت‌الاسلام رسایی پس از انتشار این خبر در نطقی در مجلس در اعتراض به اتفاقی خواندن این اتفاق گفت: ۲ سال قبل دولت گفت به طور اتفاقی آقای روحانی با اوباما تلفنی صحبت کرد، سال قبل گفتند به طور اتفاقی ظریف با «جان‌ کری» وزیر امور خارجه آمریکا نیم ساعت قدم زده است، امسال گفتند به طور اتفاقی آقای ظریف و اوباما رئیس‌جمهور آمریکا مواجه شدند و با هم دست دادند، حتما سال آینده می‌گویند به طور اتفاقی پریدند بغل هم و روبوسی کردند.


ظریف مدتی بعد در گفتگو با یک نشریه آمریکایی درینباره گفت: «این برای رئیس یک نظام معمول نیست که برای دست دادن با یک وزیر خارجی، برنامه‌ریزی کند. اوباما دو ساعت قبل از آن در مجمع عمومی سخنرانی کرده بود و من انتظار نداشتم ببینم که وی به سالن عمومی سازمان بازگردد...در حال بیرون رفتن بودم که به دلیلی که از آن اطلاع ندارم، اوباما وارد سالن مجمع عمومی شد و ما اتفاقا با هم روبرو شدیم، چه این صحبت مرا ضبط کنید و چه نه، باز هم می‌گویم که این یک تصادف بود.»


 رجانیوز آن موقع در گزارشی در این‌باره نوشت: « تلاش امریکا برای شکستن وجهه انقلابی ایران در افکار عمومی جهان و تبلیغ همراه شدن بزرگترین مخالف «شیطان بزرگ» با سیاست‎های او در دنیا، راهبردی است که دولت اوباما با قدرت هر چه تمام تر به دنبال القاء آن در افکار  عمومی دنیاست، راهبردی که البته اوباما در سخنرانی خود در سازمان ملل نیز آن را پیگیری کرد و با اشاره غیر مستقیم به عدم تکمین جمهوری اسلامی به هژمون امریکا در سطح جهان اعلام کرد: «همه دولت ها اگر با نظم جهانی همراه شوند به نفع خودشان و ملت هاست.»حال وزیر امور خارجه بزرگترین کشور مخالف با نظم جهانی به سبک امریکا، در حاشیه سازمان ملل و به بهانه ساختگی «اتفاقی بودن» با اوباما دیدار می‎کند، احوالپرسی کرده و سرانجام دست می‎دهد، تا این پازل ارسال این پیام امریکایی به جهان را که تلاش دارد چهره‎ای مذبذب از جمهوری اسلامی به نمایش بگذارد، تکمیل کند.»


چوب حراج بر وجهه ضد استکباری انقلاب اسلامی
در یک نگاه کلی تر شاید خیلی مهم نباشد که واقعا ظریف و کری به  خاطر فرار از خبرنگاران در خیابان های ژنو پیاده روی کردند و یا واقعا ظریف و اوباما  خیلی اتفاقی در راهروی سازمان ملل به هم رسیده باشند یانه؛ اما با ویژگی مشترک همه این رخدادهای مثلا «اتفاقی» یک چیز است؛ «خدشه دار شدن وجهه ضداستکباری انقلاب اسلامی»

 


 

جالب آن که در ابتدای دولت یازدهم، هوادارن دولت و شخض رئیس‌جمهور روی اینکه آقای ظریف دیپلماتی کارکشته و ماهر است و زبان دیپلماسی و انگلیسی را به خوبی میداند مانور گسترده‌ای می دادند. اماجالب است که آقای ظریف که ادعای کارکشته بودن در عرصه دیپلماسی را دارد گویی اطلاعی از پالسهای رسمی و غیررسمی برخی رفتارهای دیپلمات‌ها ندارد. بعید است آقای ظریف نداند پیامِ سیاسی و دیپلماتیکِ قرارگرفتن دووزیر خارجه جلوی پرچم کشور طرف مقابل و یا گفتگو در فضای غیررسمی و صمیمانه خیابان‌های ژنو چیست!


جالب‌تر آنکه این اتفاقاتِ اتفاقی هر روز تعدادشان رو به فزونی است؛ تعدد تماسهای اتفاقی، رودرروشدن های اتفاقی و امثالهم جای تردیدی باقی نمی‌گذارد که این رخدادها نه اتفاقی بلکه هدفمند است. دولت کدخدامحور یازدهم از ابدای روی  کارآمدن خود کوشیده امریکا را از جایگاه «دشمن» و «شیطان بزرگ» و «ام الفساد قرن» بودن به پایین کشیده وبه «رقیبی قابل تعامل» تبدیل کند. هرچندوقت یکبار نیز این رخدادهای اتفاقی و نشست و برخاست‌ها  نیز رخ می ‌دهد تا خط قرمزی دیگر نقض شود و دولتمردانی که از دکمه های بمب آمریکا می ترسند به طرف مقابل اثبات کنند؛ این جمهوری اسلامی دیگر آن جمهوری اسلامی سابق نیست. مساله ای که رهبرانقلاب نیز آفات آن را اینگونه گوشزد کردند: «این، یک تجربه‌ی ذیقیمت دیگر برای همه بود که متوجه شویم نشست و برخاست و حرف زدن با آمریکایی ها، مطلقاً تأثیری در کم کردن دشمنی آنها ندارد و بدون فایده است.


این کار ما را در افکار عمومی ملت‌ها و دولت‌ها به تذبذب متهم می‌کند و غربی‌ها با تبلیغات عظیم خودشان، جمهوری اسلامی را دچار انفعال و دو گانگی جلوه می‌دهند. تا وقتی وضع کنونی یعنی دشمنی امریکا و اظهارات خصمانه دولت و کنگره آمریکا درباره ایران ادامه دارد تعامل با آنها نیز هیچ وجهی ندارد.»



:: موضوعات مرتبط: اخبار و سیاست , ,
:: برچسب‌ها: ظریف ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : دانشجو
تاریخ : سه شنبه 7 ارديبهشت 1395
مهم‌ترین آسیب انقلاب اسلامی استفاده از الگوی غربی است/ اساس الگوی پیشرفت «ارتقای مسئله هدایت» در جام

 پس از این کار پژوهشی به این نتیجه رسیدیم که مهم‌ترین آسیب انقلاب اسلامی استفاده از الگوی غربی است که ما در همین راستا و درجهت برطرف کردن این آسیب، نظریه پردازش موضوعات جهت‌ساز که نظریه مادر الگوی اسلامی ـ ایرانی پیشرفت است را مطرح کرده‌ایم که ادعا می‌کنیم این نظریه، نسخه اولیه الگوی اسلامی  ـ ایرانی پیشرفت است.
حجت الاسلام کشوری در نشست الگوی پیشرفت در مشهد عنوان کرد:
 

پس از این کار پژوهشی به این نتیجه رسیدیم که مهم‌ترین آسیب انقلاب اسلامی استفاده از الگوی غربی است که ما در همین راستا و درجهت برطرف کردن این آسیب، نظریه پردازش موضوعات جهت‌ساز که نظریه مادر الگوی اسلامی ـ ایرانی پیشرفت است را مطرح کرده‌ایم که ادعا می‌کنیم این نظریه، نسخه اولیه الگوی اسلامی ـ ایرانی پیشرفت است.

حجت‌الاسلام کشوری با بیان اینکه براساس نظریه پردازش موضوعات جهت‌ساز، اداره جامعه باید هدایت‌بنیان باشد، توضیح داد: اگر حکومت نتواند هدایت را در ذهن جامعه فربه کند با معضلاتی روبه‌رو خواهد شد و باید به دنبال حل آن‌ها باشد؛ بنابراین آن نقطه محوری که همه وظیفه دارند آن‌را تقویت کنند مسئله هدایت است.
 
به گزارش رجانیوز به نقل از  ستاد خبری نشست هم اندیشی پیشرفت اسلامی ایرانی حجت‌الاسلام علی کشوری، دبیر شورای راهبردی الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت عصر امروز دوم اردیبهشت‌ماه در نشست پیشرفت اسلامی ایرانی؛ نقشه راه تمدن نوین اسلامی که در حرم مطهر رضوی در حال برگزاری است، با اشاره به ۱۵ سال کار پژوهشی و تهیه حدود ۱۰۰ سرفصل که بخشی از آن‌ها به الگوی اسلامی ـ ایرانی پیشرفت مربوط می‌شود بیان کرد: پس از این کار پژوهشی به این نتیجه رسیدیم که مهم‌ترین آسیب انقلاب اسلامی استفاده از الگوی غربی است که ما در همین راستا و درجهت برطرف کردن این آسیب، نظریه پردازش موضوعات جهت‌ساز که نظریه مادر الگوی اسلامی ـ ایرانی پیشرفت است را مطرح کرده‌ایم که ادعا می‌کنیم این نظریه، نسخه اولیه الگوی اسلامی  ـ ایرانی پیشرفت است.
 
 
حجت‌الاسلام کشوری با بیان اینکه براساس نظریه پردازش موضوعات جهت‌ساز اداره جامعه باید هدایت‌بنیان باشد توضیح داد: اگر حکومت نتواند هدایت را در ذهن جامعه فربه کند با معضلاتی روبه‌رو خواهد شد و باید به دنبال حل آن‌ها باشد؛ بنابراین آن نقطه محوری که همه وظیفه دارند آن‌را تقویت کنند مسئله هدایت است.
 
وی در همین راستا ادامه داد: سعادت اخروی، آرامش فردی و اداره جامعه خروجی‌های تقویت امر هدایت است؛ همچنین هدایت بافت مسائل مبتلابه جامعه را تغییر می‌دهد و در نتیجه پس از گذشت چند سال پس از نهادینه شدن هدایت می‌بینیم که نظام مسائل هم تغییر می‌کند.‌‌
 
دبیر شورای راهبردی الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت در ادامه به تعریف هدایت پرداخت و بیان کرد: هدایت براساس آیات و روایات تصرف در نظام نگرش‌های موثر بر تصمیم‌گیری‌های فرد است.
 
وی در بیان چگونگی ایجاد هدایت با بیان اینکه تبلیغ به تنهایی نمی‌تواند به تحقق هدایت بینجامد افزود: ما این نظر را که تبلیغ تنها راه تحقق هدایت است را به چالش کشیده ایم و مطرح کرده ایم که هدایت هم زیرساخت‌های بیانی دارد و هم زیرساخت‌های غیربیانی که اقتصاد، نفی سبیل، داشتن برنامه برای شکل‌گیری شخصیت از جمله زیرساخت‌های غیربیانی تحقق هدایت است.
 
این محقق و نویسنده کشورمان اضافه کرد: تبیین زیرساخت‌های غیربیانی هدایت مهم‌ترین موضوع پژوهش ما درباره الگوی اسلامی ـ ایرانی است و ما حدود ۲۰ سرفصل را به این موضوع اختصاص داده ایم.
 
کشوری زیرساخت‌های هدایت را به دلیل تاثیرگزاری بر افراد موضوعی جهت‌ساز برشمرد و اظهار کرد: نگاه افراد به مسائل پیرامون خود جهت زندگی آن‌ها را تعیین می‌کند که آیا فرد در مسیر ایمان است و یا کفر و نفاق؛ بر همین اساس هدایت موضوعی جهت‌ساز است؛ بنابراین اگر حکومتی قدرت پردازش موضوعات جهت ساز را داشته باشد می‌تواند هدایت را فربه کند.
 
وی در ادامه با ارائه مثال‌هایی درباره حل مشکلات و معضلات اجتماعی براساس نظریه هدایت‌بنیان توضیح داد: به طور مثال ما در رابطه با موضوع پیشگیری از جرم نظریه بنیادین اسلامی در پیشگیری از جرم را در مقابل نظریه پیشگیری ساختاری، توسعه‌ای و محیطی ارائه کرده ایم و یا در موضوع سیاست خارجی، نظریه سیاست خارجی جهت‌گرا را در مقابل سیاست خارجی توسعه‌گرا که توسط مرکز تحقیقات مجمع تشخیص مصلحت نظام مطرح شده است، تئوریزه کرده ایم.
 
 
کشوری در همین راستا ادامه داد: برای مثال در زمینه مبارزه با  ترجمه‌گرایی در پایان‌نامه‌ها، نظریه بانک سوالات جهت‌ساز را مطرح کرده ایم؛ ویژگی این بانک سؤالات این است که ۲۴۳ سوال مرتبط با دولت اسلامی در آن شناسایی شده است که براساس آن دانشجویانی که قصد نوشتن پایان‌نامه دارند با دولت تفاهم و همکاری می‌کنند تا به پاسخ‌هاس مناسبی برسند.
 
وی با بیان اینکه قانون یکی از زیرساخت‌های هدایت است اضافه کرد: جمهوری اسلامی ایران به سرانجام تمدن اسلامی نخواهد رسید مگر اینکه مدل قانون‌گذاری خود را اصلاح کند؛ ما در کار پژوهشی که انجام داده ایم به تحلیل جدیدی درباره قانون و نسبت آن با هدایت دست پیدا کرده ایم.
 
دبیر شورای راهبردی الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت در پایان سخنانش ابراز کرد: ما براساس تئوری پردازش موضوعات جهت‌ساز و هدایت‌بنیانی اداره جامعه؛ نظامی از مسائل  را تشریح و تحلیل کرده ایم؛ ۱۲ بسته از این بسته‌های نقشه راه تشریح شده که از نتایج آن دستیابی به اولین پیوست الگوی پیشرفت اسلامی برای برنامه ششم توسعه کشوراست. این پیوست شامل پنج ساختار محتوایی است.


:: موضوعات مرتبط: اخبار و سیاست , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : دانشجو
تاریخ : یک شنبه 5 ارديبهشت 1395